καλησπέρα μαγκες.
λιγα πραγματα μεχρι τωρα διοτη δεν εχει αρχησει καλα η σεζον και επεισης λειπει το σουπερ πρωταθλημα με της βρωμιες οπου μπορεις να βγαλεις καλο χρημα εαν εισαι λιγο πονηρος, δεν ειναι αλλο απο την ελληνικη σουπερ λιγκα

.
Λοιπόν ας τα αφησουμε αυτα , και ας παμε σε ενα θεμα το οποιο δεν ειναι πολυ επικαιρο αλλα συμβαινει συχνα
εχει να κανει με τους απατεωνες του φεισμπουκ που πουλάνε δήθεν στημένα
ειχα παλια γνωρίσει εναν τετοιο πουλαγε λεει ανατροπές και τα σχετικά, του λεω δεν θελω φιλε διοτη δεν ασχολουμαι με αυτα και οτι αν θες σου κανω αντ εναν φιλο οπου γουσταρει τετοια.
Τον ειχα ψηλιαστει ομως οτι ηταν ψιλοαπατεωνας διοτη ελεγε περίεργα πραγματα οπως λενε οι περισσότεροι απατεωνες που πουλανε στημενα στο φεισμπουκ
το περίεργο ειναι το εξης
δινεις λεει 50 στην αρχη και εφοσον δηθεν κερδίσεις τα 50 πεντα
και ρωτάω εγω τώρα, πως αυτος εσενα θα σε εμπιστευτει και θα ξερει αν οντως κερδισεις οτι δεν θα σβησεις το προφιλ σου η οτι δεν θα τον κανεις μπλοκ αναφορα για να μην του δωσεις τα υπολοιπα λεφτα? η μήπως αυτος θελει μονο τα 50 ευρω και εφοσον ειναι μαπα το ματς που θα σου δωσει θα σε σβησει αυτος υστερα.
Τελοσπάντων , ενας φιλος μου που μονος του μου ζητησε τετοιο ατομο την πάτησε, αλλα ευτηχως την πατησε με λιγα λεφτα 25 ευρω, και ετσι για να ξεχαστει τον κέρασα μια τσάρκα να ξεχαρμανιάσει.
Αυτα που λετε μαγκες.
Και η ιστορια συνεχιζεται, οι απατεωνες με τα δηθεν sure tips εχουν γεμισει το φεισμπουκ εκμεταλευοντας την οικονομικη κριση ψαχνοντας θυματα τα οποια ευκολα θα πέσουν εφοσον η συγκεκριμενη κατάσταση η σημερινη σε ωθει να κανεις τα παντα για να αποκτησεις λεφτα, εκτως απο το να δωσεις κωλο, οταν φτασουμε σε αυτο το σημείο τοτε θα ερθει και το τελος της ελλαδας το οριστικό.
Τελοσπάντων παιδες ας πω και εγω την εμπειρια μου με εναν μαλακα στο φεισμπουκ.
Επειδη κανω likes σε στοιχηματικες εταιριες στο φεισμπουκ με κανουν add ακυροι τυποι που πουλανε δηθεν τετοια ματς στημένα, με εχουν κανει δυο τρεις, αλλα ενας ειχε ξεπεράσει τα ορια και ειχε και θράσος βλεπετε.
Εχω κρατησει μερικα μυνήματα και θα τα ποσταρω καποια στιγμη για να δειτε τι μαλακες και απατεωνες κυκλοφορούν.
Με κανει αντ ο τυπος με ονομα << στοιχηματικη ευκαιρεια>>> και αρχηζει και με πριζει καθε μέρα, θες ματς θες ματς, θες ανατροπη, θες σημειο οβερ θες αντερ?
Και λεω ρε πουστη μου ναι μεν υπάρχουν στημένα καθε μηνα , σε καποιες χωρες, φυσικα και υπαρχουν, αλλα αυτος το ειχε παραχέσει, καθε μερα λεει 20-30 στημενα εχει ενω τα μεγιστα ματς το καλοκαιρι συνολικα καθε μερα ηταν το πολυ 40-50 , και λεω ρε πουστη ολα στημενα τι στο διάολο? Τελοσπαντων,με επρηζε καθε μερα , μου ελεγε κερδισαμε αυτο, κερδισαμε εκεινο, ανατροπη, λεφτα,μου ποστάρει μια μερα ενα δελτιο που ειχε σκασει δυο χιλιαρικα και τα χε χασει νομιζω,αυτος παιζει να ηταν πολυ τζογαδορος και μαλλον το μισο του εισοδημα ηταν απο το στοιχημα,οταν ομως τον ρώτησα να μου ποστάρει μια ανατροπη να τον πιστεψω αρχησε να μου λεει <<και και>> << καταλαβαινεις, ειναι επικινδυνα κλπ>> και πως ρε μαλακα αρνηθηκες να ποσταρεις ενα δελτιο με ανατροπή που λες οτι εχεις καθε μερα 3-4 ανατροπες και ανοιγεσαι δημοσια λεγοντας τιμες και μαλακιες, εκει δεν φοβάσαι?
Επειδη ομως οι προσπάθιες που εκανε στο να με κοροιδεψει πηγαιναν ματαιες, μου ζηταγε λογαριασμο κιολας επειδη δεν του απάνταγα.
Προσπαθουσε με δικα του προγνωστικα η δεν ξερω που στο διαολο τα εβρισκε με ελπιδα οτι θα εβγεναν και εγω θα τα επεζα να κερδισω για να με κανει να τον εμπιστευτω για να αγοράσω ματς απο αυτον. Μου δινει ενα βραζιλιάνικο πριν 10 μερες, δεν θυμαμαι ποιο ματς ,ασσος μου λεει, στο δεινω free για να δεις ποιος ειμαι,ασσο ειπε διπλο βγηκε,μετα ομως δεν τον ειδα στο φεισμπουκ για μια εβδομαδα ενω οταν ψαχνοταν να με ψαρεψει εμπενε καθε μέρα,μετα απο μια εβδομαδα μου λεει << ελα ρε φιλε, μας εσφαξε ο διαιτητης και στραβωσε το ματς,παρε αυτο το διπλο που ειχε 3 αποδοση και παιξτο , μην φοβασαι>> το ματς ηταν εκεινο εκει προχτες της μινέιρο η οποια εχασε με 3-1 αν θυμαμαι καλα,εγω ομως δεν του εδωσα καμια σημασία, εδω καλα καλα δεν μπορω να εμπιστευτω της δικες μου προβλέψεις των αλλων θα ακούσω? Ασε που ασχολουμαι με το trading και το arbitrage τελευταια και τον κανονικο τζογο τον εχω κοψει στο μισο. Ετσι λοιπον πηγα σημερα να τον ρωτησω δηθεν γιατι ειχε ηρθε παλι αναποδα το προγνωστικο που ειχε πει και ο τυπος με εχει σβησει απο φιλο,τα συμπερασματα δικα σας...