Spiros_73
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2011
- Like
- 32.766
- Πόντοι
- 5.956
Μιλα μας για αυτοΘα έλεγα ναι...πρώτη φορά με το κορίτσι οπότε ήταν αναγνωριστική
βολή...για να σπάσει ο πάγος...την επόμενη φορά θα μπορώ να πω περισσότερα...![]()

Μιλα μας για αυτοΘα έλεγα ναι...πρώτη φορά με το κορίτσι οπότε ήταν αναγνωριστική
βολή...για να σπάσει ο πάγος...την επόμενη φορά θα μπορώ να πω περισσότερα...![]()
Ναι ας μας πει κάτιΜιλα μας για αυτο![]()
Μάλιστα..Θα έλεγα ναι...πρώτη φορά με το κορίτσι οπότε ήταν αναγνωριστική
Βυζάρες πάντως είχε...Ο βυζολαγνος όμως είναι καχύποπτος![]()
Χχχμμμ... κάπου πάει το μυαλό μου.Βυζάρες πάντως είχε...mythicalito...
plastic fantastic...
Σκληρός καργιοληςΒυζάρες πάντως είχε...mythicalito...
plastic fantastic...
Χχχμμμ... κάπου πάει το μυαλό μου.
No way...you have to pay...mnpnoΧχχμμμ... κάπου πάει το μυαλό μου.
No way...you have to pay...mnpno
Ποιάν έσφιξες μαν ?Θα έλεγα ναι...πρώτη φορά με το κορίτσι οπότε ήταν αναγνωριστική
Ονόμα και να σου πω δε θα το ξέρεις...είναι εκτός σαη...Ποιάν έσφιξες μαν ?![]()
Ονόμα και να σου πω δε θα το ξέρεις...είναι εκτός σαη...
Κονέ φίλου...
Μη φοβάσαι...το κορίτσι σου δεν το ακουμπάω...
Ονόμα και να σου πω δε θα το ξέρεις...είναι εκτός σαη...
Κονέ φίλου...
Κύριος είναι..
Ωραίος ρε μάγκα έτσι πρέπει. Εδώ κάναμε αμάν να τον αποκαταστήσουμε και να του βγει η νύφη σκάρτη κάνοντάς τον cornutoΟνόμα και να σου πω δε θα το ξέρεις...είναι εκτός σαη...
Κονέ φίλου...
Έχει ανοίξει την ατζέντα του και μελετάει
μολις του ερθει βυζοσκαμπιλο θα ερθει στα ισια τουΈχει ανοίξει την ατζέντα του και μελετάει![]()
Έχω ανοίξει το menu και μελετάω τι θα καταβροχθίσωΈχει ανοίξει την ατζέντα του και μελετάει![]()
Έχεις τέτοια ενημέρωσημολις του ερθει βυζοσκαμπιλο θα ερθει στα ισια του![]()