Διαγραμμένο μέλος 183939
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2018
- Κριτικές
- 17
- Like
- 978
- Πόντοι
- 1.011
Ξέρει κανένας που πήγε η Βέρα ?
Την έχω τιμήσει και εγώ και έχω γράψει και κριτική. Υπερκουκλάρα η Φερνάντα μας, με πολύ καλές υπηρεσίες και συμμετοχή.Επίσκεψη στην πρωτεύουσα και την προσοχή μου τράβηξε η Φερνάντα.......μοντέλο που βλέπεις στον δρόμο και δεν ξεκολλάς. Εμφανησιακά το κορίτσι ίσως να το αδικούν οι φωτογραφίες. Στήθος μικρό με ρόγα κάγκελο, ωστόσο ο κόλος της είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ.....πολύ καλή συμμετοχή, επικοινωνία μέτρια με λίγα αγγλικά. ΑΠλό πρόγραμμα που φυσικά το μετάνιωσα. Γνωρίζει κανείς άν η συγκεκριμένη προσφέρει φουλ πρόγραμμα ?
Ο πουτανιαρης δεν θέλει να τού γαμανε της πουτανες τούΑυτό που μου κάνει εντύπωση είναι οπότε δουλεύει η Katelaya γίνεται διαδήλωση από κόσμο αλλά το να γράψου κριτικές Μούγγα όπως και νε τα πιο πολλά κορίτσια του πληρωμένου έρωτα . Ετσι απλή διαπίστωση
πολύ όμορφη τύπε αλλα ότι προλάβεις να κάνεις στο 8λεπτο, στο απλό των 50 αναφέρομαιΑξίζει ρε μύστες η Καταλεα για κάποιον πρωτάρη σε studio ή θα φάμε φόλα ;
Έχει πχ των 80 και αν ναι τι χρόνοι παίζουν ; Πήρα τηλ το κατάστημα να μάθω ώρες και η τσατσα νευριασμένη μου λέει να δω το πρόγραμμα αλλά δεν υπάρχει πουθενά το site τους δεν λειτουργεί.πολύ όμορφη τύπε αλλα ότι προλάβεις να κάνεις στο 8λεπτο, στο απλό των 50 αναφέρομαι
Στο μεταξύ αυτή η Τσα2 όπου δουλειά ή Κ και αυτή κολαούζος . Την έχει δει και λιγάκι μπλαζέ .Έχει πχ των 80 και αν ναι τι χρόνοι παίζουν ; Πήρα τηλ το κατάστημα να μάθω ώρες και η τσατσα νευριασμένη μου λέει να δω το πρόγραμμα αλλά δεν υπάρχει πουθενά το site τους δεν λειτουργεί.