Xaramofais
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2024
- Like
- 69.607
- Πόντοι
- 12.056
Στείλε όλες τις Μακέιν έχω καταψύκτηβγαζει 6-7 διαφορετικες τις εχω παρει ολες γαμανε
υγ ειδικα οι smile..και αυτες με την φλουδα καλες ειναι
βασικα παρτες ολες![]()

Στείλε όλες τις Μακέιν έχω καταψύκτηβγαζει 6-7 διαφορετικες τις εχω παρει ολες γαμανε
υγ ειδικα οι smile..και αυτες με την φλουδα καλες ειναι
βασικα παρτες ολες![]()
και εγω σε 2 ψυγεια που εχω τις εχω μοιρασειΣτείλε όλες τις Μακέιν έχω καταψύκτη![]()
Δουλεύει?και εγω σε 2 ψυγεια που εχω τις εχω μοιρασει
υγ ειμαι αρρωστος αλλιως θα εστελνα το παιδι @dimigoall να στις φερει ΑΜΕΣΑ
οπως ξερεις ειναι λιγο τεμπελχανας ομως και θελει σπρωξιμο,ελεγχο κλπ που ΔΕΝ δυναμαι την δεδομενη στιγμη![]()
μπα στον καναπε τα ΞΥΝΕΙΔουλεύει?![]()
Θα του στείλω και εγώ σουντοκριμμπα στον καναπε τα ΞΥΝΕΙ
υγ του εχω κανει δωρο ταλκ και μπεταντιν μην παθει καμμια μολυνση![]()
ναι εξτρα προστασια μπορει να συγκαει κιολαςΘα του στείλω και εγώ σουντοκριμ![]()
Στείλε πίτσα 12αρα σπέσιαλ χωρίς πιπεριάΕγώ όχι?
![]()
Τσάκο κρέμα γάλακτοςΘα του στείλω και εγώ σουντοκριμ![]()
ελα φιλε που εισαι;Στείλε πίτσα 12αρα σπέσιαλ χωρίς πιπεριά
Υγ Φιλαδέλφεια στο στεφάνι![]()
Τώρα ΑΥΤΑ μελετάωελα φιλε που εισαι;
τον καλο λογο σου ειχαμε![]()
καλησπερισες @Amelie;Τώρα ΑΥΤΑ μελετάω![]()
Ήθελες να είσαι το κατσουλιΚοιμάται τώρα
ΘΑ μπει αργότερα
![]()
Για σήμερα σου έχω μόνο καλοκαιρινή ρωσική σουπίτσα και πιλμένι..Στείλε πίτσα 12αρα σπέσιαλ χωρίς πιπεριά
Υγ Φιλαδέλφεια στο στεφάνι![]()
πω γαμανε αυταΓια σήμερα σου έχω μόνο καλοκαιρινή ρωσική σουπίτσα και πιλμένι..![]()
Αν είναι από τα χεράκια σου τρώω και νερό νερόβραστοΓια σήμερα σου έχω μόνο καλοκαιρινή ρωσική σουπίτσα και πιλμένι..![]()
Γιατι δεν λες στον άνθρωπο ότι εχεις δώσει λάθος διεύθυνση για να τα ξανά πάρεις πίσω τα πράγματα???Φίλε έχει ξεκινήσει το παιδί εδώ και 37 λεπτά
Μάλλον έχει γίνει ΛΆΘΟΣ στην παραγγελία σου![]()
Χθεσινή παραγγελία είναι αυτή καλέ μου φίλεΓιατι δεν λες στον άνθρωπο ότι εχεις δώσει λάθος διεύθυνση για να τα ξανά πάρεις πίσω τα πράγματα???![]()