Τα μπάζα.Μετά την Ευα και η Βερόνικα...
Τελικά στην μονή ποιές μείνανε...

Άσε που δεν ανοίγουνε κιόλας. Face controll δλδ.

Τα μπάζα.Μετά την Ευα και η Βερόνικα...
Τελικά στην μονή ποιές μείνανε...
Φίλος τα εχεις μπερδέψει μάλλον και δεν τα λες καλα . Στο κατάστημα υπάρχουν αρκετές κοπέλες , για όλα τα γούστα , παρεπιπτόντως γύρισε και η Μαρία , έλειπε μέρες !!!Τα μπάζα.
Άσε που δεν ανοίγουνε κιόλας. Face controll δλδ.![]()
Φίλος τα εχεις μπερδέψει μάλλον και δεν τα λες καλα . Στο κατάστημα υπάρχουν αρκετές κοπέλες , για όλα τα γούστα , παρεπιπτόντως γύρισε και η Μαρία , έλειπε μέρες !!!
Σοστα λάθος μου , δεν έπιασα τη κουβέντα απο την αρχή , sorry ! Thnx ButtsΣε άλλο μαγαζί αναφέρεται. Για το Μονής Προδρόμου λέει.... {νομίζω}
Θα το φροντίσουμε ;)Παρακαλώ!
BTW με τα κορίτσια μια χαρά είσαστε με το ...τσίπουρο τελευταία δεν τα πάτε καλά!![]()
![]()
Σε άλλο μαγαζί αναφέρεται. Για το Μονής Προδρόμου λέει.... {νομίζω}
Ελπίζω να βρήκες το δρόμο σου :p :pΠαρακαλώ!
BTW με τα κορίτσια μια χαρά είσαστε με το ...τσίπουρο τελευταία δεν τα πάτε καλά!![]()
![]()
Το Nuru αν γίνει σωστά και χρησιμοποιηθεί το αυθεντικό τζελ ειναι μαγικό !!!Nuru προγραμμα εχει πάρει κανεις ; Λεει ;
Σοφή , Ρανια !!!Συναγωνιστες ας προτεινει καποιος που το χει δουλεψει αρκετα το μαγαζι κοπελες με ιδιαιτερα πλουσο στηθος.![]()
Υπάρχει , σήμερα εκεί ειναι !!!η Σόνια υπάρχει ακόμα ή κάνει παρέλαση κάθε 32 του μήνα?
Ελπίζω να βρήκες το δρόμο σου :p :p
αυτες που αναφερεις,εχουν μεγαλυτερο στηθος,απο την σονια?Σοφή , Ρανια !!!
Σωστά , η Σονια ειναι στα ίδια με την Ρανια και κοντα με τη Σοφή !!!αυτες που αναφερεις,εχουν μεγαλυτερο στηθος,απο την σονια?
Κατι μπορεί να γίνει και γι αυτό :pΝαι τον βρήκα ...... δυσκολεύτηκα λίγο είνα αλήθεια.
Αυτό μάλιστα! Πολύ καλό.
Αν και νομίζω ότι θα πρέπει να σκεφτείτε και παροχή υπηρεσιών διανυκτέρευσης (με ή άνευ κοπέλας) για τέτοιες περιπτώσεις ;)
δεν δουλευει εκει πλεον.Η νικολ με τις βυζαρες της;;