xristospap
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2010
- Like
- 13.325
- Πόντοι
- 3.506
ΕΕΕΕΕΕΠΠΠΠ. Τοσο καιρό το προσπαθώ ...Άσε γιατι μαζευτήκατε πολλοί κουμπάροι ...θα γινω κουμπαρος
υγ ειμαι ακινδυνος καθοτι μνηστευμενος![]()

ΕΕΕΕΕΕΠΠΠΠ. Τοσο καιρό το προσπαθώ ...Άσε γιατι μαζευτήκατε πολλοί κουμπάροι ...θα γινω κουμπαρος
υγ ειμαι ακινδυνος καθοτι μνηστευμενος![]()
Να γράψω ενοικίαση επιπλωμενο διαμπερες πόρτα ασφαλείαςParadise hole ...
![]()
Μα γιαυτό το είπε καλέ μου φίλε Πολυζωη.. Χα χα χα ..Άσε @Amelieθα της πάρω εγώ δώρο τη κουμπάρος ειμαι ..αυτος δεν εχει κλεισει??
Με τους κουμπαρους νιωθω ποσοι πηδανε την Τουλα τελικα! Πρεπει να μπει μια ταξηΕΕΕΕΕΕΠΠΠΠ. Τοσο καιρό το προσπαθώ ...Άσε γιατι μαζευτήκατε πολλοί κουμπάροι ...![]()
Θα κάνεις το όνομα του αρραβωνιαρη κουμπάρα???? Χα χα χαΣε αλλα νεα εγω θα παω για τατουαζακι σημερα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εις την πουτσα μας θα μου πειτε αλλα οκ ηθελα να το μοιραστώ
Εισαι παιδι μαλαμα ομωςΜα γιαυτό το είπε καλέ μου φίλε Πολυζωη.. Χα χα χα ..Άσε @Amelieθα της πάρω εγώ δώρο τη κουμπάρος ειμαι ..![]()
Θα γραψω Μυθικαλιτο παντρεψου με @Mythical ZoanΘα κάνεις το όνομα του αρραβωνιαρη κουμπάρα???? Χα χα χα![]()
Και το ΝΑΙ που θα γραφτεί κουμπάρα ????Χα χα χαΘα γραψω Μυθικαλιτο παντρεψου με @Mythical Zoan
Κουμπαρουλη φοβαμαι μην το γραψει στα @@Και το ΝΑΙ που θα γραφτεί κουμπάρα ????Χα χα χα![]()
Όχι μόνο στα κωλαράκια αλλά και στις βυζάρες...Κάτι τέτοιο είπε αλλά τι να σου πω καλέ μου φίλε και συνκουμπαρε.. Είναι και λίγο αναποφάσιστος ο κουμπάρος μας μόνο στα κωλαρακια δεν αλλάζει εύκολα γνώμη...Χα χα χα![]()
Ναι αλλά οχι από έμενα όπου ειμαι Παναθηναϊκός καλέ μου φίλε...Όχι μόνο στα κωλαράκια αλλά και στις βυζάρες...Τι να τον κάνουμε όμως που είναι και Ολυμπιακάρα η κουφάλα και την γλιτώνει αλλιώς θα είχε
...
Φίλε μου και συγκούμπαρε δε θα τον αφήσω έτσι απροστάτευτο. Να ξέρεις θα με βρεις απέναντί σου και δεν το θέλω καθόλου γιατί είσαι λεβεντιά άνθρωπος...Ναι αλλά οχι από έμενα όπου ειμαι Παναθηναϊκός καλέ μου φίλε...![]()
Με τους κουμπαρους νιωθω ποσοι πηδανε την Τουλα τελικα! Πρεπει να μπει μια ταξη
Φίλε μου και συγκούμπαρε δε θα τον αφήσω έτσι απροστάτευτο. Να ξέρεις θα με βρεις απέναντί σου και δεν το θέλω καθόλου γιατί είσαι λεβεντιά άνθρωπος...![]()
Ποια είναι η Τούλα πάλι ρε παιδιάΜε τους κουμπαρους νιωθω ποσοι πηδανε την Τουλα τελικα! Πρεπει να μπει μια ταξη
Ποια είναι η Τούλα πάλι ρε παιδιά
Δίνει κώλο ?![]()
Σε ποιο σημείο της κορμάρας σου θα γίνει το τατουάζ;Σε αλλα νεα εγω θα παω για τατουαζακι σημερα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εις την πουτσα μας θα μου πειτε αλλα οκ ηθελα να το μοιραστώ
ΒαρύΚουμπαρουλη φοβαμαι μην το γραψει στα @@![]()