italaki
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2008
- Like
- 7.521
- Πόντοι
- 1.056
Κάντο εικόνα και κλάψε...Και να φωναζεις βουταω

Κάντο εικόνα και κλάψε...Και να φωναζεις βουταω
Και να μου φωνάζει "πατωνειιιις".....να φωναζω ναι...με αντίλαλο!!!!Αυτο δεν θα ηταν γαμήσι...mission impossible θα τανε!!!Τα γυαλια να φοραγα πριν 3 χρονια...και το ζουσα κι αυτο!!!!Εεεευκολα...!!!!Και να φωναζεις βουταω
Αντε καληνυχτα...με τα καλυτερα!!!!"την κάνω" κι εγώ...καληνύχτα στα όμορφα κορίτσια μας...και στα υπόλοιπα μνπνα!![]()
Όνειρα γλυκά"την κάνω" κι εγώ...καληνύχτα στα όμορφα κορίτσια μας...και στα υπόλοιπα μνπνα!![]()
....εγινε φιλικος διακανονισμος?!?!?!Γυναίκα ηταν και μαλιστα πολυ ομορφη!ευτυχως ολα καλα![]()
... @dimigoall ΜΗΝ πας στο μπατσελορ της νυφης, θα εχει ολο
...ναι αλλα απαντηση δν πηρα! Παρακαλω ενημερωστε με, τρεχει το προτζεκτ "μπατσελορ γαμπρου"Το βλεμμα των κοριτσιών ειναι μόλις αντικρίζουν τον μπουφε του @Xaramofais και πληροφορούνται οτι θα την βγαλουν μονο με το ξυδι π κραταει η δεξια
Παντρέψου να γαμήσουμε έχει γίνει η φάση εδώ μαν... @dimigoall ΜΗΝ πας στο μπατσελορ της νυφης, θα εχει ολο
Ελα σ'αυτο που οργανωνω για τον γαμπρο @Mythical Zoan![]()
HeavyΤο βλεμμα των κοριτσιών ειναι μόλις αντικρίζουν τον μπουφε του @Xaramofais και πληροφορούνται οτι θα την βγαλουν μονο με το ξυδι π κραταει η δεξια
μηπως η χειρα με τα 5 ορφαναΠαντρέψου να γαμήσουμε έχει γίνει η φάση εδώ μαν![]()
καλως τα παιδια τα δικα μαςκαλημερα συναγωνιστες !!!!
Τι θα γίνει σήμερα
Θες αλλοΤι θα γίνει σήμερα![]()
Τα θέλω ολααααΘες αλλο![]()