You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σύντροφος Ψωμιάδης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tomito
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 25
- Εμφανίσεις 3K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Επισκέπτης
ζηλεψε τον καρατζαφερη!!χαχαχαχα
doctor pank
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Κρίμα για τη Θεσσαλονίκη.....
Επισκέπτης
κριμα δεν λες τιποτα!!ψωμιαδης ,παπαγεωργοπουλος και στις εκλογες που μας περασαν και καραταζαφερης!!αστα ,μαυρα χαλια!!
Πλάκα πλάκα war είπες μεγάλη αλήθεια
Εκτιμώ ότι ο πανίκας αυτό ακριβώς επιδιώκει.
Να εμφανιστεί δηλαδή αυτός σαν ο μόνος που μπορεί να μιλήσει σε όλους τους θεσσαλονικιούς, ανεξαρτήτως πολιτικής τοποθέτησης, χτίζοντας ένα διακομματικό προφίλ και εξασφαλίζοντας ακόμα περισσότερους ψήφους.
Μετά ή κάνει δικό του μαγαζί (το οποίο μετά σαν άλλος δημήτρης αβραμό θα πετάξει στα σκουπιδια για μια υπουργική θέση) ή θα πουλήσει τις ψήφους - πακέτο σε ΝΔ ή ΛΑΟΣ.
Εκτιμώ ότι ο πανίκας αυτό ακριβώς επιδιώκει.
Να εμφανιστεί δηλαδή αυτός σαν ο μόνος που μπορεί να μιλήσει σε όλους τους θεσσαλονικιούς, ανεξαρτήτως πολιτικής τοποθέτησης, χτίζοντας ένα διακομματικό προφίλ και εξασφαλίζοντας ακόμα περισσότερους ψήφους.
Μετά ή κάνει δικό του μαγαζί (το οποίο μετά σαν άλλος δημήτρης αβραμό θα πετάξει στα σκουπιδια για μια υπουργική θέση) ή θα πουλήσει τις ψήφους - πακέτο σε ΝΔ ή ΛΑΟΣ.
doctor pank
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Εχει βρεί το κόλπο και πατάει στην κόντρα μεταξύ Αθήνας και Θεσ/νίκης (που για μένα είναι εντελώς ηλίθια και πλαστή), την αναπαράγει, το παίζει ήρωας "Σαλονικιός" που τα βάζει με τους "αλήτες' Αθηναίους και δυστυχώς γι΄αυτό παίρνει 55%
Επισκέπτης
ο ψωμιαδης και στις τελευταιες εκλοες και ο καρατζαφερης καναν λαικισμο!!προσπαθουν να παρουν ψηφοφορους απο ολα τα κομματα!!και για να το καταφερουν αυτο λενε πραγματα που οι θεσσαλονικεις θελουν να ακουσουν!!για μετρο,για υποθαλασσια συραγγα,για νερα εργα στην πολη,για τους αλλους πολιτικους που δεν νοιαζονται για την θεσσαλονικη,για την αθηνα που ειναι ευνοημενησε σχεση με την θεσσαλονικη !!και δυστυχως τους πιστευουν και τους ψηφιζουνν

Επισκέπτης
εγραψες σαβαλα!!!!!!
kaiaphas
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Σεπ 2006
- Like
- 81
- Πόντοι
- 16
Kαλα ποτε εφαγε το γιαουρτακι του?εγω εχω μια καλύτερη φωτο![]()
Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 60
- Πόντοι
- 4.095
Ο Ψωμιάδης αποτελεί ένα τεράστιο πολιτικό λάθος της Ν.Δ. της οποίας είμαι ψηφοφόρος.
Ένας απαράδεκτος και επικίνδυνος "πολιτικός" (έμφαση στα εισαγωγικά) ο οποίος όμως δυστυχώς μας αφοπλίζει με την αποδοχή του...
Κρίμα, και ότι να λέμε εμείς, η δημοκρατία μίλησε και αποστομώνει εξυπνάκηδες σαν και εμένα που τον χαρακτηρίζουν λάθος.
Ένας απαράδεκτος και επικίνδυνος "πολιτικός" (έμφαση στα εισαγωγικά) ο οποίος όμως δυστυχώς μας αφοπλίζει με την αποδοχή του...
Κρίμα, και ότι να λέμε εμείς, η δημοκρατία μίλησε και αποστομώνει εξυπνάκηδες σαν και εμένα που τον χαρακτηρίζουν λάθος.
str81977
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 7
- Πόντοι
- 166
Ο Ψωμιάδης δε μοιάζει με τον ξανθόπουλο όταν κλαίει ή εμένα μου φαίνεται;
Πράγματι μοιάζει - και όχι μόνο όταν κλαίει αλλά σε κάθε του κίνηση..
Πράγματι λαϊκίζει έντονα έως επικίνδυνα..
Πράγματι η αισθητική και ο πολιτικός του λόγος όχι μόνο δεν με εκφράζουν αλλά με βρίσκουν συχνά αντίθετο και ας "ανήκω¨υπό ευρεία έννοια στον ίδιο πολιτικό χώρο με αυτόν...
Αλλά...
Είναι αυθεντικός...Ό,τι βλέπεις παίρνεις ... Δεν το παίζει κυριλές, δεν το παίζει statesman, δεν το παίζει υπεράνω...
Το 50% των Σαλονικιών μπορεί και να έχει πάθει συλλογική παράκρουση και να τον ψήφισε..Αυτοί που ψήφιζαν Βούγια ή Αράπογλου είναι καλύτεροι;
Σε μια εποχή σοσοαλιστών με φιλιππινέζες και κομμουνιστών με παιδιά στο κολέγιο, ο Ψωμιάδης ξεχωρίζει διότι ό,τι ψηφίζεις παίρνεις...
Λίγο το έχετε;
Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 60
- Πόντοι
- 4.095
Καθόλου, είπαμε, εάν μιλήσει η δημοκρατία, δεν έχουμε να προσθέσουμε κάτι εμείς. Διαφορετικά περπατάμε σε επικίνδυνα μονοπάτια.Πράγματι μοιάζει - και όχι μόνο όταν κλαίει αλλά σε κάθε του κίνηση..
Πράγματι λαϊκίζει έντονα έως επικίνδυνα..
Πράγματι η αισθητική και ο πολιτικός του λόγος όχι μόνο δεν με εκφράζουν αλλά με βρίσκουν συχνά αντίθετο και ας "ανήκω¨υπό ευρεία έννοια στον ίδιο πολιτικό χώρο με αυτόν...
Αλλά...
Είναι αυθεντικός...Ό,τι βλέπεις παίρνεις ... Δεν το παίζει κυριλές, δεν το παίζει statesman, δεν το παίζει υπεράνω...
Το 50% των Σαλονικιών μπορεί και να έχει πάθει συλλογική παράκρουση και να τον ψήφισε..Αυτοί που ψήφιζαν Βούγια ή Αράπογλου είναι καλύτεροι;
Σε μια εποχή σοσοαλιστών με φιλιππινέζες και κομμουνιστών με παιδιά στο κολέγιο, ο Ψωμιάδης ξεχωρίζει διότι ό,τι ψηφίζεις παίρνεις...
Λίγο το έχετε;
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 27K
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις