italaki
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2008
- Like
- 8.239
- Πόντοι
- 1.056
....btw. τι στον μπουτσο καβλωμενοι μπηκαν ολοι χθες κ σημερα, εγω θελω μια μερα να απαντησω σε ολους αυτους![]()
![]()

....btw. τι στον μπουτσο καβλωμενοι μπηκαν ολοι χθες κ σημερα, εγω θελω μια μερα να απαντησω σε ολους αυτους![]()
![]()
Στείλε και από δω τηλέφωνο Αννούλας....btw. τι στον μπουτσο καβλωμενοι μπηκαν ολοι χθες κ σημερα, εγω θελω μια μερα να απαντησω σε ολους αυτους![]()
![]()
Πλησιάζουν και εκλογές...χώσου την...δες τους σαν ψήφους.......btw. τι στον μπουτσο καβλωμενοι μπηκαν ολοι χθες κ σημερα, εγω θελω μια μερα να απαντησω σε ολους αυτους![]()
![]()
....Πλησιάζουν και εκλογές...χώσου την...δες τους σαν ψήφους...
...Magna Grecia ή αντε βαρια μεχρι Νεαπολη (Napoli) !!! Παραπανω δν εχω κονε!@Spiros_73 ...μη γελάς...θα χρειαστούμε και πολιτικό αν θέλουμε να ανέβει η
οργάνωση...και κάποιον με κονέ στο αλλοδαπών...πρέπει να έρθουν τα "ξαδέρφια"
από το "νησί" ....χωρίς προβλήματα...
Εδώ το θέλω το κονέ...Απέναντι για μας δουλεύουν......Magna Grecia ή αντε βαρια μεχρι Νεαπολη (Napoli) !!! Παραπανω δν εχω κονε!
Απο ανατολικο μπλοκ παντως ειμαστε κομπλε![]()
ειναι ολα υπο ελεγχο@Spiros_73 ...μη γελάς...θα χρειαστούμε και πολιτικό αν θέλουμε να ανέβει η
οργάνωση...και κάποιον με κονέ στο αλλοδαπών...πρέπει να έρθουν τα "ξαδέρφια"
από το "νησί" ....χωρίς προβλήματα...
Ωραία χρόνια...μας είχε στη δούλεψη του...χουβαρντάς...μας έμαθε πολλά Σπύρο...μικρά παίδια τότε...
Όλα υπό έλεγχο λέει, που περιμένουμε πόσο καιρό για να ολοκληρωθεί ένα μερεμέτι.. ΑΝ ολοκληρωθεί
Μάλλον είναι εργολάβος δημοσίου δεν εξηγείται διαφορετικά τέτοια καθυστέρησηΌλα υπό έλεγχο λέει, που περιμένουμε πόσο καιρό για να ολοκληρωθεί ένα μερεμέτι.. ΑΝ ολοκληρωθεί![]()
Μην αυθαδιάζεις εσύ...το Πάσχα έπεφτε μαζί φέτος και πήγαν οι δουλειές λίγο πίσω...Όλα υπό έλεγχο λέει, που περιμένουμε πόσο καιρό για να ολοκληρωθεί ένα μερεμέτι.. ΑΝ ολοκληρωθεί![]()
Τα λεφτά μας πίσωΜην αυθαδιάζεις εσύ...το Πάσχα έπεφτε μαζί φέτος και πήγαν οι δουλειές λίγο πίσω...
είχαμε και το δυσάρεστο γεγονός με τη "φυγή" του Πάπα...οπότε σε βλέπω να πιάνεις το Μάϊ....
μετά κρύψου πάλι...
Plata o Plomo....????Τα λεφτά μας πίσω![]()
...plata , οι σφαιρες πηγαν στο θεοPlata o Plomo....????
Εχω σοβαρη σχεσηΡε παιδιά, τελικά ο @Spiros_73 κέρασε πασχαλινό αλκά?![]()
Εμείς μπορούμε να μπούμε στο αλκάΕχω σοβαρη σχεση![]()
Σου εχω κανονισει και πριβε με Ιγκορ!δευτερη πορτα δεξιαΕμείς μπορούμε να μπούμε στο αλκάΕσύ απλά δίνε τα λεφτά απ έξω φορώντας και μπλουζάκι περί σοβαρής σχέσης
![]()