Xaramofais
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2024
- Like
- 68.840
- Πόντοι
- 12.056
Κοντός φαίνεταιΡωτησε τον,αν εχει πεθερα,ύψος και αν ειναι vegan![]()

Κοντός φαίνεταιΡωτησε τον,αν εχει πεθερα,ύψος και αν ειναι vegan![]()
Δεν μας καλεσαν αλλλα θα παμεΠου μας καλέσανε??![]()
Από το πουλί έπρεπε να σε τράβαγαν εσένα όχι από τα πόδια όταν ήταν να βγειςθα σας στεναχωρησω.... ειμαι 190 ποντους αλλα με μικρο πουλι!
χαχαχαχα πεθερα ειχα δεν εχω πια.....
εδω στο μπου εχουν πει καποιοι μυστες τροπους να μεγαλωσεις το καυλι σουΑπό το πουλί έπρεπε να σε τράβαγαν εσένα όχι από τα πόδια όταν ήταν να βγεις![]()
Φυσικά αφού όλοι τον έχουν 20 και πάνωεδω στο μπου εχουν πει καποιοι μυστες τροπους να μεγαλωσεις το καυλι σου![]()
Να σου πω χαραλαμπεχαχαχαχαχαχα εκλαψα..... Πολυ θα το θελα....![]()
φυσικα αιτια θαρρωΝα σου πω χαραλαμπε
Την πεθερά πως την έχασες![]()
Να δω πότε θα έρθει η σειρά μουφυσικα αιτια θαρρω![]()
ΘΕΣ βοηθεια για να ερθει ΓΡΗΓΟΡΑ Η ΛΥΤΡΩΣΗΝα δω πότε θα έρθει η σειρά μου![]()
Όχι, μόλις πέσει για ύπνο θα γράψουμε 50 σελίδες, έτσι για να μάθει το μνπνοΛίγες ώρες έλειψα καλοί μου φίλοι και γράψατε 6 σελίδες????? Ένταξη εγώ τώρα έχω ολιγόλεπτο διάλυμα,, τον κάλο μας φίλο @james034 δεν τον σκεφτόσαστε???![]()
Θα πάρει και έμενα η μπάλα καλέ μου φίλε και κουμπάρε ...Το πρωί θα είμαι αγκαλιά με την οθόνη..Όχι, μόλις πέσει για ύπνο θα γράψουμε 50 σελίδες, έτσι για να μάθει το μνπνο
![]()
ΞαπλωσεΌχι, μόλις πέσει για ύπνο θα γράψουμε 50 σελίδες, έτσι για να μάθει το μνπνο
![]()
Έτσι φαίνεται, εκτός και αν πήγε για τσίπουραΞαπλωσε![]()
Την οδυνηρή και… δαπανηρή περιπέτεια που πέρασαν οι ασθενείς τουΔεν με είχες ακούσει όταν είχα προσφερθεί να σου τα φτιάξω ΔΩΡΕΆΝ με αλλενόβιδες![]()