Νέα

Τα δώρα πρέπει να επιστρέφονται μετά το χωρισμό;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα prokopis_proikismenos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 220
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ιδού το ερώτημα. Πρέπει να επιστρέφονται?

• Πρέπει οπωσδήποτε

Ψήφοι: 10 26,3%
  • Δεν είναι απαραίτητο εφόσον δόθηκαν σε στιγμή αδυναμίας

Ψήφοι: 13 34,2%
  • Μόνο μετά από αίτημα

Ψήφοι: 15 39,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    38
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
9.246
Πόντοι
2.356
Δεν το έπιασα γιατί αυτό το smiley γενικά δεν είναι ειρωνία, είναι indifference ή it is what it is, στην Αγγλία τουλάχιστον. Anyway, no worries.
Bro, τόσα τσακάλια υπάρχουν που αγοράζουν ακριβό δαχτυλίδι με λεφτά τσαλακωμένα από τη γκόμενα ή τον πεθερό και μετά κερατώνουν και τη γκόμενα.
Αν περιμένεις να γλιτώσεις το κέρατο επειδή πήρες ακριβό δαχτυλίδι καλά κρασιά, θα στη πηδήξουν την αρραβωνιαστικιά πριν παντρευτείς καν.
Τυπε τα ειπαμε, το πως θα δειξεις σε μια γκομενα οτι εχει «αξια» για σενα ειναι δικο σου θεμα.
Μπορει να ειναι ενα δαχτυλιδι, μπορει να ειναι να τη βοηθησεις να πουλησει το αυτοκινητο της.
Απλα αν της δειξεις οτι τη θεωρεις ενα κομματι κρεας μονο για πηδημα, ειναι βεβαιο οτι θα ψαξει κατι αλλο.
Ασχετως οικονομικης καταστασης και επιπεδου.
Μπορει να το κανει ετσι κι αλλιως, αν ομως ο ιδιος την απαξιωνεις ειναι γκαραντι οτι στο τελος θα την φας. Ειτε εν γνωσει σου ειτε εν αγνοια σου.
Εχω βαρεθει να ακουω ναυαγια που κλαιγονται οτι τους κερατωσε η γκομενα ενω οι ιδιοι εκαναν πρωτοι ιδια και χειροτερα.

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
11
Like
19.729
Πόντοι
3.846
Για αυτό δεν παίρνω ποτέ δώρο στρινγκ και εσώρουχα γενικότερα. Αυτό το στρινγκάκι που πήρες όλο χαρά, θα το κατεβάζει άλλος/άλλοι. Αντίστοιχα αυτά που κατεβάζεις εσύ, κάποιος άλλος τα πλήρωσε.

¨Οχι επειδή θα πω ποτέ "να το κάψεις, να μην το ξαναβάλεις" απλά θεωρώ άβολο να πληρώνει ο ένας για να καυλώνει ο άλλος.

fysarmonika

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2015
Κριτικές
10
Like
6.469
Πόντοι
1.346
Φρεσκοχωρισμένος και στην κυρία δόθηκαν αρκετά δωράκια. Της τα ζήτησα πίσω βέβαια γιατί δεν ήθελα να είμαι ο μακάκας της υπόθεσης. Εκείνη δεν πρόσφερε τίποτε παρά κάτι ελάχιστα και σε μένα και στη σχέση... Μου τα επέστρεψε αλλά μετά από καιρό προβάλλοντας διάφορες αντιρρήσεις. Ισως την πόνεσε λιγάκι!! ακούω τις δικές σας απόψεις.
Γυφτιά

Behlivanis

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2025
Like
602
Πόντοι
81
Ο άντρας ο κιμπάρης (=μαλάκας) δεν ζηταει τα δώρα πίσω αλλα και να τα ζητήσει θα πάρει τα αρχίδια του

OP
OP
prokopis_proikismenos
Εγγρ.
6 Νοε 2009
Κριτικές
10
Like
3.034
Πόντοι
4.365
Τι φρεσκοχωρισμένος ? ήσουν παντρεμένος δηλαδή ή μιλάς για σχέση ?
Κανόνας, δεν κάνουμε ακριβά δώρα εκτός αν είναι σχέση μακροχρόνια και σοβαρή.
Και όταν χωρίζουμε δεν τα ζητάμε πίσω.
Απλή σχέση. Συμφωνώ αν είχες σχέση μακροχρόνια και σοβαρή τα δώρα δεν τα ζητάς αλλα δεν ήταν τέτοια.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
35.306
Πόντοι
10.656
Φρεσκοχωρισμένος και στην κυρία δόθηκαν αρκετά δωράκια. Της τα ζήτησα πίσω βέβαια γιατί δεν ήθελα να είμαι ο μακάκας της υπόθεσης.
Ο μακακας της υποθεσης τυπε εγινες οταν δωθηκαν τα αρκετα (και ακριβα) δωρακια.
Γυφτος ξεγυφτος μετα, δεν εχει σημασια, απ'το μοτίβο και μονο, θα καεις :coffee:

gravatakias

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2017
Like
838
Πόντοι
96
Δυστυχώς είναι πολλές οι γυναίκες που δεν συγκινούνται από τη γυφτιά και τη τσιγκουνιά και δεν χωρίζουν τους άντρες τους :dunno:

ypotaktikos97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Απρ 2023
Κριτικές
29
Like
9.435
Πόντοι
3.446
Όχι δεν πρέπει. Προσωπικά θα αισθανόμουν άσχημα , ίσως και ντροπιαστικά , να πήγαινα να ζητήσω πίσω κάτι που ο ίδιος προσέφερα κάποτε, επειδή έτσι ένιωθα. Εκτός και αν ήταν κάτι που είχε ιδιαίτερη συναισθηματική αξία για εμένα.
Γενικά πάντως πιστεύω πως αν δεν είμαστε σίγουροι για το δώρο που κάνουμε , καλύτερα να μην το κάνουμε απο την αρχή. Εξάλλου το ότι κάνεις ένα δώρο σε κάποιον δεν σου εγγυάται τίποτα. Μπορεί να το εκτιμήσει, μπορεί και όχι, τίποτα δεν ειναι δεδομένο σε αυτή την ζωή μου. Γνώμη μου , το ξεχνάς και πας παρακάτω. :hi:

Spieler

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
43
Like
4.191
Πόντοι
2.846
Τυπε τα ειπαμε, το πως θα δειξεις σε μια γκομενα οτι εχει «αξια» για σενα ειναι δικο σου θεμα.
Μπορει να ειναι ενα δαχτυλιδι, μπορει να ειναι να τη βοηθησεις να πουλησει το αυτοκινητο της.
Απλα αν της δειξεις οτι τη θεωρεις ενα κομματι κρεας μονο για πηδημα, ειναι βεβαιο οτι θα ψαξει κατι αλλο.
Ασχετως οικονομικης καταστασης και επιπεδου.
Μπορει να το κανει ετσι κι αλλιως, αν ομως ο ιδιος την απαξιωνεις ειναι γκαραντι οτι στο τελος θα την φας. Ειτε εν γνωσει σου ειτε εν αγνοια σου.
Εχω βαρεθει να ακουω ναυαγια που κλαιγονται οτι τους κερατωσε η γκομενα ενω οι ιδιοι εκαναν πρωτοι ιδια και χειροτερα.

Mη στο χαλάσω bro αλλά οι γαμηστρώνες είναι γεμάτοι με γκόμενες που πάνε με τύπους που τις βλέπουν σαν ένα κομμάτι κρέας για πήδημα και πολλές φορές είναι και παντρεμένες και πληρώνουν και το δωμάτιο.

Απλά επειδή δε σου έχει συμβεί νομίζεις ότι δε γίνεται.

Βοήθα εσύ τη γκόμενα σου να πουλήσει το παλιό Yaris στο car.gr και παλιά DVD και αποκόμματα από εισιτήρια από συναυλίες της Νατάσας Μποφίλιου στο κηποθέατρο Παπάγου στο vendora για να της δείξεις ότι έχει "αξία". You are in a good path.

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.907
Πόντοι
3.656
θεμα απο 80's...παλιο σκηνικο αυτο με τα δωρα θυμαμαι πατεραδες μας το εκαναν
ενημερωτικα λοιπον μια κ θες να το παιξεις παλαιας κοπης αντρας,τα δωρα ΠΟΤΕ δε τα ζηταμε πισω,οι αντρες παντα επεστρεφαν τα δωρα στον χωρισμο οταν τους πονουσε για να μην εχουν πραγματα της κ τους ποναει κ καλα...καποιες γυναικες επεστρεφαν κ τα δικα τους απο αντιδραση μετα απο αυτο αλλα το σκηνικο δεν γινοταν για να παρουμε εμεις οτι δωσαμε αλλα για να επιστρεψουμε!

τυπε στα ριαπαπα μας αν χωρισουμε,υπαρχει και το εμετουργειο για να ριξουμε ενα μπουτζον :confused::confused::confused:
αλλα αν ενα μουνετο απο τις αστεγες που εχει εδω κατω απο τη γεφυρα που μενω μ χωριζε,αν ηταν ακριβα τα δωρα της θα τα εβαζα αγγελια να τα πουλησω :wanker::wanker::wanker:
αν ομως ηταν φτηνα,θα τα εριχνα στη χεστρα και θα τραβαγα και το καζανακι :shit::shit::shit:

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
9.246
Πόντοι
2.356
Mη στο χαλάσω bro αλλά οι γαμηστρώνες είναι γεμάτοι με γκόμενες που πάνε με τύπους που τις βλέπουν σαν ένα κομμάτι κρέας για πήδημα και πολλές φορές είναι και παντρεμένες και πληρώνουν και το δωμάτιο.

Απλά επειδή δε σου έχει συμβεί νομίζεις ότι δε γίνεται.

Βοήθα εσύ τη γκόμενα σου να πουλήσει το παλιό Yaris στο car.gr και παλιά DVD και αποκόμματα από εισιτήρια από συναυλίες της Νατάσας Μποφίλιου στο κηποθέατρο Παπάγου στο vendora για να της δείξεις ότι έχει "αξία". You are in a good path.
Οτι πεις τυπε μου, δεν θα κοψει δα και η μαγιονεζα….

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
83.455
Πόντοι
12.756
σαν να παει να "φτιάξει" το νημα , ας μεινω λιγο ακομα :coffee:

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.907
Πόντοι
3.656
Αφού εκθέτεις το θέμα σου,μάθε πως είχες (δυστυχώς) γίνει ο μαλακας της υπόθεσης.

Οποτε δεν το έσωσες με το να ζητήσεις τα δώρα πίσω.

Εγω πχ που δεν είμαι των δώρων,της έκανα λουλούδια,την κερναγα ορισμενες εξόδους μας,της είχα αγοράσει μερικά αθλητικά πολύ καλά,τίποτα όμως που να μ ενδιαφέρει να πάρω πίσω.

Οταν την ζήτησα για αρραβώνα,πήγα ζήτησα ένα δαχτυλίδι συμβολικό που μπόρεσα να αντέξω οικονομικά (80€ :confused:

Όταν με εκλασε και εξαφανίστηκε,την έγραψα απ ευθείας στις τριχωτές μπαλαρες μου,έδωσα 250€ σε ένα εσκορτακι και πέρασα τέλεια.

Θελω να πω,είτε παίρνεις κάτι απ την καλή σου την καρδιά και αν χωρίσεις στ αρχιδια σου,είτε παίρνεις ακριβά δώρα για εντυπωσιασμό γιατί δεν το πολύ σηκώνεις και μετά ψάχνεις επιστρεφόμενα...να σώσεις την χασούρα

ωραιος τυπε στηριζω :rockon::rockon::rockon:
εγω στο προηγουμενο μουνετο που αρραβωνιαστηκα,πηρα για δαχτυλιδι ενα ανοιχτηρι απο κουτακι της κοκα κολας :confused::confused::confused:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
83.455
Πόντοι
12.756
ωραιος τυπε στηριζω :rockon::rockon::rockon:
εγω στο προηγουμενο μουνετο που αρραβωνιαστηκα,πηρα για δαχτυλιδι ενα ανοιχτηρι απο κουτακι της κοκα κολας :confused::confused::confused:

μαλακια σου , απο Φαντα μπλε επρεπε να ειναι , αυτο ειναι το κόλπο :coffee:

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
9.246
Πόντοι
2.356
τυπε στα ριαπαπα μας αν χωρισουμε,υπαρχει και το εμετουργειο για να ριξουμε ενα μπουτζον :confused::confused::confused:
αλλα αν ενα μουνετο απο τις αστεγες που εχει εδω κατω απο τη γεφυρα που μενω μ χωριζε,αν ηταν ακριβα τα δωρα της θα τα εβαζα αγγελια να τα πουλησω :wanker::wanker::wanker:
αν ομως ηταν φτηνα,θα τα εριχνα στη χεστρα και θα τραβαγα και το καζανακι :shit::shit::shit:
Οταν λες »ακριβα» εννοεις τη συλλογη σου απο καπακια μπυρας? Η τα πρωτα τευχη του «Στσυρολεξο» με τις σπανιες χειρογραφες λυσεις?
Κατι σαν κι εσενα κακομαθαινουν τις γυναικες σατραπη….

• Χαχα
Αντιδράσεις: enduro

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom