Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
win 7 pro sp1τι προγραμματα έχει το μαγαζι?
Τα κλασικά των 30' 45' 60' με τις αντίστοιχες τιμές που παίζουν σε όλα τα λαδάδικα αυτή την εποχή.τι προγραμματα έχει το μαγαζι?
Λεπτομέρειες και κριτικές δημόσιες δεν κάνω γιατί θα είναι υποκειμενικές.
Πάντως αν θέλεις εσύ ή κάποιος άλλος να με ρωτήσει κυρίως για τη Βανέσα και τις υπηρεσίες της ας το κάνει μέσω pm και ευχαρίστως θα του απαντήσω.
Ελπίζω να σε κάλυψα.
Καλημέρα νομίζω ότι αναφέρθηκα στις υπηρεσίες των κοριτσιών ώστε κάποιος να μπορεί να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα σχετικά με αυτές. Απλώς δεν είναι του στυλ μου να μπαίνω δημόσια σε λεπτομέρειες. Νομίζω ότι αυτό είναι δικαίωμα μου. Από εκεί και μετά δεν καταλαβαίνω το δεν σε κάλυψα. Ελπίζω τώρα να σε καλυψα.Όλες οι κριτικές είναι υποκειμενικές. Χωρίς αυτές δεν θα υπήρχε το φόρουμ, ούτε εσύ θα μπορούσες να ενημερωθείς και να πας με "ασφάλεια" να γαμήσεις
Γιατί με pm και δεν το λες δημόσια, όπως όλοι μας;
Όχι δεν μας κάλυψες.
Καλημέρα νομίζω ότι αναφέρθηκα στις υπηρεσίες των κοριτσιών ώστε κάποιος να μπορεί να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα σχετικά με αυτές. Απλώς δεν είναι του στυλ μου να μπαίνω δημόσια σε λεπτομέρειες. Νομίζω ότι αυτό είναι δικαίωμα μου. Από εκεί και μετά δεν καταλαβαίνω το δεν σε κάλυψα. Ελπίζω τώρα να σε καλυψα.
Είναι καλό να γράφουμε όσο καλύτερα γίνεται, αξιόπιστα και με σεβασμό
Διαβάζουν οι άλλοι και παιρνουν μιά ιδέα.
Ωστόσο, ό,τι και να διαβάσω εάν δεν δοκιμάσω δεν θα μάθω. Για μένα αυτό είναι ο νο. 1 κανόνας.
Αυτά πιστεύω.
Σημείωση: Μού κινήσατε την περιέργεια κ. συμφορουμίτες. Έχω την καλύτερη γνώμη και για τη Βανέσα και για την Ελένη ξεχωριστά την καθε μιά αλλά και σαν 4 χέρια! Τα δοκίμασα όλα!
Η χρέωση που αναφέρεις στη κριτική σου (€100) είναι για 1 γύρο να υποθέσω. Αν ήθελες και 2ο με μια μικρή ανάπαυλα μασάζ πόσο πάει το μαλλί άραγε;
Ναι, 1!
Δεν ξέρω πόσο θα πήγαινε.
Τα 30' με 1 μασέζ είναι 50ε.
60ε είναι τα 45
Σ' ευχαριστώ, απλά 1 γύρος με 2 κορίτσια είναι μισή δουλειά, γιαυτό ρωτάω.
για σημερα το μπανερ τους λεει οτι ειναι κλεισταξερουμε αν ειναι ανοικτα κυριακη ??
ξερουμε αν ειναι ανοικτα κυριακη ??