Τετάρτη έκαναν την ψηφοφορία ,στο τέλος του επεισοδίου είπε ότι θα ψηφίζει ο κόσμος μόνο για 30 λεπτά.οποτε είναι κονσέρβα 1-2 μέρα μόνο .το ότι ψηφίζει ο κόσμος τους διαλύει τη στρατηγική,γιατί κάτι αρχιδια όπως ο ράγκμπι λογικά με την πρώτη φορά θα πάρουν πουλο,εκτός αν σπρώξουν πακέτο για ψηφίσουν
ε πηρα τα 5.000 ευρω το επεισοδιο
προσθεσε σε αυτα τα 30.000 ευρω απο το εξτρα μπατζετακι
διαιρεσε την διαφορα των δυο
το υπολοιπο της διαιρεσης το πολλαπλασιαζεις με τον αριθμο των εκπομπων
και παιρνοντας την δυναμη των τριων + το παραγοντικο της δευτερης διαιρεσης και κανοντας μια απλη επιμεριστικη καταληγεις οχι σε 150.000 ευρω αλλα σε 125.000 ευρω
ετσι νομιζα εγω
ε πηρα τα 5.000 ευρω το επεισοδιο
προσθεσε σε αυτα τα 30.000 ευρω απο το εξτρα μπατζετακι
διαιρεσε την διαφορα των δυο
το υπολοιπο της διαιρεσης το πολλαπλασιαζεις με τον αριθμο των εκπομπων
και παιρνοντας την δυναμη των τριων + το παραγοντικο της δευτερης διαιρεσης και κανοντας μια απλη επιμεριστικη καταληγεις οχι σε 150.000 ευρω αλλα σε 125.000 ευρω
ετσι νομιζα εγω
Κοίτα στο τελικό ποσό μπορεί να έχεις δίκιο και απλά να μην γίνονται 4 επεισόδια τη βδομάδα,αφού ο κόσμος θα έχει αραιώσει,για τον 1ο μήνα όμως που είναι όλος ο κόσμος μέσα τα 80 θα τα τσεπώσει.
Μπορείτε να με πείτε και μαλάκα αν θέλετε Δεν θα παρεξηγηθώ.
Σταματάω όμως γιατί θα με βρίσει χειρότερα ο κύριος που άνοιξε το θρεντ.
Απλά επειδή δεν έχει επεισόδιο σήμερα λέω καμία μαλακία να περάσει η ώρα!
τυπε τι θα γινει με τον τεντι,αν δεν τον γαμησουν καποιοι απο εδω μεσα δεν προκειται να σταματησει,θα τρωμε στην μαπα τους μουσατους με τις χυμενες καποτες για πολυ ακομη :S :S :S
Ρε μαλάκες, για λύστε μου μια απορία. Η Κορινθίου που κόλλαγε και ήταν στο τσακ να μπει στο παιχνίδι;
Γιατί από αθλητισμό και γυμναστική δε φαίνεται να το'χει καθόλου.
Για ποιο λογο λες εσύ... Για τα προσοντα της που θα ανεβαζαν τηλεθεαση και μονο! Πιστευω καπου χαλασε το νταραβερι και θα πηρε τη θεση της η αλλη που εφυγε....
Το 95% των διασήμων παλτά είναι... Ο ολυμπιονίκης ουτε μια μπαλα δεν μπορουσε να βαλει στην τρυπα