Xaramofais
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2024
- Like
- 61.630
- Πόντοι
- 12.056
Εσύ δεν φτάνει τα αισχη που εκαμες...Κάτι υπήρξε σήμερα, από αυτά που του φέρνουν έμπνευση!![]()

Εσύ δεν φτάνει τα αισχη που εκαμες...Κάτι υπήρξε σήμερα, από αυτά που του φέρνουν έμπνευση!![]()
Κάτι υπήρξε σήμερα, από αυτά που του φέρνουν έμπνευση!![]()
Μόλις έγραψα μια χρωστούμενη κριτική για το αγγελάκι της Κυριακής....λίγος ο χρόνος μέχρι να ανχωρήσω και καλύπτω το χαμένο έδαφος της απουσίας από την πατρίδα...έχω κι άλλα ραντεβού να κάμω!Εσύ δεν φτάνει τα αισχη που εκαμες...![]()
Θα μελετήσω και θα δω τι έκαμες στις κοπέλες ώστε να σε καμω αναφοράΜόλις έγραψα μια χρωστούμενη κριτική για το αγγελάκι της Κυριακής....λίγος ο χρόνος μέχρι να ανχωρήσω και καλύπτω το χαμένο έδαφος της απουσίας από την πατρίδα...έχω κι άλλα ραντεβού να κάμω!![]()
...και ομως οχι!!!!!Τα 16 likes από εσένα θα είναι σίγουρα καλέ μου φίλε![]()
Το ξέρουμε ότι είσαι μλκια με πόδια
Σκιάχτηκα τώρα...καθώς εσύ έχεις το know-how στα ban!Θα μελετήσω και θα δω τι έκαμες στις κοπέλες ώστε να σε καμω αναφορά![]()
Δεν ξέρω τίποτα είμαι από χωριό βορεινόδες εδώ...εμπνέεται ή όχι;![]()
Malvina - Page 561 - bourdela.com forum
Είμαι η Μαλβίνα, 23 ετών με ξανθά μαλλιά, πράσινα μάτια, ύψος 1.71 και 58kg, ρωσικής καταγωγής. Το πρόγραμμά μου είναι: Dfk, owo, cim, cof, gfe, foot fetish, masturbation, massage. Δεν παρέχεται anal, δεν υπάρχουν extra χρεώσεις για τις υπηρεσίες. Οι πρώτες συναντήσεις γίνονται πάντα σε...www.bourdela.com
Το ξέρουμε ότι είσαι μλκια με πόδια![]()
Φοβάμαι μην το ρουφήξει ο πάτος σου
Φοβάμαι μην το ρουφήξει ο πάτος σου![]()
Εσφιξες κυρία μιλφ?
την αφησα εγκυοΕσφιξες κυρία μιλφ?![]()
Εσφιξες κυρία μιλφ?![]()
Μ ένα πόνο...καλή λευτεριά! Υγεία να έχει!την αφησα εγκυο
Ένα κανελλί με βούλες κράτα μου ρε συ όταν με το καλό γεννήσει...την αφησα εγκυο
Σου εχει αφήσει απωθημένα η κυρία μιλφ,κουράγιοΕσφιξες κυρία μιλφ?![]()
Ήταν ότι πιο σεχι πέρασε από το μπουΣου εχει αφήσει απωθημένα η κυρία μιλφ,κουράγιο![]()