Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Στάνταρ, δίνει 1.05Θα πηδηξει Ευρυδίκη ο ΟΥΚας τυποι?
Κλασικό ντούκι, τέρμα χαζός. 50 χρόνων άνθρωπος και κάνει σαν καγκουροπιτσιρικι "μένα χέρι και σσσ". Μπήκε σαν καραβανάς και δεν κατάλαβε ότι είναι νέωπας και έπρεπε να το πάει λάου λάου. Τέρμα βλάκαςΟ ΟΥΚας εχει φυγει απο τωρα και δεν το ξερει. Βουτυρο στο ψωμι των διασημων για αποχωρηση.

Κάθε "χαστούκι" που τρώνε wannabe celebrities κακομαθημένα, κλικαδόρικα, άχρηστα, ιντριγκαδόρικα φεμιναζί τυπάκια είναι μία νίκη της ανθρωπότητας.Δεν ξερω για σας παιδια αλλα εγω δυο πραγματα εχω να πω για το αποψινο επεισοδιο:
1) Κριμα που εφυγε η Πελαγια, ηταν ωραιο μ..ακι αλλα τι να κανουμε η ζωη συνεχιζετε
2)Δεν ξερω για σας αλλα οταν ειδα την Ασημινα να γκαριζει οταν ανακοινωθηκε οτι θα φυγει η Πελαγια εγω πεθανα στα γελια![]()
Αυτή η ασημινα θυμίζει μια θεία που είχε ο Λαζόπουλος στα live tsantiri, που έκραζε όλη την ώρα από κάτω με τα αστεία, με χρονοκαθυστέρηση.
μονο εδω τυπε ειχαμε δειξει πρωτοι οτι δεν τον ακουμπησε ο Σπυρος. Γιατι μιλαμε νε ντοκουμεντα gifakia.![]()
![]()
![]()
![]()
Μα ο ΟΥΚΑΣ ακούει φωνές και όλο κατηγορεί τους άλλους.Είχες δίκιο τελικά.. τεράστιο παρτάλι ο βατραχάνθρωπος απ' τα LIDL...
Πέφτει μόνος του από τον αέρα και κατηγορεί τον Μαρτίκα μισό μέτρο απόσταση.. και ΔΕΝ είναι μόνο αυτό ΔΕΝ βουτάει πισίνα όπως ΟΛΟΙ οι νορμάλ άνθρωποι για να ΜΗΝ αποκομίσει κάνα τραυματισμό αλλά ξεκινά τα ακροβατικά και ΔΕΝ αφήνει απ'το χέρι το μαντζαφλάρι σαν γριά που προσπαθούν να της πάρουν την τσάντα οι τσαντάκηδες και την σέρνουν για κάποια μέτρα...
διαφωνω για πελαγια...εχει κατι το αριστοκρατικο.Θα το έγραφα και για την Πελαγία αλλά φοβαμαι γιατι μπορεί να μου κάνει μήνυση αυτή.Πελαγία, έλα,
![]()
![]()
![]()
![]()
Ο.καραβλαχος αγκαλιάζει την Πελαγία κ Της λέει....μόλις συναντηθούμε έξω θα κάνουμε δουλειες....
Τι δουλειές με την Πελαγία βρε καραβλαχε, που το μόνο που μπορείς να κάνεις μαζί της είναι να την αρμεγεις
Καλά να πάθει η μαντάμ πελαζι αφού τέτοια βυζιά κ ούτε μια φορά δεν μας τα χάρισε απλόχερα για![]()
γιατι το λες αυτο ? μπορει να την βάλει υπεύθυνη προσωπικού στα κτήματα

Είναι από αυτές που νομίζουν ότι είναι super hot ενώ είναι super ύπνος.διαφωνω για πελαγια...εχει κατι το αριστοκρατικο.
αν κανει χειροτερα κατω απ τα γραφεια η στα γυρω επιπλα δεν εχω ιδεα
οκ ειναι λιγο υπνος και μπλαζε γτ ξερει οτι μετραει.Είναι από αυτές που νομίζουν ότι είναι super hot ενώ είναι super ύπνος.
Για να σου κάτσει θα θέλει να την πας Νέα Υόρκη αλλά δεν αξίζει ούτε 2 πιτόγυρα στου Μπάμπη.
Σε φτιαχνει για πιο kinky καταστάσεις που η ίδια δεν μπορεί να υποστηρίξει.οκ ειναι λιγο υπνος και μπλαζε γτ ξερει οτι μετραει.
εμενα παντως με φτιαχνει γτ ειναι θηλυκο
με φτιαχνει γτ ειναι ωραια γκομενα αλλα οπως ειπες ολα σεβασταΣε φτιαχνει για πιο kinky καταστάσεις που η ίδια δεν μπορεί να υποστηρίξει.
Παρόλα αυτά σεβαστά τα γούστα κ κάθε φαντασίωση.
καυλα η Ασπα

γυναικα με τα ολα της και αξιοπρεπεστατηΕίναι άλλο επίπεδο μουνιού.....