Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.716
- Πόντοι
- 6.615
απο αυριο θα κανει κανονικα πρωκτικο προγραμμα η Ελένη ;)
ΟΛΕ! ΟΛΕ! ΟΛΕ!
απο αυριο θα κανει κανονικα πρωκτικο προγραμμα η Ελένη ;)
απο αυριο θα κανει κανονικα πρωκτικο προγραμμα η κοπέλα ;)
Αλίκη + Ελένη![]()
www.imagerous.com/][/URL]
απο αυριο θα κανει κανονικα πρωκτικο προγραμμα η κοπέλα ;)
Αλίκη + Ελένη![]()
η ηλικια της αλικης;
ΟΛΕ! ΟΛΕ! ΟΛΕ!
χαχα χαχ χαχ οτι να ναι,χαθηκε η μπαλα μετα απ'αυτο,για μενα τουλαχιστον ειναι απαγορευμενο,δεν υπαρχει σεξ με πρωκτικο,ειναι κατι ξεχωριστο,το σεξ ειναι μια πραξη που δεν προσφερει μονο απολαυση αλλα χρησιμοποιειται για την διαιωνιση του ειδους,μηπως ειδες καμια γυναικα να μενει εγκυος με πρωκτικο???? χαχ ;)
Μπραβο Αντζελα που φερνεις κοπελες που δινουν κωλαρακι! Σκεφτεσαι να φερεις καμια καινουρια που να προσφερει αυτην την υπηρεσια? Παιζει να αρχισει καμια απο τις υπαρχουσες κοπελες πρωκτικο? Παντως απο οσες δοκιμασα κατα καιρους εμεινα πολυ ικανοποιημενος!![]()
χαχα χαχ χαχ οτι να ναι,χαθηκε η μπαλα μετα απ'αυτο,για μενα τουλαχιστον ειναι απαγορευμενο,δεν υπαρχει σεξ με πρωκτικο,ειναι κατι ξεχωριστο,το σεξ ειναι μια πραξη που δεν προσφερει μονο απολαυση αλλα χρησιμοποιειται για την διαιωνιση του ειδους,μηπως ειδες καμια γυναικα να μενει εγκυος με πρωκτικο???? χαχ ;)
εγώ παντως θα περάσω μια απο αυτές τις μέρες για να ελέγξω τις καινούριες.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μπου-Μπου μήν το γελάς καθόλου! Εδώ εχει διαολόκαιρο με βροχές και ανέμους και κυκλοφορεί μαι γρίπη που θερίζει. Εγώ χτές συνήλθα και είμαι καλά ενώ σχεδόν μια βδομάδα είχα έντονο βήχα (σε σημείο να κανω εμετό) και φαντάσου οτι επειδή εχω γερό οργανισμό την πάλεψα καλά, γιατι άλλοι γνωστοί και συναδελφοι ανέβασαν πυρετούς και ήταν στο κρεβάτι για μέρες!!![]()
![]()
εσύ ομως βλέπω καλά περνας....
μονο τις καινουργιες θα βρεις μωρο
[size=14pt]οι παλιες ειναι αποκλεισμενες[/size]![]()
Ρε μαγκες δε μ'αρεσει το πρωκτικο,τι να κανουμε τωρα? αηδια με πιανει.......γι αυτο ταιριαζω με τη Νεφελη,ζητω η Νεφελη ρε!!!