Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).

Ακομα μια Παρασκευη που οι book εστησαν γλεντι.Κερασακι στην τουρτα,η αυτοκτονια της Benfica που ειχε τις ευκαιριες να το κανει 0-5,αλλα καταφερε να το κανει 2-2.Αξιοσημειωτο παντως το γεγονος οτι απο το 80 και μετα δεν εκανε φαση και αναλωθηκε σε κατι γιομες.Οσο για τα υπολοιπα....Εσπασαν Ιντερ Τουρκου,Καρλσρουη,Βιλεμ,Σενταν,Τουρ,Μποχουμ κτλ....Προβλεπω αυτο το ΣΚ να βγαλουν οι μπουκηδες τις αδειες των καλοκαιριων....

Ρε μαν ξερεις γτ γελαω? Εχω βαλει στοχο να παιζω καλα λεφτα μονο τον ολυμπιακο φετος επειδη πολλες φορες κερδιζει η βγαινει ισοπαλια, μονο σε κανα ντερπυ αν χασει, αλλα ρε παιδι μου, θα βρουμε το μπελα μας μετα, θα νομιζουν οτι ειναι στημενα και αυταΓελας ε?Και που εισαι ακομα....Η UEFA εχει ριξει ολο το βαρος της στην προσπαθεια καθαρσης του ευρωπαικου ποδοσφαιρου σβηνοντας απο τον χαρτη της τον Βολο!
(Δεν λεω οτι ειμαι αντιθετος).Οποιος ομως ασχολειται επαγγελματικα με το στοιχημα και παρακολουθει αγωνες βλεπει πραγματα που στην Ελλαδα αν γινονταν θα επεφταν κυβερνησεις....
εδω φοβαμαι να παιζω τον ολυμπιακο και εσυ μου λες για βολο και καβαλαΜας δινεται μια τεραστια ευκαιρια εδω στην Ελλαδα Stam.Ακολουθα Βολο και Καβαλα.Για πολλους και καθαρους λογους θα πληρωσουν τρελα...

καλα..Οσο αφορα το ελ κλασικο.Οι πολλοι θα πεσουν στην Barca,οι και καλα ψαγμενοι θα πεσουν στην Ρεαλ....Θα το φερουν κανα Χ και 0-0 το ματσακι και θα κλαψει κοσμακης...Πολλες απουσιες για τον Πεπε παντως!
για ρεαλ λες?τι βλεπουμε σ-κ;;το ισπανικο τεινει στον ασσο....
Εχω ξαναπειο τη γνωμη μου...Ακομα μια Παρασκευη που οι book εστησαν γλεντι.Κερασακι στην τουρτα,η αυτοκτονια της Benfica που ειχε τις ευκαιριες να το κανει 0-5,αλλα καταφερε να το κανει 2-2.Αξιοσημειωτο παντως το γεγονος οτι απο το 80 και μετα δεν εκανε φαση και αναλωθηκε σε κατι γιομες.Οσο για τα υπολοιπα....Εσπασαν Ιντερ Τουρκου,Καρλσρουη,Βιλεμ,Σενταν,Τουρ,Μποχουμ κτλ....Προβλεπω αυτο το ΣΚ να βγαλουν οι μπουκηδες τις αδειες των καλοκαιριων....
, το επαιξα σκορ 0-0 και αυτο γιατι θα επρεπε να το παιξω και Χ, οπως ακριβως πιστευα...ΑΡα, δικη μου καθαρα
...