Spiros_73
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2011
- Like
- 48.491
- Πόντοι
- 5.956
μην δωσεις ραντεβου θανατου!εκλεψα την συνταξη της μαριγουλαςΘέλει να θυμώσω?![]()

μην δωσεις ραντεβου θανατου!εκλεψα την συνταξη της μαριγουλαςΘέλει να θυμώσω?![]()
Καλά που μου το είπες, μη χώσει πουθενά το δάχτυλο και πάει το δαχτυλίδι...
Πρέπει να τον τιμωρήσωμην δωσεις ραντεβου θανατου!εκλεψα την συνταξη της μαριγουλας![]()
oλοι οι κωλομπαραδες μανΓεια σας παιδιά ..και κύριο νήμα βλέπει είπα να μπω ..
Δεν το είχα δει παλιά κ βλεπω όλη η αφαν Γκατε του σαητ εδώ είναι ...όλη η κρεμ αλά κρεμ..
Θα ΣΤΗΡΊΞΩ τη δίαιτα σου και θα σου φέρω κολοκυθάκια νερόβραστα ( με δύο σταγόνες λάδι ) και ένα ΜΙΚΡΟ παξιμάδι ολικήςελα να με παρεις με την 18αρα πιτσα να παμε στην κοπελα
υγ στον δρομο θα σταματησεις και Κωνσταντινιδη τσιπη να παρεις και γλυκα,τουρτα παγωτο να φαμε καλα να στυλωθουμε![]()
ελα να με παρεις με την 18αρα πιτσα να παμε στην κοπελα
υγ στον δρομο θα σταματησεις και Κωνσταντινιδη τσιπη να παρεις και γλυκα,τουρτα παγωτο να φαμε καλα να στυλωθουμε![]()
και μια σταγόνα μπαλσάμικο ρόδι, μία όμως...Θα ΣΤΗΡΊΞΩ τη δίαιτα σου και θα σου φέρω κολοκυθάκια νερόβραστα ( με δύο σταγόνες λάδι ) και ένα ΜΙΚΡΟ παξιμάδι ολικής
Θα φάω την πίτσα και τα γλυκά με την δεσποινίδα Σοφία για να σου κάνουμε συμπαράσταση![]()
Θα με παίζει στα δάχτυλα του Δηλαδή...που να βγει το δακτυλιδι του τυπου , εδω λεμε εχουν γινει τα δακτυλα σου σαν αυτα
![]()
Για να βγει πρεπει να παει σιδηρουργειο να το κόψουν το δακτυλιδι με τον τροχό![]()
Γεια σου Σοφία ..είμαι ο βολκανο ο μπατζανακ του Άλεξ ( ο αγαπημένος του Κοσκωτά του σαητ )Θα με παίζει στα δάχτυλα του Δηλαδή...
Θα ΣΤΗΡΊΞΩ τη δίαιτα σου και θα σου φέρω κολοκυθάκια νερόβραστα ( με δύο σταγόνες λάδι ) και ένα ΜΙΚΡΟ παξιμάδι ολικής
Θα φάω την πίτσα και τα γλυκά με την δεσποινίδα Σοφία για να σου κάνουμε συμπαράσταση![]()
Καργα μανoλοι οι κωλομπαραδες μαν![]()
Σπύρομην δωσεις ραντεβου θανατου!εκλεψα την συνταξη της μαριγουλας![]()
εμενα την γιαγια μου!ηταν μαγισσαΣπύρο
με το μπαρδόν ρε φίλε αλλά στο χωριό μου Μαριγούλα λέμε την
![]()
![]()
![]()
Θα με παίζει στα δάχτυλα του Δηλαδή...
Δεν τον βλέπω για σήμερα να παίζει το βιολι
Α ναι θα πας για πίτσα
Αν το καρφώσει σε μένα δεν εχω πρόβληματο νου σου με τα δακτυλα του γιατι τωρα τελευταια σε κάτι νηματα
πέταγε κατι υπονοούμενα οτι για να ελενξει οξύτητα στο ελαιολαδο
εβρεχε το δακτυλο του και το καρφωνε στο κωλο του
Εγω σε ενημερωσα παντως![]()