Ωραια γυναίκα αλλά είναι ακόμα λίγο μικρή και έχει αυτό τον Τσαμπουκα εγώ τα ξέρω όλα τι μου λέτε τώρα ...εγώ εκεί το βλέπω .... διπολική και αυτή όπως η Ευριδίκη...εκεί που γελάει κλαίει....αλλά είναι μουναρα
Τύπε μου, μιλάμε για ένα 25χρονο σαμιαμίδι που είναι στο μέσο όρο που θα δεις μερικές χιλιάδες αντίστοιχα βγαίνοντας μια μέρα στο δρόμο. Τίποτα το ιδιαίτερο δεν έχει, χώρια που είναι κακομαθημένο χαζοβιόλικο, έχει σπαστική φωνή και πρήζει μπάλες με τη στενομυαλιά του. Αν σου αρέσει, χαλάλι σου, αλλά όχι και μουνάρα, έλεος.
Βρε μη δίνεις σημασία σε παλιά και νέα μέλη, ναυάγια είμαστε όλοι εδώ μέσα, στ αρχίδια μας ποιός έχει γραφτεί παλιότερα ή πιο πρόσφατα αλλά ΟΧΙ ΚΑΙ ΜΟΥΝΑΡΑ η βρισιήδα.
Θα με κάνεις να βγω από τα ρούχα μου και όπως βλέπεις δε φοράω και πολλά.
Βρε μη δίνεις σημασία σε παλιά και νέα μέλη, ναυάγια είμαστε όλοι εδώ μέσα, στ αρχίδια μας ποιός έχει γραφτεί παλιότερα ή πιο πρόσφατα αλλά ΟΧΙ ΚΑΙ ΜΟΥΝΑΡΑ η βρισιήδα.
Όχι φίλε πρέπει πάντα να υπάρχει σεβασμός στους παλιούς και δεν κάνω πλάκα ούτε το λέω για να το πω ...οκ εμένα μου αρέσει αν και είναι πολύ μικρή για μένα
Μουνάρα δεν είναι συμφωνώ και εγώ αν και για τον φιλο μπορεί να είναι μουνάρα. Από εκεί και πέρα το αν αρέσει η όχι σε κάποιον είναι θέμα γούστου. Πάντως νομίζω είναι γαμεύσιμη και δεν πιστεύω να χάλαγε κάποιον να της ρίξει ένα μανίκι...
Σε λιγο θα ακουσουμε οτι ειναι και κανα μπαζο η βρισηιδα και δεν θα μας τον σηκωνε ποτέ..
Αντικειμενικα ειναι μια πολυ γλυκια κοπελα,μουναρα δεν μπορεις να την χαρακτηρισεις..Για εμενα ειναι μαζι με Ναυσικα και Πελαγια οι καλυτερες εκει μεσα..Επισης δεν ειναι λεζαντα να ψαχνει την καμερα να παρει ποζα σαν την Σοφιαννα το ψωνιο..
Σε λιγο θα ακουσουμε οτι ειναι και κανα μπαζο η βρισηιδα και δεν θα μας τον σηκωνε ποτέ..
Αντικειμενικα ειναι μια πολυ γλυκια κοπελα,μουναρα δεν μπορεις να την χαρακτηρισεις..Για εμενα ειναι μαζι με Ναυσικα και Πελαγια οι καλυτερες εκει μεσα..Επισης δεν ειναι λεζαντα να ψαχνει την καμερα να παρει ποζα σαν την Σοφιαννα το ψωνιο..