dimigoall
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 66
- Like
- 65.054
- Πόντοι
- 36.036
Τώρα μόλις κάηκα με τον καφέ που μου έφτιαξε πεθερά και την έχω βγάλει έξω στην βροχή για τιμωρίαΕπιχείρησες σχέδιο άρχων ..
Σε βλέπω με άλλον αέρα![]()

Τώρα μόλις κάηκα με τον καφέ που μου έφτιαξε πεθερά και την έχω βγάλει έξω στην βροχή για τιμωρίαΕπιχείρησες σχέδιο άρχων ..
Σε βλέπω με άλλον αέρα![]()
το προγραμμα εχει διαβολοβδομαδα?Τώρα μόλις κάηκα με τον καφέ που μου έφτιαξε πεθερά και την έχω βγάλει έξω στην βροχή για τιμωρία![]()
Μιάμιση σελίδα έπιασε αυτή η φωτογραφία στο νήμα. Αυτό ισοδυναμεί με μπλοκ!![]()
......![]()
Παρτου ενα μπλοκ ζωγραφικήςΜιάμιση σελίδα έπιασε αυτή η φωτογραφία στο νήμα. Αυτό ισοδυναμεί με μπλοκ!![]()
Είχαμε συνεννοηθεί να σου παίρναμε ένα ομαδικό δώρο αλλά αφού δεν μας κάλεσες στον γάμο σου δεν έχει τίποτα τώραΓια να μην σας βάλω σε έξοδα!
ΥΓ: όλοι μαζί θα το παίρνατε ή μιλάς για τον εαυτό σου στον πληθυντικό???
ΥΓ2: μπον ζουρ...
Εσένα θα σου πάρω ένα νεροπίστολοΠαρτου ενα μπλοκ ζωγραφικής
Πλοκ...Μιάμιση σελίδα έπιασε αυτή η φωτογραφία στο νήμα. Αυτό ισοδυναμεί με μπλοκ!![]()
Στο χωριό μου έτσι το λέμεΠλοκ...![]()
Όλοι μαζί αλλά τώρα κάτσε στον αξοναΓια να μην σας βάλω σε έξοδα!
ΥΓ: όλοι μαζί θα το παίρνατε ή μιλάς για τον εαυτό σου στον πληθυντικό???
ΥΓ2: μπον ζουρ...
Όταν θα πάμε στο Άλκα δεν θα τον πάρουμε μαζί μας που να χτυπιέται σαν μωρόΌλοι μαζί αλλά τώρα κάτσε στον αξονα![]()
Αυτός έχασε σκατογερεΌταν θα πάμε στο Άλκα δεν θα τον πάρουμε μαζί μας που να χτυπιέται σαν μωρό![]()
Πρέπει να μας αποζημιώσει για την πράξη που διετέλεσεΑυτός έχασε σκατογερε![]()
Παρόλο που έχεις άνοια από τα γερατια καλά μιλάςΠρέπει να μας αποζημιώσει για την πράξη που διετέλεσε![]()
Είμαστε ανοιχτοί σε πολλές προτάσεις κεράσματοςΠαρόλο που έχεις άνοια από τα γερατια καλά μιλάς![]()
Ωραία κουβέντα είχατε...διάβασα ενδιαφέροντα πράγματα...![]()