Xaramofais
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2024
- Like
- 19.962
- Πόντοι
- 3.506
Τέτοιες όχιΈδωσες μάχες;![]()

Τέτοιες όχιΈδωσες μάχες;![]()
Έδωσες μάχες;![]()
Έλα, τι έγινε?Και ερωτώ! Που είναι οι ομορφες παρουσίες του νήματος? @Xaramofais εκτος απο σενα![]()
εχω σοβαρη σχεση![]()
Έχει σοβαρή σχέση![]()
Έλα, τι έγινε?![]()
Εγώ με το που τελείωσα το φαγητό ήρθα![]()
Εγώ όταν το είδα, για άγνωστο λόγο σκέφτηκα αμέσως το έγκριτο μέλοςΔάκρυσα μνπνο...
Είσαι αδερφός....Εγώ όταν το είδα, για άγνωστο λόγο σκέφτηκα αμέσως το έγκριτο μέλος![]()
ξέρεις....υπάρχει ένα κουμπάκι από κάτω που λέει "επεξεργασία" και αν δεν έχει περάσει πολύ ωρα, μπορείς να διορθώσεις το λάθος κείμενο που έγραψες!!Μιλα μας για αυτό ήθελα να γράψω αλλά κολλάει σήμερα η μαλακια....![]()
Μα εχω τηλ αφής, δεν βλέπω κανένα κουμπάκιξέρεις....υπάρχει ένα κουμπάκι από κάτω που λέει "επεξεργασία" και αν δεν έχει περάσει πολύ ωρα, μπορείς να διορθώσεις το λάθος κείμενο που έγραψες!!
Δεν είναι ανάγκη να γράψεις άλλο, εξηγώντας τι ήθελες να γράψεις, ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΟΥ ΛΕΩ!!!![]()
Μα εχω τηλ αφής, δεν βλέπω κανένα κουμπάκι![]()
Αυτο έχω!Εσύ έχεις πιο καινούριο μοντέλο;![]()
Αν και μάλλον με δουλεύεις…και σε περίπτωση που δεν…
Αυτο έχω!Εσύ έχεις πιο καινούριο μοντέλο;
![]()
Σ ευχαριστώ πάντως περα απο την πλάκαξέρεις....υπάρχει ένα κουμπάκι από κάτω που λέει "επεξεργασία" και αν δεν έχει περάσει πολύ ωρα, μπορείς να διορθώσεις το λάθος κείμενο που έγραψες!!
Δεν είναι ανάγκη να γράψεις άλλο, εξηγώντας τι ήθελες να γράψεις, ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΟΥ ΛΕΩ!!!![]()
Οντως τώρα;Σ ευχαριστώ πάντως περα απο την πλάκα![]()
Μ Ε Σ Α !!!!!!!!!!!!!Τζάμπα ...
![]()