dimigoall
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 66
- Like
- 65.539
- Πόντοι
- 36.036
Το παγωτό από πού ?Ο καθ ένας δουλειά του!! Εγώ ξέρω καλά το κομμάτι μου
![]()
Το παγωτό από πού ?Ο καθ ένας δουλειά του!! Εγώ ξέρω καλά το κομμάτι μου
![]()
Σε προσφορά τα είχαν τώρα δεν ξέρω....το χρώμα ε;Το παγωτό από πού ?
![]()
τι ουάου μωρέ μλκς όλοι????
Καλά δε λέω?![]()
....ο @Xaramofais φταιει, εχει κολλησει το πληκτρολογιο τουΚαί εγώ στραβώνω όταν μου πατάνε Ουάου καλέ μου φίλε τζάμες![]()
Επιτέλους μπορώ να βάλω το συγκεκριμένο emojiΣΟΥ ΔΊΝΩ ΤΟ ΛΟΓΟ ΜΟΥ ότι θα βάλω τα δυνατά μου...
ΕΣΥ όμως δεν πρέπει να αφήσεις τπτ να πάει χαμένο, ούτε πόντο...ούτε σταγόνα!!![]()
...μη μασας δωσε τον αγωνα, θα ερθουμε και αναπληρωματικοι αμα χρειαστειΣΟΥ ΔΊΝΩ ΤΟ ΛΟΓΟ ΜΟΥ ότι θα βάλω τα δυνατά μου...
ΕΣΥ όμως δεν πρέπει να αφήσεις τπτ να πάει χαμένο, ούτε πόντο...ούτε σταγόνα!!![]()
+1
εσυ ...μακρυα απο μας.......μη μασας δωσε τον αγωνα, θα ερθουμε και αναπληρωματικοι αμα χρειαστει![]()
....μλκ μου κλαιωεσυ ...μακρυα απο μας....
μην γίνει καμιά μαλακία....καμιά στραβοκλωτσιά....
Μη ξεστεκάρεις ρε παιδί μου (επειδή δεν έβαλες κιμωλία στη στέκα) !!!
Ας ερθει κάνας άλλος για αναπληρωματικός!!![]()
Τεμπεσίδι το λέμε εμείς εδω....Μη ξεστεκάρεις ρε παιδί μου (επειδή δεν έβαλες κιμωλία στη στέκα) !!!
όλοι καλοί χωράνε....ο @Odin_ ειδικά είναι πρόκληση και μαρεσουν οι προκλήσεις !! Το λέω από παρόμοια εμπειρίαεσυ ...μακρυα απο μας....
μην γίνει καμιά μαλακία....καμιά στραβοκλωτσιά....
Μη ξεστεκάρεις ρε παιδί μου (επειδή δεν έβαλες κιμωλία στη στέκα) !!!
Ας ερθει κάνας άλλος για αναπληρωματικός!!![]()
....yeap, τ(σ)εμπεσιρι (τουρκικη λεξη για την κιμωλια)Τεμπεσίδι το λέμε εμείς εδω....
Τα κουλούρια πως τα λεν;....yeap, τ(σ)εμπεσιρι (τουρκικη λεξη για την κιμωλια)![]()
....σουφριτσα, γκροβερ, ροδελαΤα κουλούρια πως τα λεν;
Πρόστυχε....σουφριτσα, γκροβερ, ροδελα![]()
δεν μιλαει ωραιαΠρόστυχε![]()
Τι γίνεται εδώ μέσα ρε μλκα ?δεν μιλαει ωραια![]()
Κ έλεγα η σουφριτσα που λένε όλοι αυτοί οι άνθρωποι τι είναι....σουφριτσα, γκροβερ, ροδελα![]()
μην βριζειςΤι γίνεται εδώ μέσα ρε μλκα ?![]()