Νέα

Survivor Ελλάδα 2017

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Ποιος θα ειναι ο μεγαλος νικητης;

• Αγγελοπουλος

Ψήφοι: 2 66,7%
  • Μαριος Πριαμος

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Παναρας ο μονος που γουσταρουμε!

Ψήφοι: 1 33,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
6
Πόντοι
16
Ερωτευμενη ε? :P
Περιμενα να εισαι με Βασαλο.

Ιου όχι ούτε καν
Εννοείται τον γουστάρω σαν άντρα
Σαν άνθρωπο δε τον ξέρω, ξηγημενος μου φαίνεται, μόνο αυτό το θέμα με τη θρησκεία με χαλάει, αλλά δε θα τον κατακρίνω κιόλας επειδή εγώ δε πιστεύω.
Και τον κόβω και για λίγο μουνόδουλο πράγμα που επίσης με χαλάει.
Αλλά και βάση στατιστικών είναι ο καλύτερος στα αγωνίσματα.

Επισκέπτης

URL]]

Screamer

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2009
Κριτικές
6
Like
100
Πόντοι
16
Τύπε, υποψιάζομαι πως όλοι αυτοί που βρίζουν την Ευρυδίκη είναι κλώνοι της Βραχάλη που έχει σκάσει από τη ζήλια της επειδή το Βαλαβανάκι περνάει όλη τη μέρα του με Ντάνο, Σπαλιάρα και Βασσάλο, ενώ εκείνη έχει ξεμείνει στην Αθήνα με το ομορφόπαιδο το Μάνταλο [size=12pt]& τον μπογδανο [/size]!
:grin:

:grin: :grin: :grin:

ririkonav

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
49
Like
7.117
Πόντοι
16.045
Συνέντευξη στο «Φτιάξε καφέ» παραχώρησε ο Πάνος Αργιανίδης. Ο πρώην παίκτης του Survivor καρφώνει την παραγωγή, αφήνοντας να εννοηθεί ότι όλα είναι δρομολογημένα από εδώ και πέρα.

«Στηρίζω πάρα πολύ τον Μάριο. Το ότι αντιδρά όπως αντιδρά, είναι γιατί έχει δει κάποια πράγματα. Το ότι ασχολείται με τον σταυρό του Ντάνου, είναι κάτι που τον έχει εκνευρίσει. Δεν το λέει για το θεαθήναι. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι το λαϊκόπαιδί, κάποιες φορές ξεπερνά κάποια όρια, και γίνεται κάπως γραφικός. Δεν ξέρω γιατί λειτουργεί έτσι η παραγωγή, το κάνει νομίζω για ιντριγκαδόρικους λόγους, για να δελεάσει το κυπριακό κοινό να ψηφίσει περισσότερο!

Ο κόσμος πρέπει να τον στηρίξει. Έχω δει τον Ντάνο σε όχι πολύ καλές στιγμές του μέσα στο παιχνίδι, και έχω δει αντιδράσεις και λέξεις και κουβέντες που δεν συνάδουν με αυτό που προσπαθεί να δείξει προς τα έξω, δεν θεωρώ ότι το να κάνεις το σταυρό σου, δείχνει το ποιόν σου!» κατέληξε ο πρώην παίκτης των Μαχητών, προκαλώντας την έκρηξη της Κατερίνας Καινούργιου.

«Βγαίνει και δίνει ένα ντεσού πολύ συγκεκριμένο, είναι φάουλ αυτό που κάνει. Δεν στηρίζεις έτσι, τον αδειάζεις και με ύπουλο τρόπο σε ένα σημείο λίγο πριν τον τελικό. Μου φαίνεται λίγο το καρφί τώρα! Τον αδειάζει με μικρά μικρά πράγματα  που εμένα δεν μου αρέσουν!» είπε η παρουσιάστρια. Η Ανθή Βούλγαρη αποκάλυψε ότι τα κομποσκοίνια που φιλαέι είναι του πατέρα του, και για αυτό το κάνει! 

ΧΑΧΑ ο Αστεράτος λεει οτι ειναι γραφικός ο Ντανος !!!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.872
Πόντοι
6.265
o μανατζερ ραγκμπι εχει κλεισει για συμμετοχη στο survival του εψιλον  :rockon:

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.872
Πόντοι
6.265
Ποτε δεν ητανε τραυματισμενος ολα ητανε βαση σχεδιου  :hi:

Screamer

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2009
Κριτικές
6
Like
100
Πόντοι
16
Ε-Ε-Ερχετε Η Δικαιωση Του ΠΑΝΑΡΑ !!!

17342761_281199708986144_6337418588828071038_n.jpg

:grin: :grin: :grin:

ΤΟ ΜΟΥΤΡΟ

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2016
Κριτικές
9
Like
5.291
Πόντοι
1.436
καλα ρε ,σοβαρολογητε τωρα με αυτο το μουρλοπραγμα που λενε ντανος,τον ψυχακια?ασχοληστε ακομα μαζι του?μια δυο φορες τον ειδα,απο σποντα,πως κανει και χορτασα γελια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom