xristospap
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2010
- Like
- 19.678
- Πόντοι
- 3.556
Καλέ μου φίλε ακόμη εχεις θέμα με τα δόντια σου?????θα αργησω να φαω τομαχοκ![]()

Καλέ μου φίλε ακόμη εχεις θέμα με τα δόντια σου?????θα αργησω να φαω τομαχοκ![]()
Ποιος είπες ??????Πότε???? Που????? Πόσα?????? Χα χα χα χα χαθα μου τα δωσει αυτα @Μέγας Παπατζής![]()
Ναααα τα μααααςςςς το γυρίσαμε το ψωμάκι.....Το κτενίζουμε το κανταΐφι...Το σιροπιάζουμε το μπακλαβά...Μπορείς να με γλύψεις ολόκληρο...τρελό αγόρι....![]()
Δεν είσαι ευθύς φίλε μου ... κάνε την ερώτηση σου..Ναααα τα μααααςςςς το γυρίσαμε το ψωμάκι.....Το κτενίζουμε το κανταΐφι...Το σιροπιάζουμε το μπακλαβά...![]()
Μην αναγκαστείς πολύ καλέ μου φίλε ...
Δεν μπορώ καλέ μου φίλε κωλύομαι ...Δεν είσαι ευθύς φίλε μου ... κάνε την ερώτηση σου..
Βαρύ.....Αλλά και επιβαρύνεις τη θέση σου καλέ μου φίλε,,,Μπορώ να κάνω άνετα το γαμιά σου κωλοπαιδο
Τι να πω καλέ μου φίλε κουράγιο και δύναμη....Καλέ μου φίλε ακόμη εχεις θέμα με τα δόντια σου?????![]()
Που το λες καλέ μου φίλε ??Τι να πω καλέ μου φίλε κουράγιο και δύναμη....![]()
Αφού δεν απάντησε το φίλο ΑθηναίοΣτον καλό μας φίλο @athinaios44![]()
Απάντησε με Like πιο πάνω αν δεις και γιαυτό το απάντησα αλλά πάνω σε μεν καλέ μου φιλέΑφού δεν απάντησε το φίλο Αθηναίο![]()
Απάντησε με Like πιο πάνω αν δεις και γιαυτό το απάντησα αλλά πάνω σε μεν καλέ μου φιλέ![]()
σκουπισε τα δακρυα σου δεν βοηθανε ...θα του πεις no problem ..μεχρι να τα φτιαξει οταν παει μπαρακι και πεφτει φυστικι σκληρο να τα σπαει στο μέτωπο του εξυπνακια ...Τι να πω καλέ μου φίλε κουράγιο και δύναμη....![]()
Tι να σε πω καλέ μου φίλε,,Μπορεί να μην μπορεί να μιλήσει λόγο του δοντιού,,να πονά ο άνθρωπος....![]()
Δηλαδή είναι μέσα και δεν μιλάει?
τιποτα χρυσα δοντια δεν σου εχουν μεινει στα κλεψιμαιεικα απο κανα κωλογεροTι να σε πω καλέ μου φίλε,,Μπορεί να μην μπορεί να μιλήσει λόγο του δοντιού,,να πονά ο άνθρωπος........
![]()