Νέα

Τα δώρα πρέπει να επιστρέφονται μετά το χωρισμό;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα prokopis_proikismenos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 220
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ιδού το ερώτημα. Πρέπει να επιστρέφονται?

• Πρέπει οπωσδήποτε

Ψήφοι: 10 26,3%
  • Δεν είναι απαραίτητο εφόσον δόθηκαν σε στιγμή αδυναμίας

Ψήφοι: 13 34,2%
  • Μόνο μετά από αίτημα

Ψήφοι: 15 39,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    38
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .
Εγγρ.
6 Νοε 2009
Κριτικές
10
Like
3.039
Πόντοι
4.365
Φρεσκοχωρισμένος και στην κυρία δόθηκαν αρκετά δωράκια. Της τα ζήτησα πίσω βέβαια γιατί δεν ήθελα να είμαι ο μακάκας της υπόθεσης. Εκείνη δεν πρόσφερε τίποτε παρά κάτι ελάχιστα και σε μένα και στη σχέση... Μου τα επέστρεψε αλλά μετά από καιρό προβάλλοντας διάφορες αντιρρήσεις. Ισως την πόνεσε λιγάκι!! ακούω τις δικές σας απόψεις.

Xaramofais

Ανώτατος
Εγγρ.
8 Σεπ 2024
Like
62.727
Πόντοι
12.056
1000035812.jpg

Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
16.328
Πόντοι
3.846
Επειδή κάηκα 3 φορές και η τελευταία φορά ήταν η χειρότερη - ξεκαθαρίζω ότι δεν παντρεύτηκα - γνώμη μου είναι να την γράψεις στα αρχίδια σου και να πας σε άλλες πορτοκαλιές να φας πορτοκάλια.
Aν τα επέστρεφε από μόνη της οικειοθελώς εντάξει να τα έπαιρνες, όχι με το ζόρι.

Ούτε ο πρώτος είσαι και δυστυχώς ούτε ο τελευταίος

Καλή συνέχεια σε ό,τι αποφασίσεις.

Υ. Γ. Να ακούς (τραγούδια) περισσότερο Στράτο Διονυσίου, όπως τα αλήτισσα, με σκότωσε γιατί την αγαπούσα, της γυναίκας η καρδιά κλπ

Τελευταία τροποποίηση:

Bestman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
1.928
Πόντοι
216
Και τι θα τα κάνεις;
Θα τα δώσεις στην επόμενη;

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
25.954
Πόντοι
6.256
Φρεσκοχωρισμένος και στην κυρία δόθηκαν αρκετά δωράκια. Της τα ζήτησα πίσω βέβαια γιατί δεν ήθελα να είμαι ο μακάκας της υπόθεσης. Εκείνη δεν πρόσφερε τίποτε παρά κάτι ελάχιστα και σε μένα και στη σχέση... Μου τα επέστρεψε αλλά μετά από καιρό προβάλλοντας διάφορες αντιρρήσεις. Ισως την πόνεσε λιγάκι!! ακούω τις δικές σας απόψεις.
οχι ρε μαν τι λες τωρα να πουμε...

σιγα μην ζητησουμε να μας επιστρεψει και το πιτογυρο με την πεπσι μαξ που την κερασαμε στο παγκακι μια μερα που ημασταν απλα...:coffee:

Sofia_Magic

Call-Girl
Εγγρ.
2 Δεκ 2021
Like
60.638
Μάλλον δεν της τα έκανες από την καρδιά σου αλλά να την αγοράζεις! Δεν ζητάμε τα Δώρα πίσω...

Thanos03

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Like
983
Πόντοι
86

Τύπε αν κρίνω από το ψευδώνυμο σου, δεν θα της λείψουν τα δώρα σου. Για άλλο λόγο θα βαράει το κεφάλι της όταν πέσει σε μικροτσουτσουνο.

Thanos03

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Like
983
Πόντοι
86
Μάλλον δεν της τα έκανες από την καρδιά σου αλλά να την αγοράζεις! Δεν ζητάμε τα Δώρα πίσω...

Δεκτό το point σου.

Το ότι πρόβαλε αντιρρήσεις η κυρία και άργησε να τα επιστρέψει πως το ερμηνεύεις ως γυναίκα ;

Δεν είχε αποδεχθεί το τέλος της σχέσης, Και ήλπιζε να τα ξαναβρούν ;

Μπορεί να τον έβλεπε σαν πορτοφόλι και να είδε τις επενδύσεις της (αφιέρωσε τα χρόνια της και την ομορφιά της), να μην πιάνουν τόπο;

Αν σκεφτόταν σύμφωνα με τη λογική σου αλλά εκείνη δεν τον έβλεπε ως πορτοφόλι, θα πρέπε να πέσει τελείως στα μάτια της και να του τα επιστρέψει μια ώρα νωρίτερα κόβοντας κάθε πάρε δώσε. Έτσι δε θα κάνε κάθε αξιοπρεπής άνθρωπος ;

Πολλές φορές τα "συναισθήματα" είναι αμοιβαία ακόμη και αν δεν το παραδεχόμαστε μέσα στη σχέση.

Sofia_Magic

Call-Girl
Εγγρ.
2 Δεκ 2021
Like
60.638
Δεκτό το point σου.

Το ότι πρόβαλε αντιρρήσεις η κυρία και άργησε να τα επιστρέψει πως το ερμηνεύεις ως γυναίκα ;

Δεν είχε αποδεχθεί το τέλος της σχέσης, Και ήλπιζε να τα ξαναβρούν ;

Μπορεί να τον έβλεπε σαν πορτοφόλι και να είδε τις επενδύσεις της (αφιέρωσε τα χρόνια της και την ομορφιά της), να μην πιάνουν τόπο;

Αν σκεφτόταν σύμφωνα με τη λογική σου αλλά εκείνη δεν τον έβλεπε ως πορτοφόλι, θα πρέπε να πέσει τελείως στα μάτια της και να του τα επιστρέψει μια ώρα νωρίτερα κόβοντας κάθε πάρε δώσε. Έτσι δε θα κάνε κάθε αξιοπρεπής άνθρωπος ;

Πολλές φορές τα "συναισθήματα" είναι αμοιβαία ακόμη και αν δεν το παραδεχόμαστε μέσα στη σχέση.
Δεν μπορώ να ξέρω τι σχέση είχανε! Ότι και να ήταν δεν ζητάμε τα Δώρα πίσω, θέλουμε και τα κάνουμε! Ακόμα και να σε πονάνε το τελευταίο πράγμα που σκέφτεσαι είναι τα Δώρα! Το μεγαλύτερο Δώρο που Μπορείς να κάνεις σε κάποιον είναι ο χρόνος σου,αυτό δεν γυρνάει...

Thanos03

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Like
983
Πόντοι
86
Δεν μπορώ να ξέρω τι σχέση είχανε! Ότι και να ήταν δεν ζητάμε τα Δώρα πίσω, θέλουμε και τα κάνουμε! Ακόμα και να σε πονάνε το τελευταίο πράγμα που σκέφτεσαι είναι τα Δώρα! Το μεγαλύτερο Δώρο που Μπορείς να κάνεις σε κάποιον είναι ο χρόνος σου,αυτό δεν γυρνάει...

Λυπάμαι που αποφεύγεις να απαντήσεις ή να σχολιάσεις οποιοδήποτε σημείο, αν και σαν γυναίκα μπορείς σίγουρα να ερμηνεύσεις καλύτερα τον γυναικείο τρόπο σκέψης.

Θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω. Τον χρόνο σου δεν τον δωρίζεις. Τον επενδύεις. Μέσω του χρόνου που αφιερώνουν τα άτομα στην άλλη πλευρά και στη σχέση, μαθαίνουν και εξελίσσονται.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
13.555
Πόντοι
3.936
Τότε δεν θα λεγόταν δωρο αλλα ενέχυρο. Δηλαδή σου κάνω δώρο για όσο διάστημα κανείς αυτά που θέλω; Τι δώρο είναι αυτό; άρα δεν είναι δώρο αλλά δανεικό. Και απ' την άλλη οποίος δεν έχει τα '@@ για δώρα ακριβά με την πιθανότητα να πάει αδιαβαστο κάποια στιγμή ας το αφήσει καλύτερα. Ή έχει κάνει συμβολαιιο ότι μετα τον χωρισμό θατο γυρίσει πίσω. Αυτές οι γυφτιες-βλαχιες με τα δώρα πίσω γίνονται μόνο Ελλάδα. Ούτε για αυτό δεν είμαστε - ούτε αυτό δεν μπορούμε να διαχειριστούμε.

gravatakias

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2017
Like
840
Πόντοι
96
Όταν κάνεις δώρα, κάνε το καλό και ρίχτο στο γιαλό.
Αρκεί να μην είσαι μαλάκας και δεν σου δίνει δώρο αβιάστα την ροδέλα της.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
13.555
Πόντοι
3.936
Ήταν φιλότιμη -άλλη μπορεί να σε έγραφε στη μουναρα της και καλά θα εκανε- λέγοντας ότι της τα έκλεψαν και εφόσον δεν είχες κ απόδειξη θα έπαιρνες τ @@ σου.

M40

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Αυγ 2020
Like
18.906
Πόντοι
2.256
Αν το χρονο τον δωριζεις εισαι πουτανα, ανεξαρτητα αν πεφτει κασερι στο κομοδινο ή οχι.Αν κανεις δωρα για να πηδας τοτε ζητα τα πισω και βαλτα στο πατο σου γιατι και η επομενη ετσι θα σε αντιμετωπισει.
Δες τη θετικη πλευρα οτι γλυτωνεις απο μια συμφεροντολογα που μπορει και επισημα πλεον να αναζητησει τον επομενο σπονσορα, θα σιχαινεται βεβαια τον εαυτο της την ωρα που θα τσιμπουκωνει αλλα θα της εχει παρει το νεο iphone

Spieler

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
43
Like
4.194
Πόντοι
2.846

Ξεφτίλα να ζητιανεύεις πίσω δώρα. Κανένας δε σε υποχρεώνει να κάνεις δώρα στη γκόμενα σου. Ή αν εκείνη στα ζητάει και δε θες να τα κάνεις απλά την αφήνεις και πας σε άλλη γκόμενα.

Αν έχεις αφήσει ρούχα ή άλλα πράγματα δικά σου στο σπίτι της ή εκείνη στο δικό σου αυτά τα παίρνεις πίσω ή τα επιστρέφεις. and that's it.

Γιαννιος420

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2024
Like
4.077
Πόντοι
456
θεμα απο 80's...παλιο σκηνικο αυτο με τα δωρα θυμαμαι πατεραδες μας το εκαναν
ενημερωτικα λοιπον μια κ θες να το παιξεις παλαιας κοπης αντρας,τα δωρα ΠΟΤΕ δε τα ζηταμε πισω,οι αντρες παντα επεστρεφαν τα δωρα στον χωρισμο οταν τους πονουσε για να μην εχουν πραγματα της κ τους ποναει κ καλα...καποιες γυναικες επεστρεφαν κ τα δικα τους απο αντιδραση μετα απο αυτο αλλα το σκηνικο δεν γινοταν για να παρουμε εμεις οτι δωσαμε αλλα για να επιστρεψουμε!

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
11
Like
19.769
Πόντοι
3.846
Παικτη μια συμβουλή. Αν θέλεις να ξανακάνεις σχέση ποτέ στη ζωή σου, μην πεις ότι έκανες κάτι τέτοιο στην πρώην σου. Πιο πιθανό να βρεις γκόμενα αν της πεις ότι έχεις AIDS παρά αν της πεις ότι έκανες τέτοια μαλακία.

Spieler

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
43
Like
4.194
Πόντοι
2.846

Παίκτη προφανώς δε μιλάμε για δώρα αξίας, τίποτα φορεμένα παπούτσια, μισά αρώματα και κλασμένα εσώρουχα θα ζήτησε πίσω ο τύπος. Αν της είχε πάρει ακριβά κοσμήματα, ρολόγια κλπ σιγά μην τα έδινε πίσω. Θα του έκανε ένα κωλόχερο στα μούτρα και θα του έλεγε κλάψε κορόιδο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom