alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.317
- Πόντοι
- 8.006
Οχι βεβαια, μαλιστα το εχω πει κι αλλες φορες και εχω ποσταρει και χαρτη του νησιου.Τυπε ντρεπεσαι να πεις οτι εισαι απο τη Χιο; :S :S :S
Οχι βεβαια, μαλιστα το εχω πει κι αλλες φορες και εχω ποσταρει και χαρτη του νησιου.Τυπε ντρεπεσαι να πεις οτι εισαι απο τη Χιο; :S :S :S
αμπελοκηποι?Πόλο βλεπω απο την δεκαετια του 1970. Ειμαι νησιωτης απο νησι με ομαδα στην Α1 εδω και πολλα χρονια.
ναι ο παλιοπουστας!!!!!!!!Κακότατος άνθρωπος και ορκίζεται και ψέματα στο παιδί του για μαλακίες...
σε βλεπω πολιτικο προσφυγα στο ακαντεμυ εσενα
ευτυχως ρε τυποι που εχουμε μνημονια και απεργιες και σημερα θα μπορουμε ολοι να βλεπουμε για 7 ωρες ριαλιτυ....
ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΕ ΟΛΟΥς ΤΟΥς ΗΓΕΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑς ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 200 ΧΡΟΝΙΑ

Νησιώτης και Βασιλικός,τώρα κατάλαβα με τις κλωτσιές σε διώξανε.Οχι βεβαια, μαλιστα το εχω πει κι αλλες φορες και εχω ποσταρει και χαρτη του νησιου.

οπου κ να επεζε στα αρχιδια μας ρε.....το θεμα ειναι οτι ειναι μαλακας!!!!!!!![]()
ναι ο παλιοπουστας!!!!!!!!
Τυπε εμεις αλληλοβριζομαστε και ο Νασος τρωει τη παντοφλα της ζωης του... :S :S :S

ο νασος μας ενωνει τυπε....Τυπε εμεις αλληλοβριζομαστε και ο Νασος τρωει τη παντοφλα της ζωης του... :S :S :S

Εγω βασιλικος?Νησιώτης και Βασιλικός,τώρα κατάλαβα με τις κλωτσιές σε διώξανε.![]()
πυργι φιλε?Πόλο βλεπω απο την δεκαετια του 1970. Ειμαι νησιωτης απο νησι με ομαδα στην Α1 εδω και πολλα χρονια.
Οχι βεβαια, μαλιστα το εχω πει κι αλλες φορες και εχω ποσταρει και χαρτη του νησιου.

Σόρρυ με μπέρδεψε το Μεγαλειότατος.Εγω βασιλικος?
Χώρα.πυργι φιλε?
ο νασος μας ενωνει τυπε....![]()
![]()