+100Πιτσιλόσαυρος ο Γαμώδης.
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
+100Πιτσιλόσαυρος ο Γαμώδης.
Πανω κατω πρεπει να πηγαινω περιπου τις ιδιες φορες.Αντε να εχω μια μικρη αυξηση 10%.
Οταν αρχισα να μπαινω ειχα αυξησει πολυ τις επισκεψεις μαλλον λογω αυξημενης πληροφορησης,μετα απο λιγους μηνες επηλθε ισορροπια.

κανε με μας περιφανους καυλιαρι μου!!!!respect!!!!πιτσιλατε γιατι χανομαστε ρεεεε!!!!!!Ψήφισα "αυξήθηκε", το οποίο είναι και η αλήθεια.
Νομίζω ότι ο λόγος είναι ότι διαβάζοντας το τι γράφουμε όλοι εδώ, κάτι κάποια στιγμή μου κάνει "κλικ", και σημειώνεται στο μυαλό μου.
Σε πρώτη ευκαιρία, πάω για τσεκάρισμα.
Μπορεί να είναι "σπίτι" (με γλόμπο), μπορεί να είναι "γραφείο", μπορεί να είναι σύσταση απο συναγωνιστή εδώ για κάποια άκρη, πάντως το αποτέλεσμα είναι το πιτσίλισμα.
Πάντως το πράμα έχει καταντήσει (κατάντια είναι αυτό?) να πηδάω κάθε μέρα. Είτε μια καινούρια γκόμενα που έχω (ποτέ δε λέει όχι), είτε πληρώνοντας (από 20 έως 140 είναι η εκταμίευση - προτιμώ πάντως τα φτηνά μη ξοδευόμαστε κι όλας - CT δεν έχω πάρει ποτέ), το αποτέλεσμα είναι ότι σχεδόν κάθε μέρα (αν όχι, άντε 5-6 φορές τη βδομάδα) πιτσιλάω.
Η μαλακία έχει κοπεί απο καιρό.
ʼρα καλά πάμε.
Στο άλλο thread (γιατί πάμε στις πουτάνες) θα προσπαθήσω να το εξηγήσω (και στον εαυτό μου).

το δικο μου τρεις φορες σε μια μερα η μια σε στουντιο, με την ιδια κοπελα!!!!! και μετα πριν φυγει η ντενις που πηγαινα καθε μερα 2 φορες (πρωι βραδυ) για να εχω αποθεμα!!!το ρεκορ μου ειναι 4 φορες σε 5 μερες οποτε γαμα τα,δεν εχω λεφτα ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Συναισθηματικε και ευαισθητε παθιασμενε συναγωνιστηΠΟΙΟΤΗΤΑ και ΜΟΝΑΔΙΚΟΤΗΤΑ. ΜΟΝΟ μια τύπισσα κατάφερε να μου αναστατώσει όλες μου τις αισθήσεις το κάναμε 6 ή 7 φορές σε ένα 24ώρο αλλά όλες ΓΕΜΑΤΕΣ ΠΑΘΟΣ.Η αμέσως επόμενη ήταν πριν 3 χρόνια μια κοπέλα 24 χρονών που επίσης παραλίγο να με ταράξει συναισθηματικά
.Το τοπικ ειναι για το ποσες φορες τα σκαμε και εσυ μας μιλησες μεχρι και για τα πιστευω σου για την γκομενα σου
.
.

Συμπαθα με συντροφε χουμορ εκανα.Μη με παρεξηγειτε..
το σαιτ μου άνοιξε τα μάτια! πρίν 1 στις 15 τώρα 1 ή 2 κάθε εβδομάδα (καμια φορά και πολύ παραπάνω).![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
δεν πειραζει.