Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Ρε παιδιά κάποια στιγμή όπως είδα την Αθηνά στο "Παιχνίδια της Καραϊβικής" μου φάνηκε ωραία γκόμενα. Δείτε και τη φωτογραφία. Δεν ξέρω, κάτι το χτένισμα, κάτι η γωνία λήψης έδειχνε αλλιώς.
Συνέβη και σε άλλους ή μου συστήνετε να δω γιατρό;
![]()
Ρε παιδιά κάποια στιγμή όπως είδα την Αθηνά στο "Παιχνίδια της Καραϊβικής" μου φάνηκε ωραία γκόμενα. Δείτε και τη φωτογραφία. Δεν ξέρω, κάτι το χτένισμα, κάτι η γωνία λήψης έδειχνε αλλιώς.
![]()
η αγαμια εχει σοβαρες παρενεργειες οπως και η μεθη. το λεω γιατι ειμαι παθων...Ρε παιδιά κάποια στιγμή όπως είδα την Αθηνά στο "Παιχνίδια της Καραϊβικής" μου φάνηκε ωραία γκόμενα. Δείτε και τη φωτογραφία. Δεν ξέρω, κάτι το χτένισμα, κάτι η γωνία λήψης έδειχνε αλλιώς.
Ρε Ιάκωβος είσαι θεουλης ????
Αυτό το είδα πωπωπω...μουναρα
κατι που εχεις να γαμησεις καιρο....Ρε παιδιά Αθηνά μου φάνηκε ωραία γκόμενα. Δεν ξέρω, κάτι το χτένισμα, κάτι η γωνία λήψης....
Ενταξει η σοφιανα το άλλο το μπουρδέλο δίπλα που έχει διπολική συμπεριφορά...να μου πεις εάν ήταν στα καλά της δεν θα τα είχε με τον ΔάντηΡε Ιάκωβος είσαι θεουλης ????
Τυπε ανευ παρεξηγησεως μαλλον χρειαζεσαι το παρακατωΡε παιδιά κάποια στιγμή όπως είδα την Αθηνά στο "Παιχνίδια της Καραϊβικής" μου φάνηκε ωραία γκόμενα. Δείτε και τη φωτογραφία. Δεν ξέρω, κάτι το χτένισμα, κάτι η γωνία λήψης έδειχνε αλλιώς.
![]()