Δείχνουν τα πατουρια τους με τα ανύπαρκτα στρινγκ που φοράνε σε 4k σε όλη την Ελλάδα και μετά αν βρεθεί κανενας ταλαίπωρος σαν τον άλλον να ανεβάσει κανα βιντεάκι 240p βγαίνουν και κάνουν metoo sitoo και σκατου
Ρε ασταδιαλα
Εντωμεταξύ χθες δεν έδειξαν σκηνές από τη Ναυσικά τόπλες για να τις δείξει σήμερα η Μαλέσκου από την εκπομπή της;
Κανονικά χθες έπρεπε να αφιερώσουν ένα δεκάλεπτο από το επεισόδιο στην τόπλες Ναυσικά
Μου θυμιζει αρκετα τη neraida1234 στο ινσταγκραμ που κανει βιζιτες για οποιον την εχει παρει. Τραβελοφερνει και αυτη αλλα δεν ειναι, ισως επειδη και αυτη αθλητρια εχει γυμνασμενο σωμα και πρεπει να εχει φαει πολλη αναβολα...
Εντωμεταξύ χθες δεν έδειξαν σκηνές από τη Ναυσικά τόπλες για να τις δείξει σήμερα η Μαλέσκου από την εκπομπή της;
Κανονικά χθες έπρεπε να αφιερώσουν ένα δεκάλεπτο από το επεισόδιο στην τόπλες Ναυσικά
Πολλές στενές επαφές βλέπω αυτής της νάρας με αυτόν τον χλεχλε τον Γιάννη και δε μου αρέσει.
Πριν στις εξέδρες αγκαζέ κάθονταν και τώρα αυτή τοπλες πάλι με τον βλάκα στην παραλία;
Θα τον βλέπει σαν τον γκέι ακίνδυνο φιλο τον ηλίθιο τον ιδεολόγο..ο τύπος εν τω μεταξύ είναι το απόλυτο μηδενικό στα πάντα..κέρδισε την ατομική ο άχρηστος ενώ έχει 0 στα 10 στα αγωνίσματα, φαβορί για πουλο θα ήταν κανονικα
Πολλές στενές επαφές βλέπω αυτής της νάρας με αυτόν τον χλεχλε τον Γιάννη και δε μου αρέσει.
Πριν στις εξέδρες αγκαζέ κάθονταν και τώρα αυτή τοπλες πάλι με τον βλάκα στην παραλία;
Η από τα αναβολικά που αλλάζει το σώμα και η φωνή ...για θυμηθείτε όσοι είναι λίγο μεγάλοι σε ηλικία τις αθλήτριες στίβου της αν.γερμανιας .... Τσεχοσλοβακία
Η από τα αναβολικά που αλλάζει το σώμα και η φωνή ...για θυμηθείτε όσοι είναι λίγο μεγάλοι σε ηλικία τις αθλήτριες στίβου της αν.γερμανιας .... Τσεχοσλοβακία