xanthiforever
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2009
- Κριτικές
- 40
- Like
- 8.164
- Πόντοι
- 3.985
Για αυτό είσαι γλομπεο-μυστηςΑυτή είναι μπίζνα, θα κολλήσουμε λεφτά και θα ανοίξουμε μια καντίνα απέναντι από το Bill![]()
Εγώ θα θελα να ξέρω πως θα κονονήσεις, όταν θα προλαβαίνει να στα τρώει ο @XaramofaisΑυτή είναι μπίζνα, θα κολλήσουμε λεφτά και θα ανοίξουμε μια καντίνα απέναντι από το Bill![]()
Τι είναι το κονονησειςΕγώ θα θελα να ξέρω πως θα κονονήσεις, όταν θα προλαβαίνει να στα τρώει ο @Xaramofais![]()
Κατά βάση αυτό θα το σκεφτόταν ο κάθε ένας, αυτό που με διαφοροποιεί είναι ότι την καντίνα θα την δουλεύει μια topless μουνάρα που θα πουλάει επιτόπου παντσετούλα με των 3-4 eur αλλά αν χρειαστεί θα αγοράζει λουκάνικα απέναντι με των 120-150...Για αυτό είσαι γλομπεο-μυστης![]()
Πως θα μάθεις αν τα τρως όλα στην καντίνα;Τι είναι το κονονησεις![]()
Ο Antidote δεν έχει πρόβλημα να περιμένει καθώς βρίσκει την ευκαιρία να φλερτάρει τις κοπέλες άλλων, τα κορίτσια που ανεβαίνουν στα δωμάτια και τις κοπέλες στην ρεσεψιόνΘα κοιτάξω να κατέβω και για Δήμαρχος να ρίξουμε λεφτά στο μεταξουργείο να σηκώσουμε κάνα όροφο ακόμα στο Bill να μη περιμένει ο @Antidote για δωματιο
Ο Antidote δεν έχει πρόβλημα να περιμένει καθώς βρίσκει την ευκαιρία να φλερτάρει τις κοπέλες άλλων, τα κορίτσια που ανεβαίνουν στα δωμάτια και τις κοπέλες στην ρεσεψιόν![]()
Από μεσοβδόμαδα σε περιμέναμε να επιστρέψειςΟ Antidote δεν έχει πρόβλημα να περιμένει καθώς βρίσκει την ευκαιρία να φλερτάρει τις κοπέλες άλλων, τα κορίτσια που ανεβαίνουν στα δωμάτια και τις κοπέλες στην ρεσεψιόν![]()
Για αυτό είσαι γλομπεο-μυστης![]()
Πολύ μπροστά!!Κατά βάση αυτό θα το σκεφτόταν ο κάθε ένας, αυτό που με διαφοροποιεί είναι ότι την καντίνα θα την δουλεύει μια topless μουνάρα που θα πουλάει επιτόπου παντσετούλα με των 3-4 eur αλλά αν χρειαστεί θα αγοράζει λουκάνικα απέναντι με των 120-150...
Θεούλης!!
Από μεσοπέλαγα...Από μεσοβδόμαδα σε περιμέναμε να επιστρέψεις![]()
Εσύ να τα βλέπεις αυτά που θες και ψηφουςΠολύ μπροστά!!![]()
Και υγρόςΑπό μεσοπέλαγα...![]()
Δεν επέστρεψα, το καλό πράγμα αργείΑπό μεσοβδόμαδα σε περιμέναμε να επιστρέψεις![]()
Σε ψάχνει ο κολλητός σουΔεν επέστρεψα, το καλό πράγμα αργεί![]()
Κι εγώ τον ψάχνω για ένα μερεμετιΣε ψάχνει ο κολλητός σου![]()
Νύχτα μνπνοΚαληνύχτα μνπνα!!![]()