dimigoall
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 66
- Like
- 65.240
- Πόντοι
- 36.036
Δεν ξέρεις να τρώςΜλκα είναι το μόνο που δεν τρώω![]()

Με συροπιασμένο τσουρέκι από κάτω
Δεν ξέρεις να τρώςΜλκα είναι το μόνο που δεν τρώω![]()
ΜμμμμιαμιιιιιΔεν ξέρεις να τρώς
Με συροπιασμένο τσουρέκι από κάτω![]()
στειλε βρε μουνοπανο λαιτ τουρτα παγωτο και μια 12αρα πιτσα μαργαριτα με Φιλαδελφεια στο στεφανι που ειμαι αρρωστοςΔεν ξέρεις να τρώς
Με συροπιασμένο τσουρέκι από κάτω![]()
Ήρεμα παιδιάΜμμμμιαμιιιιι![]()
Έτσι καμω και εγώ δίαιταΉρεμα παιδιά
Κυκλοφορούν ΚΑΙ άτομα εδώ που είναι σε ΑΥΣΤΗΡΗ δίαιτα![]()
Ααααα είμαστε κ εμείς που τρώμε ότι θέλουμε και δεν παίρνουμε γραμμάριο.Ήρεμα παιδιά
Κυκλοφορούν ΚΑΙ άτομα εδώ που είναι σε ΑΥΣΤΗΡΗ δίαιτα![]()
Τσοτσε τρως και εσύ καϊμάκι![]()
Κάτι γίνεται...Τσοτσε τρως και εσύ καϊμάκι![]()
Ετοιμάζονται για παραλία........Ααααα είμαστε κ εμείς που τρώμε ότι θέλουμε και δεν παίρνουμε γραμμάριο.![]()
Να χτυπήσει πρώτα η ειδοποίηση στο piraeus app για το έμβασμαστειλε βρε μουνοπανο λαιτ τουρτα παγωτο και μια 12αρα πιτσα μαργαριτα με Φιλαδελφεια στο στεφανι που ειμαι αρρωστος
υγ ζιρο εχω μην φερεις![]()
βρε συγγενη του Χαρτοπολεμου δεν μου εχεις εμπιστοσυνη;Να χτυπήσει πρώτα η ειδοποίηση στο piraeus app για το έμβασμα![]()
Ηλεκτρονική απατηΝα χτυπήσει πρώτα η ειδοποίηση στο piraeus app για το έμβασμα![]()
Ναι μανάρα μουΑαααα είμαστε κ εμείς που τρώμε ότι θέλουμε και δεν παίρνουμε γραμμάριο.![]()
Τα εδέσματα του ξαδέρφου?? Άρχισαν να φτάνουν δέματα Χαμουραμπί σπαγγο Ε σπαγγοΉρεμα εσύ ρε Παπατζή , τσιμπάμε![]()
βρε συγγενη του Χαρτοπολεμου δεν μου εχεις εμπιστοσυνη;![]()
Εσύ τα περνεις σε ευρώ προικοθήρα τομάριιιιΝαι μανάρα μου
Εμείς τα παίρνουμε σε κοιλιά και εσείς σε βυζιά![]()
Ναι μανάρα μου
Εμείς τα παίρνουμε σε κοιλιά και εσείς σε βυζιά![]()
δεν σε πειραξε που εισαι δηλαδη απατεωνας,τοκογλυφος,παραχαρακτης,ΟΥΤΕ που @dimigoall γινεται σαν τα μουτρα σου;αρχιζει το σαιτ και σε παιρνει χαμπαρί .... μαλιστααααα![]()
δεν σε πειραξε που εισαι δηλαδη απατεωνας,τοκογλυφος,παραχαρακτης,ΟΥΤΕ που @dimigoall γινεται σαν τα μουτρα σου;
υγ η παρακαταθηκη σου που αφηνεις στο σαι θα ειναι ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗ![]()