Ρε τι γινεται...
Σκεφτομουν να παιξω 2 τελικο την Ζυριχη(4,75) και 2 τελικο την Λουκερνη(4,50) σε σκετη δυαδα...
Σκεφτηκα ομως οτι θα επρεπε να παιξω το ενα παιχνιδι στο ημιχρονο και το αλλο τελικο..
Θεωρουσα οτι καλυτερα θα ηταν να παιξω τη Ζυριχη τελικο διπλο μιας και να χανει ή να ειναι σε ισοπαλια, καλη ομαδα ειναι, θεωρητικα μπορει και να το κερδισει, καθως και τη Λουσερν ημιχρονο διπλο, για το λογο του αιφνιδιασμου που μπορει να πετυχει το αουτσαιντερ...
Βγηκα εξω και μετα απο ωρα γυριζοντας σπιτι ειδα στο ημιχρονο οτι οντως η Λουσερν ηταν διπλο και η Ζυριχη εχανε 1-0 απο τη Βασιλεια...
Λιγο η ζεστη και λιγο η κουραση, νομιζα οτι ειχα παιξει διπλο τελικο την Λουκερνη...
Εχει ομως φαει κοκκινη η Λουκερνη απο το Α' ημιχρονο και ενω προηγουταν με 1-0...
Σε καποια φαση ισοφαριζεται σε 1-1 και στο 75' βλεπω τη Λουκερνη στο 13 αποδοση και τη Ζυριχη στο 26 παρακαλω...και χτυπαω ξερη τη δυαδα με 335 αποδοση παρακαλω!!!
Μεγαλη βλακεια και παλι, οτι ενω ειναι τοσο μεγαλες οι αποδοσεις, δεν τα επαιξα και μονα...
Στο 84' λοιπον, εκανε το 1-1 η Ζυριχη και στο 90' το 1-2, η Λουκερνη ομως εμεινε στο 1-1 και εχασα την δυαδα και ο παλιομ@@κ@ς δεν εκμεταλευτηκα καθολου το 26 τυης Ζυριχης...
Νομιζοντας οτι επαιξα και την Λουκερνη τελικο, νομισα οτι πηγε στραφι η δυαδα, οποτε τα καταφερα και

...
Τεςπα, πριν λιγο που πηγα να παιξω κατι, βλεπω παραπανω λεφτα στον λογαριασμο και εψαχνα να βρω απο μου ηρθαν, λεω δε μπορει καποιο λαθος εκαναν και μου εδωσαν λεφτα και θα μου τα ξαναπαρουν πισω οταν το καταλαβουν...
Το εψαξα και τελικα ειδα οτι τα ειχα παιξει σωστα...ουφ, να και μια ωραια εκπληξη...
ΕΙχα τσαντιστει επισης γιατι στο ματς Λιβερπουλ-Σαντερλαντ, επαιξα να ισοφαρισει απο 1-0 που εχανε η Σαντερλαντ και κατι ψιλα στο διπλο, να το γυρισει τελικα, αλλα δεν καθησε και ενω το σκεφτηκα και θα επρεπε να το κανω και για το τελικο, γιατι το πιστευα οτι θα γκελαρε η Λιβερπουλ, δεν το εκανα και τελικα βγηκα ζημιωμενος

κιολας...
Θελω να πω, οτι πολυ απλα ηταν προκληση να κοντραρω τη Λιβερπουλ απο τη στιγμη που εβλεπα 8 το διπλο της Σαντερλαντ και 4,5 το Χ, ποτε μου δεν πιστεψα οτι ειναι το πραγματικο φαβορι η λιβερπουλ και αυτες τις αποδοσεις τις θεωρω δωρακια των μπουκς, ασχετο που την πατησα στο live και δεν το επαιξα τελικο ...