podolagnos_1985
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2017
- Κριτικές
- 2
- Like
- 149
- Πόντοι
- 166
και να πέσει το αεροπλάνο και ο κύπριος να συνεχίσει να αγωνίζεται... αχαχαχχαχα
ναι γαμησετα..Ξενερωσες τύπε?
κρετα φαρμ τυπε...με κρητικα μυρωδικα και βοτανα μην το απαξιωνειςχορινο κρεας?????μπλιαχ
η πια επιλογη-κρεας που δεν αρμοζει σε ελληνικο σαρβαιβορ καθοτι κρεας που μας ηρθε απο ευρωπη
συνηθως οι κακως οι οελλοπονησιοι εχουν κακο ονομα για τους σαλονικεις εω αντιθετως πιστευω ο πιο εξυπνος λαος ειναι της χιου----ειναι και τα κουμπαρια μου απο εκειΕχω καταγωγη και απο την πελοποννησο απο την πλευρα του πατερα μου. Μενω και στην πελοποννησο κιολας τωρα. Αλλά εχω νησιωτικη "συνειδηση".
μαν ο μπογτσας πώς δεν μπερδευτηκε να πει -σάς εχουμε μπογ;τσα με χοιρινο καυμακρετα φαρμ τυπε...με κρητικα μυρωδικα και βοτανα μην το απαξιωνεις
τη βαλανε αυριο με την αποχωρηση γιατι δεν πουλουσε...Ωραία, γλυτώσαμε τις κλάψες της επικοινωνίας σήμερα...αν και λυπάμαι αυτούς που θα υποστούν την φωνή του Sting...
συνηθως οι κακως οι οελλοπονησιοι εχουν κακο ονομα για τους σαλονικεις εω αντιθετως πιστευω ο πιο εξυπνος λαος ειναι της χιου----ειναι και τα κουμπαρια μου απο εκει
Ενταξει, αυτα ειναι γενικεύσεις και ισοπεδωτικα. Παντως για να αστειευτουμε και λιγο, δεν ξερω αν οι χιωτες ειναι ο πιο εξυπνος κοσμος της Ελλαδας, ξερω ομως οτι το παρατσούκλι τους ειναι "Ούργοι" που σημαινει "ανοητοι, αφελείς". Οπως για τους μυτιληνιους ειναι το "γκασμαδες".συνηθως οι κακως οι οελλοπονησιοι εχουν κακο ονομα για τους σαλονικεις εω αντιθετως πιστευω ο πιο εξυπνος λαος ειναι της χιου----ειναι και τα κουμπαρια μου απο εκει
γενικα ποτε δνε καταλαβα το λογο.....ισως οτι απαρτιζουν την αθηνα αι ππαντα για ολα φταιει η αθηνα χα χαΈνα ψιλορατσισμό προς εμάς, τους κάτω από το αυλάκι, πρέπει να τον έχουν όντως οι Θεσσαλονικείς.
νομιζω οτι η κεσβος εχει ομορφοτερη φυσικη ομοεφι ενω αντθθετα η χιος πιο ομορφα παραδοσιακ χωριαΕνταξει, αυτα ειναι γενικεύσεις και ισοπεδωτικα. Παντως για να αστειευτουμε και λιγο, δεν ξερω αν οι χιωτες ειναι ο πιο εξυπνος κοσμος της Ελλαδας, ξερω ομως οτι το παρατσούκλι τους ειναι "Ούργοι" που σημαινει "ανοητοι, αφελείς". Οπως για τους μυτιληνιους ειναι το "γκασμαδες".
Μας γάμησες. :Sνομιζω οτι η κεσβος εχει ομορφοτερη φυσικη ομοεφι ενω αντθθετα η χιος πιο ομορφα παραδοσιακ χωρια
μαγκες στο νημα μενουμε ελλαδα ειμαστε?