Μέγας Παπατζής
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 15.377
- Πόντοι
- 2.256
εγω ειμαι ο μεσσιας ...δεν χρειαζομαι λεφταΜήπως δεν έχεις λεφτά να πληρώσεις?![]()
εγω ειμαι ο μεσσιας ...δεν χρειαζομαι λεφταΜήπως δεν έχεις λεφτά να πληρώσεις?![]()
δεν σκοπεύω να καλύψω κανένα έξοδο για φαγητό στον τράγο, να ξέρεις!!!θα σου κανω τραπεζι στον τραγο με εξοδα του εγκριτου![]()
Θα αναλάβεις τις σαμπάνιες; Αν ξηγηθείς Moet προτίμησε την Iceδεν σκοπεύω να καλύψω κανένα έξοδο για φαγητό στον τράγο, να ξέρεις!!!![]()
δεν σκοπεύω να καλύψω κανένα έξοδο για φαγητό στον τράγο, να ξέρεις!!!![]()
Ίσως να θέλει να καλύψει τα έξοδα μετά το φαΐ....για τα κορίτσια...για το επιδόρπιο!Θα αναλάβεις τις σαμπάνιες; Αν ξηγηθείς Moet προτίμησε την Ice![]()
Ναι ναι ναι...αυτό να το θέλει...Ίσως να θέλει να καλύψει τα έξοδα μετά το φαΐ....για τα κορίτσια...για το επιδόρπιο!![]()
![]()
Αγενεστατε..@Spiros_73 δεν το είχα παρατηρήσει, με το συμπάθειο κιόλας, αλλά ωραίο κώλο έχει ησχέσησοβαρή σχέση σου!Εξαιρετικό το βίντεο στην καρτέλα της στο μάγο!
![]()
Αγενεστατε..![]()
Ήμουν σεβαστικός, θεωρώ!@Spiros_73 δεν το είχα παρατηρήσει, με το συμπάθειο κιόλας, αλλά ωραίο κώλο έχει ησχέσησοβαρή σχέση σου!Εξαιρετικό το βίντεο στην καρτέλα της στο μάγο!
![]()
Βαρυ@Spiros_73 δεν το είχα παρατηρήσει, με το συμπάθειο κιόλας, αλλά ωραίο κώλο έχει ησχέσησοβαρή σχέση σου!Εξαιρετικό το βίντεο στην καρτέλα της στο μάγο!
![]()
Μουνηδες όλοι δεν θέλετε την ευτυχία μουΠαλιοχαραχτηρες![]()
Κλαίω ρε μλκαΜουνηδες όλοι δεν θέλετε την ευτυχία μου
Καθαρίζω εγώ με ένα πλήρες τραπέζι στο τραγο
να στρωσεις το καλο τραπεζομαντηλο το δαντελενιοΚαθαρίζω εγώ με ένα πλήρες τραπέζι στο τραγο![]()
Δεκτόν....ζητώ ολόψυχα συγχώρεση!
Με happy end ή θα τρέχουμε???Καθαρίζω εγώ με ένα πλήρες τραπέζι στο τραγο![]()
Το λέει εκ του ασφαλούς πιστεύω....επιασε το λεβελ Κασπερ!Με happy end ή θα τρέχουμε???![]()
Ας βάλει μόνο το φαιΜε happy end ή θα τρέχουμε???![]()
Δεν θα μπορέσουμε να σας απαντήξουμε..Δεκτόν....ζητώ ολόψυχα συγχώρεση!
Υ.Γ. για πιθανότητα ραντεβού, δε μου δίνεις συγκατάθεση να υποθέσω;![]()
Μουνηδες όλοι δεν θέλετε την ευτυχία μου
Ωραία θα τη βγάλουμε...τζάμες μετά κεράσει "επιδόρπιο"...Ας βάλει μόνο το φαι![]()
Ούτε στο γάμο δεν θα μας καλεσειΩραία θα τη βγάλουμε...τζάμες μετά κεράσει "επιδόρπιο"...
Έλα ξεκινάω...![]()