majestic69
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 277
- Πόντοι
- 36
τι εννοείς να ξεκινήσει;
Για μας θα είναι το 1.352ο ξεκίνημα![]()
ε αμα ειναι το 1.352ο ξεκινημα σας και δεν εχετε βγαλει χρημα πρεπει να το κοιταξετε αγαπητε....
εχω αδικο?
τι εννοείς να ξεκινήσει;
Για μας θα είναι το 1.352ο ξεκίνημα![]()
γιατι δεν παιζεις την αεκ που ειναι και στανταρακι ρε τυπε ;![]()
Πιστευω ο οπαδος δεν πρεπει να παιζει ποτε την ομαδα του.Αν και εχω πονταρει 2-3 φορες με την ΑΕΚ.γιατι δεν παιζεις την αεκ που ειναι και στανταρακι ρε τυπε ;![]()
3.500 ευρώ σε Αγγλία-Ιρλανδια u19?
Και δεν βρεθηκε καμια μανα, καμια αδελφη, καμια γκομενα να σου ριξει μια στο κεφαλι να σε αφησει ξερο πριν το κάνεις????
εσυ δεν με ρωταγες μετα το τελος του αγωνα με την καλλονη που το ειχα δωσει x και ηρθε 4-0 θα χασει ο ολυμπιακος απο τον ατρομητο τυπε κοροιδευτικα;Ελα. μην γινεσαι παιδι τωρα.
Για τον Ατρομητο δεν ειπα τιποτα.
Ηταν το μονο ματς που θα μπορουσε να γκελαρει.
Αντε και στην Τουμπα απο δω και μπρος.
Κατα τα αλλα μονο νικες θα κανει ως το τελος.
Στο ονλαιν εχει τωρα σε πρακτορεια και τετοια δεν ξερω.εχει παιχνιδια Γ Εθνικης Ελλαδος στο στοιχημα?![]()
Οοοοοοοοοοοοοχι. Μεσολαβουσε το ματς με τον Αστερα Τριπολης.εσυ δεν με ρωταγες μετα το τελος του αγωνα με την καλλονη που το ειχα δωσει x και ηρθε 4-0 θα χασει ο ολυμπιακος απο τον ατρομητο τυπε κοροιδευτικα;![]()
ε αμα ειναι το 1.352ο ξεκινημα σας και δεν εχετε βγαλει χρημα πρεπει να το κοιταξετε αγαπητε....
εχω αδικο?
εσυ δεν με ρωταγες μετα το τελος του αγωνα με την καλλονη που το ειχα δωσει x και ηρθε 4-0 θα χασει ο ολυμπιακος απο τον ατρομητο τυπε κοροιδευτικα;![]()

Ε ναι, για λογικη δεν μιλαμε?χασοδίκη σίγουρα είσαι στο σωστό θρεντ;
άμα θες να μιλήσουμε για λογική έχει πολλά άλλα θρεντ
Αλλά σόρρυ, τώρα σε θυμήθηκα εσύ δεν είσαι που ψηφίζεις ακόμα ΝΔ;
Πώς το επαθες και με υποστηριξες εσυ?Ρε τύπε σε κάθε ματς του ολυμπιακού (μα σε κάθε ομως) έλεγες ότι θα σπάσει. Ε κάποια φορά θα το πετύχαινες, του πούστη που λέει κι ο τσάκωνας
Σαν τον άλλον σήμερα, έπαιξε όλα τα παιχνίδια μπόμπες και έκατσαν μερικές και λεει ότι ειναι δεινός παίκτης στοιχήματος![]()
Ρε τύπε σε κάθε ματς του ολυμπιακού (μα σε κάθε ομως) έλεγες ότι θα σπάσει. Ε κάποια φορά θα το πετύχαινες, του πούστη που λέει κι ο τσάκωνας
Σαν τον άλλον σήμερα, έπαιξε όλα τα παιχνίδια μπόμπες και έκατσαν μερικές και λεει ότι ειναι δεινός παίκτης στοιχήματος![]()
Ρε τύπε σε κάθε ματς του ολυμπιακού (μα σε κάθε ομως) έλεγες ότι θα σπάσει. Ε κάποια φορά θα το πετύχαινες, του πούστη που λέει κι ο τσάκωνας

ε δεν βρισκουν ολες οι μπομπες στοχο τυπε οσο δεινος και αν εισαι![]()

Το θεμα ειναι να μπορεις να κλεισεις παρολί και να πληρωθεις. Τοσο απλα.ε δεν βρισκουν ολες οι μπομπες στοχο τυπε οσο δεινος και αν εισαι![]()
Προχθές μου έλεγες "δώσε δύο ματσ, αν είσαι μάγκας"
χθες και σήμερα σου δωσα 25 και έβγαλα κέρδος
ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΗ ΛΕΣ ΚΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ;;;;;;;;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Το θεμα ειναι να μπορεις να κλεισεις παρολί και να πληρωθεις. Τοσο απλα.