Νέα

Survivor Ελλάδα 2017

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Ποιος θα ειναι ο μεγαλος νικητης;

• Αγγελοπουλος

Ψήφοι: 2 66,7%
  • Μαριος Πριαμος

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Παναρας ο μονος που γουσταρουμε!

Ψήφοι: 1 33,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3

giatioxi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2016
Κριτικές
1
Like
387
Πόντοι
186
Μέσα από την σημερινή εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, Survivor Πανόραμα, παρακολουθήσαμε τις πρώτες δηλώσεις της Σάρας!

H πρώην παίκτρια των Μαχητών τόνισε, μεταξύ άλλων: «Αποχώρησα από το Survivor, αισθάνομαι πολύ τυχερή, ευγνώμων, έχω πάρα πολλές εμπειρίες ζωής, έμαθα να ζω με πολύ απλά πράγματα, έχω πάρει πολλά μαθήματα για την κανονική μου ζωή! Αν με ρωτούσε κάποιος αν θα το ξαναέκανα, σίγουρα θα ερχόμουν με μεγάλη χαρά! Είμαι πολύ τυχερή που ήμουν σε αυτό το παιχνίδι, δεν το περίμενα ότι θα έφτανα σχεδόν μέχρι το τέλος, ένιωθα πολύ κοντά και με τη γιαγιά την οποία δυστυχώς την έχω χάσει από τη ζωή εδώ και ενάμιση χρόνο, γι’αυτό και τις αφιέρωνα τις νίκες μου όταν έδειχνα πάνω στον ουρανό!», δήλωσε μη μπορώντας να κρύψει τη συγκίνησή της και συνέχισε:
«Αν έπρεπε να επιλέξω έναν νικητή για το survivor θα έλεγα τον Κώστα, γιατί έχουμε ξεκινήσει μαζί από την αρχή του παιχνιδιού, με έχει στηρίξει, ήταν ο μπαμπάς μας, έχει όλα τα προσόντα για να κερδίσει, είναι έξυπνος, είναι λογικός, δοτικός, θέλει να βοηθάει τους ανθρώπους, έχει χιούμορ…», είπε κι έκλεισε τις δηλώσεις της η Σάρα Εσκενάζυ!

Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
174
Like
40.413
Πόντοι
63.029
καλα ρε ,σοβαρολογητε τωρα με αυτο το μουρλοπραγμα που λενε ντανος,τον ψυχακια?ασχοληστε ακομα μαζι του?μια δυο φορες τον ειδα,απο σποντα,πως κανει και χορτασα γελια.
Ενας ακομα που ζηλευει το ΝΤΑΝΟ..

WELCOME TO DANOS FANCLUB!!!

ΤΟ ΜΟΥΤΡΟ

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2016
Κριτικές
9
Like
5.291
Πόντοι
1.436
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
174
Like
40.413
Πόντοι
63.029

ΤΟ ΜΟΥΤΡΟ

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2016
Κριτικές
9
Like
5.291
Πόντοι
1.436
Κορμι,δυναμη,ομορφια!!!
Θες κι αλλα?
ειμαι γερος ρε,τα ειχα ολα καποτε.ομορφια εχω ακομα,καλυτερος ειμαι απο δαυτον.το μυαλο μου και την καρδια μου αυτος,ποτε δεν θα τα εχει.

Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
174
Like
40.413
Πόντοι
63.029
ειμαι γερος ρε,τα ειχα ολα καποτε.ομορφια εχω ακομα,καλυτερος ειμαι απο δαυτον.το μυαλο μου και την καρδια μου αυτος,ποτε δεν θα τα εχει.
Λες να ειναι πρωτο φαβορι χωρις να εχει μυαλο και καρδια?
Λιγο δυσκολο..

Old Devil

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
848
Πόντοι
1.026
ο ντάνος έιναι απλά θεούλης  :kneel: μη λέμε ότι να ναι τώρα..
οι γκόμενες στην σκιάθο πέρναν σειρά για το ποια θα τον πάρει μάτι  :grin:  :zfuck:

ΤΟ ΜΟΥΤΡΟ

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2016
Κριτικές
9
Like
5.291
Πόντοι
1.436
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
174
Like
40.413
Πόντοι
63.029
νταξει ρε φακιρη,δεν θα μανουριασουμε για ενα ντανο.σεβομαι την αποψη αλλα διαφωνω.
Δε μανουριαζουμε ρε συ..κουβεντα κανουμε..
Απλα η λογικη λεει οτι ενας χαζος δεν φτανει σε αυτο το σημειο σε ενα τετοιο παιχνιδι..
Οπως χαζοι δεν ειναι και οι αλλοι στο παιχνιδι,εννοειτε..

ΤΟ ΜΟΥΤΡΟ

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2016
Κριτικές
9
Like
5.291
Πόντοι
1.436
Δε μανουριαζουμε ρε συ..κουβεντα κανουμε..
Απλα η λογικη λεει οτι ενας χαζος δεν φτανει σε αυτο το σημειο σε ενα τετοιο παιχνιδι..
Οπως χαζοι δεν ειναι και οι αλλοι στο παιχνιδι,εννοειτε..
νταξει ρε μαγγα,ο.κ.εισαι καλο παιδι.δεν μπορω ομως αλλο εδω,θελω να χαλβαδιασω κανα μουνακι.και αν ειναι θεσσαλονικιο ακομα καλα.

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
26.347
Πόντοι
24.596
παλι λοιπον ξεφυγε η αβυζη σιχαμενη dyke το γιγαντιαιο  piss bukkake που την περιμενε με την αφιξη της στην Αθηνα.παλι λοιπον μαγειρεμα για να παραμεινει το βρωμερο σκουπιδι μεσα.για αλλη μια φορα ο μουνοδουλος dr alban καθισε να τον στραποναρει το διποδο σκουληκι μπας και τυχον γαμησει στις καθυστερησεις :vomit: :vomit: :vomit:

giatioxi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2016
Κριτικές
1
Like
387
Πόντοι
186
παλι λοιπον ξεφυγε η αβυζη σιχαμενη dyke το γιγαντιαιο  piss bukkake που την περιμενε με την αφιξη της στην Αθηνα.παλι λοιπον μαγειρεμα για να παραμεινει το βρωμερο σκουπιδι μεσα.για αλλη μια φορα ο μουνοδουλος dr alban καθισε να τον στραποναρει το διποδο σκουληκι μπας και τυχον γαμησει στις καθυστερησεις :vomit: :vomit: :vomit:

man έχω ευχάριστα νεα για το παράσιτο  :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom