athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 77.325
- Πόντοι
- 12.756
εκτος Ντιμιψωλ με Φουτζιτσουπολυ ζεστη μνπνα![]()

υγ κλεβει ρευμα βεβαια σαν τους οπαδους της Ρομα αλλα θα τον τσακωσουν και θα τον δουμε στις φυλλαδες

εκτος Ντιμιψωλ με Φουτζιτσουπολυ ζεστη μνπνα![]()
Ο εξαφανισμένος που πηγε στο χωριό είναι με μπρατσακια στην παραλία?πολυ ζεστη μνπνα![]()
Ο εξαφανισμένος που πηγε στο χωριό είναι με μπρατσακια στην παραλία?![]()
Δεν χρειάζεται να το σηκωσεις... είναι μονίμως ιπτάμενοΓια να σηκώνουμε τα μανίκια σιγα σιγα , αργα αργα![]()
Κάμω κάποιες σκόρπιες σκέψεις, καθώς είχε πει ότι είχε φάει 24ωρο μπαν πριν λίγο καιρό...Ο εξαφανισμένος που πηγε στο χωριό είναι με μπρατσακια στην παραλία?![]()
Αρκετά ανησυχητικόέκαμε λογαριασμό η φουρνάρισσα και του έκαμε αναφορά για τον έχει ένα ολάκερο ΣΚ δικό της!
Ο εξαφανισμένος που πηγε στο χωριό είναι με μπρατσακια στην παραλία?![]()
....η μπηκε στο Μπου η γυναικα του απο το κινητο του και υπαρχουν τεχνικες δυσκολιες πλεονΚάμω κάποιες σκόρπιες σκέψεις, καθώς είχε πει ότι είχε φάει 24ωρο μπαν πριν λίγο καιρό...
Στα τελευταία του μηνύματα είχε δηλώσει ότι έφαγε μια γαβάθα μακαρόνια με κιμά, οπότε πιθανολογώ ότι κάποιο vegan μέλος του έκαμε αναφορά, γιατί εντάξει να τρως μακαρόνια με κιμά...αλλά με το "γαβάθα" προκάλεσε
Ή, και πιο ιντριγκαδόρικο, έκαμε λογαριασμό η φουρνάρισσα και του έκαμε αναφορά για τον έχει ένα ολάκερο ΣΚ δικό της!
ΠΆΛΙ με συκοφαντείς vre μουνή όσο λείπωκαλησπερα παιδια
ΠΆΛΙ με συκοφαντείς vre μουνή όσο λείπω
Υγ κοιμόμουν όλο το μεσημέρι με το πάπλωμα μέχρι τα αυτιά![]()
καλε μου φιλε τα καλυτερα,ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ λεω ΠΑΝΤΑ για σεναΠΆΛΙ με συκοφαντείς vre μουνή όσο λείπω
Υγ κοιμόμουν όλο το μεσημέρι με το πάπλωμα μέχρι τα αυτιά![]()
καλε μου φιλε τα καλυτερα,ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ λεω ΠΑΝΤΑ για σενα
υγ ΦΕΡΕ επιτελους τα πραγματα![]()
Λοιπον καποιοι λενε οτι ειμαι σαν τα μουτρα σας ..τι εχουν τα μουτρα σας ρε μουνοπανα?![]()
Περιμένουν κάποιος να κερνάει, δεννννν κάνουν τα Δώρα που υπόσχονται....Λοιπον καποιοι λενε οτι ειμαι σαν τα μουτρα σας ..τι εχουν τα μουτρα σας ρε μουνοπανα?![]()