Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.730
- Πόντοι
- 6.615
Μακάρι να 'ξερα που είναι αποκλεισμένες! Θα γινόμουν ακόμη και σκύλος του Αγίου Βερνάρδου για να πάω να τις βρω!!!![]()

Μακάρι να 'ξερα που είναι αποκλεισμένες! Θα γινόμουν ακόμη και σκύλος του Αγίου Βερνάρδου για να πάω να τις βρω!!!![]()
Φίλε πρέπει να κάνουμε παρέα εμείς οι δυο... Εσένα σ' αρέσουν οι petite γκόμενες που δε δίνουν κώλο, εμένα οι νταρντάνες που δίνουν, το βέβαιο είναι ότι αποκλείεται να τσακωθούμε ποτέ για γυναίκα![]()
![]()
![]()
Μακάρι να 'ξερα που είναι αποκλεισμένες! Θα γινόμουν ακόμη και σκύλος του Αγίου Βερνάρδου για να πάω να τις βρω!!!
Υ.Γ. Μόνο που αντί για κονιάκ, θα είχα κρεμασμένα στον λαιμό μου κουτάκια με προφυλακτικά!!!![]()
;)επειδή ξέρω οτι η Μπου-Μπου εχει αδυναμία στα σκυλιά θα εκανες την σωστή κινηση!!
Ελεγα να επισκεφθώ το βράδυ το συγκεκριμένο στούντιο αλλά ήθελα να ρωτήσω αν και κατα πόσο μπορώ να πάω με την μια κοπέλα από τις δυο?
Μπου-Μπουκα πέρασα σήμερα και δεν ήξερα ποιά να διαλέξω! Η Μπέτυ είναι κορυφή απο μόνη της και δοκιμασμένη και εγγύηση αλλα και η Νεφέλη φαινόταν πολλά υποσχόμενη! Τελικά πήρα την Νεφέλη για να κάνω μια δοκιμή (αφού ήθελα να έρθω και χτες αλλα δεν μπόρεσα) και είναι πολύ ζουζούνα!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Προτείνεται σε όσους θέλουν μικρούλα με πονηρό πορσωπάκι!
![]()
![]()
![]()
![]()
Αντε να ξαναφτιάξουν τον ηλεκτρικό για να έρχομαι πιό συχνά!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Θα ανεβασετε στο σαιτ τιμοκαταλογο υπηρεσιων με 2 κοπελες ή οχι?
πως καταφερες βρε και αντισταθηκες στη Μπετυ
παντως η Νεφελη νομιζω πρεπει να πεφτει ακριβος στο γουστο σου ;)
δεν ξερω μωρε τι γινετε με τον ηλεκτρικο :-
απο το μετρο της Αττικης παντως ειμαστε ενα 10λεπτο με τα ποδια αλλα καμια σχεση με το σταθμο της victoriaς :-