You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Στριπτήζ στο σπίτι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα gv1912
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 22
- Εμφανίσεις 8K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 0 άτομα (0 μέλη και 0 επισκέπτες)
PATHFINDER
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 33
- Πόντοι
- 16
ρε παιδια μηπως ξερετε που μπορω να βρω στριπτιζεζ για το σπιτι.οχι sex απλα χορο.ΓΙΑ ΑΘΗΝΑ.
Την θες για κάποιο ΠΑΡΤΥ... ή για την ΠΑΡΤΗ σου μόνο? Αν και το "οχι sex απλα χορο" με κατευθύνει στην περίπτωση του πάρτυ... καλό θα ήταν να διευκρινήσεις τι ακριβως ζητάς.
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 30
- Πόντοι
- 166
ρε φίλε τι θες ακριβώς ΣΤΡΙΠΤΙΖΟΥ ή ΣΤΡΙΠΤΙΤΣΟΥ... γτ δεν έρω ποιο τηλέφωνο να σου στείλω

πριν 5-6 χρόνια που κανόνισα το Bachelor της κολλητής μου πήρα τηλ σε μερικά στριπτιζάδικα ρώτησα τιμές και έκλεισα!παιδιά θέλω να κάνω ένα παρτάκι σπιτάκι μου..και σκέφτηκα να πάρο και καμιαστριπτιτσου
...μήπως ξέρετε αν γίνετε αυτό το πράμα και που θα βρω??
![]()
![]()
έχουν τις άκρες τους αυτοί. αφού μπόρεσα για αντρικό στριπ, ε για γυναικείο θα είναι πιο εύκολο!
Διαγραμμένο μέλος 8467
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 7
- Πόντοι
- 1
παιδιά θέλω να κάνω ένα παρτάκι σπιτάκι μου..και σκέφτηκα να πάρο και καμιαστριπτιτσου
...μήπως ξέρετε αν γίνετε αυτό το πράμα και που θα βρω??
![]()
![]()

Καινούργιος
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
To ίδιο έψαχνα και εγώ παλαίοτερα
!!! 
Λοιπόν ενημερώθηκα οτί σε οποιδήποτε μαγαζί αν πας μπορείς να κανονίσεις να φέρεις κοπέλα που σου αρέσει σπίτι σου!!!
Η τιμή 150euro 3-4 χοροί των 3 λεπτών όπως στο μαγαζί και από εκεί και πέρα αν θες παραπάνω,χρέωση με υπηρεσίες μαγαζιού!!!
Υ.Γ.Ίσως να μιλήσεις με κοπέλα προσωπικά να πετύχεις καλύτερη τιμή,αν έρθει σε κάποιο ρεπό της και ότι κερδίσει είναι καθαρά δικό της!!! ;)
!!! Λοιπόν ενημερώθηκα οτί σε οποιδήποτε μαγαζί αν πας μπορείς να κανονίσεις να φέρεις κοπέλα που σου αρέσει σπίτι σου!!!
Η τιμή 150euro 3-4 χοροί των 3 λεπτών όπως στο μαγαζί και από εκεί και πέρα αν θες παραπάνω,χρέωση με υπηρεσίες μαγαζιού!!!
Υ.Γ.Ίσως να μιλήσεις με κοπέλα προσωπικά να πετύχεις καλύτερη τιμή,αν έρθει σε κάποιο ρεπό της και ότι κερδίσει είναι καθαρά δικό της!!! ;)
Καινούργιος
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Μπα όχι μου φάνηκε μεγάλο το κόστος σε σχέση με το τι προσφέρεται!!!πηρες καποια η οχι?ευχαριστω παντως που απαντησες
Υ.Γ.Τώρα να σου πω την αμαρτία μου δεν κουβέντιασα με κοπέλα για να την ρωτήσω αν θέλει να αξιοποιήσει κάποιο ρεπό της!!!
paixnidinaginete
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
φερνει και καβα για να την κερνας πουτο?
ελα ντε??ακου εκει 150 ευρω για τεσσερις 3λεπτους χορους!!!αραγε τα δινει κανεις?φερνει και καβα για να την κερνας πουτο?
για να τα ζηταν φιλε,καποιοι τα δινουν,δυστυχωςελα ντε??ακου εκει 150 ευρω για τεσσερις 3λεπτους χορους!!!αραγε τα δινει κανεις?
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 220
- Πόντοι
- 866
τυπε μου αστο καλυτεραπηρες καποια η οχι?ευχαριστω παντως που απαντησες
δες μια τσοντα του βαρδαρης φιλμς και παιξτην
πιο οικονομικα θα σου βγει

- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 10.909
- Πόντοι
- 17.085
Στο thread συγχωνεύτηκαν δυο παλιά ίδια, σβήστηκαν πολλά spam/off topic και έγιναν και δύο warn και ένα ban.
Bad Indian
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Μη το σκέφτεσαι... Προχώρα... Κάντο για μας τους οπαδούς της τέχνηςμηπως θα ξεκινησω καινουρια καριερα?????![]()
![]()
![]()
![]()
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 7K