Xaramofais
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2024
- Like
- 20.139
- Πόντοι
- 3.506
Για πες λεπτομέρειεςΠεινασα

Για πες λεπτομέρειεςΠεινασα
Aμυγδαλου μην ήτανΨάχνει βυζάκια που να στάζουν γάλα καρύδας...
Aμυγδαλου μην ήταν
Γιατί έχω μείνει με την απορία πώς βυζαινουν το αμύγδαλο![]()
Συνήθως χρησιμοποιούν την Ισπανική μέθοδο. Το βάζουν ανάμεσα στα βυζιά και πιέζουν εκατέρωθεν για να σπάσει το τσόφλι και μόλις μαζευτούν καμιά 30αριά τα ξαναβάζουν ανάμεσα στα βυζιά για πλήρη σύνθλιψηAμυγδαλου μην ήταν
Γιατί έχω μείνει με την απορία πώς βυζαινουν το αμύγδαλο![]()
Πόσα ξέρεις ...Συνήθως χρησιμοποιούν την Ισπανική μέθοδο. Το βάζουν ανάμεσα στα βυζιά και πιέζουν εκατέρωθεν για να σπάσει το τσόφλι και μόλις μαζευτούν καμιά 30αριά τα ξαναβάζουν ανάμεσα στα βυζιά για πλήρη σύνθλιψη![]()
Διαβάζω και τον καφέΠόσα ξέρεις ...![]()
Φρέντο εσπρέσσοΔιαβάζω και τον καφέ![]()
Α ναι?Διαβάζω και τον καφέ![]()
Όχι και φρέντο εσπρέσσο, καφετζής είμαι όχι barrista.Φρέντο εσπρέσσο
Όχι του Σπύρου σε παρακαλώ![]()
Ρε γλομπεο ο Σπύρος να μην τους φτιάξει ...γιατί εάν γίνει αυτό ξέρω το μέλλον μουΌχι και φρέντο εσπρέσσο, καφετζής είμαι όχι barrista.
Εννοείται ότι θα διαβάσω και του Σπύρου αν το ζητήσει :
Να σε πω το μοίρα σου, να σε πω το ριζικό σου...
Από τα χεράκια μου, καιμακλίδικος και με 2 φουσκάλες. Όσο για την Sofia Magic, όταν κατέβω Αθήνα θα σου διαβάσω και καφέδες και ποιήματα και ότι θές...Ρε γλομπεο ο Σπύρος να μην τους φτιάξει ...γιατί εάν γίνει αυτό ξέρω το μέλλον μου![]()
Δεν σεβομαι εγω τον πελατηΦρέντο εσπρέσσο
Όχι του Σπύρου σε παρακαλώ![]()
Αυτοκόλλητο χαρούμενο λουλουδάκι δεν βλέπωΔεν σεβομαι εγω τον πελατη![]()
Θα σου βαλω!τον καφε θα στον πει η γιαγια μου η μαριγουλα που είναι μαγισσαΑυτοκόλλητο χαρούμενο λουλουδάκι δεν βλέπω![]()
Συγνωμη παιδιά είχα πάει για τσίπουρα...γαμήθηκα στα νηστίσιμα...έσκασα από το
φαγητό...βαρυστομάχιασα...τι κάνετε εσείς?
Μήπως λέει την σπάλα του αρνιουΘα σου βαλω!τον καφε θα στον πει η γιαγια μου η μαριγουλα που είναι μαγισσα![]()
Θα σου βαλω!τον καφε θα στον πει η γιαγια μου η μαριγουλα που είναι μαγισσα![]()
Εσένα σκεφτόμουν...και έτρωγα...και έτρωγα...και έτρωγα...και κάτι σιροπιαστά μετά...πσσσσσσσσσσσσσσ
Μην τον πειράζεις τον άνθρωπο, εδώ έψαχνε τρόπους να συνθλίψει αμύγδαλα για το γάλα τουςΕσένα σκεφτόμουν...και έτρωγα...και έτρωγα...και έτρωγα...και κάτι σιροπιαστά μετά...πσσσσσσσσσσσσσσ
ΚΟΛΑΣΗ ΑΔΕΡΦΕ!!!!!!!!