Εδώ και δυο εβδομάδες δεν το βλέπω, απλά την επόμενη μέρα χαζεύω λίγο τα συμβούλια από το skai. tv, θα πω ότι το ήθος ενός παίκτη στο survivor φαίνεται στην αποχώρηση. Kαι το παλικάρι έχει ήθος. Δεν ξέρω αν ήταν και η "πηγή πρωτεΐνης" για την Σοφιαννα, αλλά αν ήταν ,της έκανε μεγάλη τιμή της μουνιτσας.
Εδώ και δυο εβδομάδες δεν το βλέπω, απλά την επόμενη μέρα χαζεύω λίγο τα συμβούλια από το skai. tv, θα πω ότι το ήθος ενός παίκτη στο survivor φαίνεται στην αποχώρηση. Kαι το παλικάρι έχει ήθος. Δεν ξέρω αν ήταν και η "πηγή πρωτεΐνης" για την Σοφιαννα, αλλά αν ήταν ,της έκανε μεγάλη τιμή της μουνιτσας.
Πωωωωωωωωωω ρε μισθοφορε, ενταξει, νομισε ο ανθρωπος οτι ειχανε κερδισει και μπηκε να πανηγυρισει και σε εμποδισε αθελα του, ελεος πια με την γκρινια, κατα τα αλλα εισαι και σκληραγωγημενος πολεμωντας Σομαλους πειρατες
Σωστο !!!! Εγω επίσης παντως ειδα στο ριπλει ,πως οταν μπηκε το ρωσακι μεσα, ο ex-βατραχος ειχε ηδη (για δευτερόλεπτα) ριξει την βολή και στην ουσια μιλαμε για το οτι καπως τον εμπόδισε να παει να μαζεψει το μπαλακι που καταλαβε οτι δεν θα εμπαινε ποτέ ... και μετα έκανε σαν γκόμενα που παραλίγο να βαλει τα κλαματα ...... και βεβαια λογω του οτι κονταρουχτιούνται όλοι οι κοκκινοι στην γκρίνια (πριν σοιλεδη) βγηκε και μας επρηξε τον πουτσο ...
βεβαια η παραγωγη το γνωρίζει αυτο αλλα ο λιανος δεν ειπε κατι απλα για να αφησει το ξεκατίνιασμα ...
Δλδ υπαρχει περιπτωση να πηρε η αηδια η μυριελλα πιο πολλες ψηφους απο τον Τσολακη?Εχει κουρασει και τους λιγους που την υποστηριζαν εδω και 1-2 εβδομαδες..Μονο αν ισχυει το οτι θα μπει ο απλυτος αταλαντος τζον υπαρχει εξηγηση οπως και να μην μεινουν 10 μαχητες με 7 διασημους απο χθες..Ατζουν γαμιεσαι μαλακα..
Εγώ στις βολές πιο πολύ κοίταζα αυτήν στο φόντο παρά πους άμπαλους. Συνέχεια έπαιζε με τα βυζιά,τον κώλο και το νιμού της. Δε μου κάνει εντύπωση που και ο Λιανός, όλο περιέγραφε τι κάνει στον πάγκο. Λογικά εκεί κοίταζε και αυτός .
Μεγάλη πουτανα η Κάτια έχει μπει φουλ διαβασμενη...κάτσε να αλλάξουν ομάδες να δεις τι θα πάθει η Βρισηίδα...με τις υστεριες της ....να πάει ίδια ομάδα με τον καλιτζακι...θα την γαμισει
Εγώ φίλε δεν σου λέω να την έχεις γκόμενα την ξέρεις πως είναι την πήρες.....φαντάσου να την έχεις κόρη αυτή ....τι θα γίνεται στο σπίτι ....πόσα χαρτομάντιλα θα θες να ην βδομάδα για τα κλάμα τα της ....γιατί όπως κάνει εκεί θα κάνει παντού