Νέα

Στριπτιζάδικο στο Ιράκ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5
  • Εμφανίσεις 968
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Αν κατάλαβα καλά μιλάει για κάτι που στο παρελθόν θα ήταν αδιανόητο δηλάδη μια γυναίκα να κάνει στριπτιζ εδω στο ιρακ αλλα η παρουσία των αμερικανων τα άλλαξε όλα αυτα, το μέρος που γίνεται αυτό παραμένει μυστικός λόγω των αντιδράσεων που θα υπάρχουν όταν μαθευτεί καικ το ότι έιναι μόνο για τους στρατιώτες και δεν είναι κάν μαγαζί κατι σαν μεγάλη σκηνή νομίζω

dorian69

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Μου ήρθε με e-mail. Αν κάποιος ξέρει γαλλικά ας μεταφράσει!!! :cheesy:

απλα κοροιδευει την δημοκρατια που εγκατεστησαν οι Αμερικανοι στο Ιρακ.
Με αλλα λογια την στιγμη που μιλαει για πραγματικη δημοκρατια, και το ποσο καλα ειναι αποδεκτοι οι Αμερικανοι απο τον ντοπιο πληθυσμο, και ποσο "προοδευτικοι" γινανε ωστε οι Αμερικανοι ειναι παντου αποδεκτοι χωρις προβλημα, και ποσο ανεκτικη εχει γινει εκει η κοινωνια ωστε να εχουν στριπτηζαδικα.... (ΜΠΟΥΜ η βομβα)

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
66
καλημερα
ο θειος ενος φιλου μου ηταν διπλωματικος ακολουθος στο σουδαν που λιγο πολυ εχουν την ιδια νοοτροπια
μου λεει οτι εκει ειχαν αλλα μονο για αυτους των πρεσβειων και οχι για τους ντοπιους

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
66
το συμπερασμα ειναι οτι οπου παν οι μισθοφοροι του μπους και του καθε μπους τα κανουνε πουτανα :headbang:
το ιρακ αν και παρουσιαζοταν ως τριτοκοσμικη και δικτατορια δεν ηταν καθολου ετσι,τουλαχιστον οσον αφορα το τριτοκοσμικη.ειχε ενα απο τα καλυτερα συστηματα υγειας και σχεδον απολυτο ποσοστο μορφωσης του πληθυσμου.τωρα εγινε τριτοκοσμικη και σε καμια 20 χρονια θα ειναι γαμησε τα

Επισκέπτης
Ευχαριστώ τους συναδέφλους taratsa και dorian69 για την μετάφραση!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom