Xaramofais
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2024
- Like
- 70.430
- Πόντοι
- 12.056
Καλύτερα η γριά να με καμει χαλκομανιαπερνα κ απο @dimigoall να του αφησεις τα κερασια![]()

Καλύτερα η γριά να με καμει χαλκομανιαπερνα κ απο @dimigoall να του αφησεις τα κερασια![]()
Στείλτε από 100€ ο καθένας, θέλω να αγοράσω καινούργια μασέλα![]()
Μπομπο να κρατάς πλακάτ να βλέπουν οτι περνάει άνθρωποςΣήμερα πήγε να με πατήσει μια γιαγιά με το αμάξι της![]()
Βαρύ.. το πλακατΜπομπο να κρατάς πλακάτ να βλέπουν οτι περνάει άνθρωπος
Υγ:και καπέλο για την αντανάκλαση του ηλίου![]()
με πλακάτ θα νομίζουν ότι καμω φρι χαγκ και θα βρω μπελά από όλεςΜπομπο να κρατάς πλακάτ να βλέπουν οτι περνάει άνθρωπος
Υγ:και καπέλο για την αντανάκλαση του ηλίου![]()
Απο χαρτόνι ειναιΒαρύ.. το πλακατ
Η πεθερουλα σου θα ητανΣήμερα πήγε να με πατήσει μια γιαγιά με το αμάξι της![]()
Αα οκ, γιατι πλακάτ ξερω πλακάκι μαρμάρινο στον κήπο που βαζουνΑπο χαρτόνι ειναι
Ούτε ολόκληρο κιλό δεν ζυγίζει![]()
Μπα θα ειχε βρει στόχοΗ πεθερουλα σου θα ηταν![]()
Την άλλη φορά θα στην στείλω φωτό με νυχτικια γιατί η συμπεριφορά σου έχει ξωκυληΗ πεθερουλα σου θα ηταν![]()
Δεν ειμαι ξεκωληΤην άλλη φορά θα στην στείλω φωτό με νυχτικια γιατί η συμπεριφορά σου έχει ξωκυλη![]()
Δεν ειμαι ξεκωλη![]()
Δεν φοβάσαι μην μπλοκάρει το κινητο σου που βάζεις την πεθερά μεσα?Την άλλη φορά θα στην στείλω φωτό με νυχτικια γιατί η συμπεριφορά σου έχει ξωκυλη![]()
Έχω μπακατελα ευκαιρία να πάρω άλλοΔεν φοβάσαι μην μπλοκάρει το κινητο σου που βάζεις την πεθερά μεσα?
Δεν ειμαι ξεκωλη![]()
Οι κρεμαστοι κήποι της Βαβυλώνας είναιΑα οκ, γιατι πλακάτ ξερω πλακάκι μαρμάρινο στον κήπο που βαζουν
Τι έπαθες γέροντα?
...συνωμοσια, φιλη της πεθερας σε διατεταγμενη υπηρεσιαΣήμερα πήγε να με πατήσει μια γιαγιά με το αμάξι της![]()