xanthiforever
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2009
- Κριτικές
- 40
- Like
- 7.944
- Πόντοι
- 3.985
Και για την Μάρα να μάθουμεΣπύρο είναι αλήθεια αυτά για τη Σάρα![]()

Και για την Μάρα να μάθουμεΣπύρο είναι αλήθεια αυτά για τη Σάρα![]()
Ποια είναι αυτή πάλιΚαι για την Μάρα να μάθουμε![]()
Δεν ξέρεις την Σάρα και την Μάρα; Αυτές που σου χόρευαν εχτές μήπως;Ποια είναι αυτή πάλι![]()
Ρε φιλε εμενα σβετλανα μου ειπε την λενε εχθεςΣπύρο είναι αλήθεια αυτά για τη Σάρα![]()
...τα κανονικα!!!! Αφου ελεγε πως ηταν αδελφη του, στην Αιγυπτο την εδωσε στον Φαραω ως παλακιδαΤι θρησκευτικά είναι αυτά![]()
Ρε φιλε εμενα σβετλανα μου ειπε την λενε εχθες![]()
Εγώ δεν έπιασα καμιας Σάρας Μάρας τον γκωλο εψες..Δεν ξέρεις την Σάρα και την Μάρα; Αυτές που σου χόρευαν εχτές μήπως;![]()
Εγώ δεν έπιασα καμιας Σάρας Μάρας τον γκωλο εψες..
Μιας Μιλένας μόνο![]()
...μια χαρα, κερνας το λοιπον! Τι σ ερχεται καλυτερο, να βαλεις το φαγητο ή να βαλεις τα τσιπουρα?!?!?Εγώ δεν έπιασα καμιας Σάρας Μάρας τον γκωλο εψες..
Μιας Μιλένας μόνο![]()
Χάθηκε το WiFi ......μια χαρα, κερνας το λοιπον! Τι σ ερχεται καλυτερο, να βαλεις το φαγητο ή να βαλεις τα τσιπουρα?!?!?
Να εξαφανιστεί......μια χαρα, κερνας το λοιπον! Τι σ ερχεται καλυτερο, να βαλεις το φαγητο ή να βαλεις τα τσιπουρα?!?!?
RunΧάθηκε το WiFi ...
Ο γείτονας άλλαξε κωδικό
Θα στείλω σε λίγο![]()
...τουλαχιστον μας αφησε το πορτοφολι, να μν εχει βαρη στο τρεξιμο?!?!?!?
Σαν τις γριές θα καταντήσω μνπνα...τουλαχιστον μας αφησε το πορτοφολι, να μν εχει βαρη στο τρεξιμο?!?!?!?![]()
Το ειχε βαλει στομα...τουλαχιστον μας αφησε το πορτοφολι, να μν εχει βαρη στο τρεξιμο?!?!?!?![]()
....δν μας πειραζει, θα κανουμε ανεπαφη πληρωμηΣαν τις γριές θα καταντήσω μνπνα
Αντί στα βυζγια θα τα βάζω στο σωβρακο![]()
Δηλαδή πείτε μου...με ποια παρέα θα βγαίνατε για φαγητό...
Με οποιαν κερναγεΔηλαδή πείτε μου...με ποια παρέα θα βγαίνατε για φαγητό...
Όταν έρθεις θα μας κάνεις το τραπέζιΔηλαδή πείτε μου...με ποια παρέα θα βγαίνατε για φαγητό...
Πονάει η μέση μου και από τα πολλά γέλια κάνω συνέχεια οχ καλέ μου φίλε ...Χα χα χα