Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
προσπαθω να παω με μια φιλη ... ελπιζω να τα ψησει και να παμε... αν τα καταφερω θα ενημερωσω!!!
kserei kaneis pos mporoume na pidiksoume ti barwoman tin kokkinomala pou douleve sto X BAR?

mipos tin pidas esy tsakali mou kai enoxlithikes?
Και μαζί σου είμαι, να την πηδήξουμε. Αλλά δεν είναι αυτό το θέμα του thread και είναι λίγο άκομψο να μιλάμε σε ανοιχτή φάση για την κοπέλα που δεν δίνει δικαίωμα - ούτε είναι τάνα ούτε τίποτα. Απλώς σερβιτόρα.egw exw akousei oti kanei skhnika sto magazi omws giafto kai anaferome edw...pipes vyzia eksw ktl...
(Συγγνώμη φίλε, δεν το ήξερα)kserei kaneis pos mporoume na pidiksoume ti barwoman tin kokkinomala pou douleve sto X BAR?
αν δεν εχεις δει με τα ιδια σου τα ματια κατι τετοιο, γιατι το αναπαραγεις;; την ξερεις κι απο χθες την κοπελα;;egw exw akousei oti kanei skhnika sto magazi omws giafto kai anaferome edw...pipes vyzia eksw ktl...
αν δεν εχεις δει με τα ιδια σου τα ματια κατι τετοιο, γιατι το αναπαραγεις;; την ξερεις κι απο χθες την κοπελα;;
τοσα χρονια θαμωνας και στα 4 μαγαζια του χωρου, μονο μια κοπελα απο προσωπικο εδινε δικαιωματα. και δεν ηταν η συγκεκριμενη...
Ωραίοςςςςς! Θα κρατάμε επίπεδο στο BOURDELA από σήμεραΚαλό είναι να κρατάμε και ένα επίπεδο.
.Παιδιά καλησπέρα. Μένω με τη γυναίκα στην επαρχία. Θα έρθουμε Αθήνα για κάτι δουλειές και σκεφτόμαστε να επισκεφτούμε ένα swinger club. Ποιό μου προτείνετε εσείς και γιατί;
αλλά αφού είσαι κι επαρχιώτης θα σου προτείνω να διαβάσεις τις κριτικές και για τα 3 και αποφασίζεις ;) ;)
.Το συγκεκριμένο πάντως κλαμπ για μένα είναι το τοπ στο είδος του Παιδιά καλησπέρα. Μένω με τη γυναίκα στην επαρχία. Θα έρθουμε Αθήνα για κάτι δουλειές και σκεφτόμαστε να επισκεφτούμε ένα swinger club. Ποιό μου προτείνετε εσείς και γιατί;
Το Σάββατο έχει μπικίνι πάρτυ. Να φανταστώ ότι μέσα έχει κάποιο χώρο για να αλλάξει ρούχα ο κόσμος; 12 το βράδυ λίγο δύσκολο να κυκλοφορεί η άλλη με μαγιό και παρεό προτού περάσει την πόρτα του μαγαζιού...
Εγω παντως φορτωσα ενα αλβανακι που κανε πιατσα γ σεπτ, πηγα νιρβανα κ γαμησα μια χοντρη κ μια σκιννι, μαλλον πουτανακι που την μαζεψε ο αλλος για ξεκαρφωμα.......
Καλη φαση , παντως...