Odin_
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 42
- Like
- 45.269
- Πόντοι
- 11.146
δεν παιζει μπαλλα πλεοναλανια ξέρει κανείς που είναι χαμένη τούτη εδω η καραμουναρα;;![]()
Φίλε μας έχεις σπάσει τον πούτσο ,στα παπαρια μας που είναι χαμένη,μακάρι να μην την βρεις ποτέ ,ακόμη και ΑΝ βρεθεί να είσαι ο τελευταίος πού θα την βρει ....αλανια ξέρει κανείς που είναι χαμένη τούτη εδω η καραμουναρα;;![]()
Τρομπόνι παίζει?δεν παιζει μπαλλα πλεον![]()
Ρε μλκαΦίλε μας έχεις σπάσει τον πούτσο ,στα παπαρια μας που είναι χαμένη,μακάρι να μην την βρεις ποτέ ,ακόμη και ΑΝ βρεθεί να είσαι ο τελευταίος πού θα την βρει ....
Καλησπέρα![]()
Τρομπόνι παίζει?![]()
Κανα σοσιαλ τιποτα τετοιο;;δεν παιζει μπαλλα πλεον![]()
Φίλε μας έχεις σπάσει τον πούτσο ,στα παπαρια μας που είναι χαμένη,μακάρι να μην την βρεις ποτέ ,ακόμη και ΑΝ βρεθεί να είσαι ο τελευταίος πού θα την βρει ....
Καλησπέρα
Παπατζη τσουτσεκι ανάθεμα αν έχω ρωτήσει πάνω από 3 φορές για μουνακι εδω μεσα και σου έσπασα τον πουτσο;; τραβα γαμησου και κάνε καμιά φούσκα με την μύξα σου μπας και ηρεμησειςΦίλε μας έχεις σπάσει τον πούτσο ,στα παπαρια μας που είναι χαμένη,μακάρι να μην την βρεις ποτέ ,ακόμη και ΑΝ βρεθεί να είσαι ο τελευταίος πού θα την βρει ....
Καλησπέρα![]()
ποτε να σου στειλω ιβαν για τα 40Κ;Για την εκπομπή της Σιας Λιαροπουλου είσαι ... @Chrissbv
Γιατί δεν έχει άλλες τέτοιες ποιοτικές εκπομπές πλέον στην τιβι?Για την εκπομπή της Σιας Λιαροπουλου είσαι ... @Chrissbv
Για να ξέρεις όλα τα πρωιναδικα ρε μαζορετα μάλλον τα παρακολουθείς καθημερινά τιτικα μουΓια την εκπομπή της Σιας Λιαροπουλου είσαι ... @Chrissbv
σκεφτομαι να ανοιξω ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ονλυφανς γνωμη σουΓιατί δεν έχει άλλες τέτοιες ποιοτικές εκπομπές πλέον στην τιβι?![]()
Όταν παω παραδοσιακούς χορούς θα σου στείλω βιδεο να ανεβάσειςσκεφτομαι να ανοιξω ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ονλυφανς γνωμη σου
θα ανεβαζω ποιοτικες φωτος,θα λεω γνωμικα και σοφιστειες κιολας![]()
ναι στειλε και ενα μικρο εμβασμαΌταν παω παραδοσιακούς χορούς θα σου στείλω βιδεο να ανεβάσεις![]()
Εδωκα στον παπατζη ότι μου περίσσεψεναι στειλε και ενα μικρο εμβασμα
Γιατί πήγαιναν μόνο μαλακές σαν εσέναΓιατί δεν έχει άλλες τέτοιες ποιοτικές εκπομπές πλέον στην τιβι?![]()
Έχω να δω τόσο μπρουταλ άντρα σαν εσένα από την εποχή που έβγαινε ο Βεδουρας στην Αννίτα Πάνια και τραγουδούσε τοΓια να ξέρεις όλα τα πρωιναδικα ρε μαζορετα μάλλον τα παρακολουθείς καθημερινά τιτικα μου
Ένα τιμολόγιο θα κόψουμε όμως για να μην μας πιάσει και η εφορία ...ποτε να σου στειλω ιβαν για τα 40Κ;![]()
Ποιο καρτούν από όλα αυτά είσαι που παρέλασαν??Γιατί πήγαιναν μόνο μαλακές σαν εσένα