Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 109K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 319 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 228 22,9%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 449 45,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    996

liberog0

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
6
απαράβατος κανόνας...(για όσους γνωρίζουν)
τις 3-4 πρώτες αγωνιστικές ΔΕΝ παίζεις τίποτα...
δεν υπάρχει τίποτα και πουθενά να βασιστείς...ούτε φόρμα,ούτε ειδήσεις,ούτε εικόνα των ομάδων...ΤΙΠΟΤΑ...
όλα τα υπόλοιπα είναι για τους "έξυπνους"...

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
δεν υπάρχει τίποτα και πουθενά να βασιστείς...ούτε φόρμα,ούτε ειδήσεις,ούτε εικόνα των ομάδων...ΤΙΠΟΤΑ...
Αν θες ομως, παιζεις και κοντρες, λιγα λεφτα, αλλα σε περιπτωση κερδους, ο λόγος αποδοσης ειναι πολυ μεγαλος...

kgg

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
33
Πόντοι
1
Εχω ξαναπειο τη γνωμη μου...
Αν ρωτησεις εναν κολλητο φιλο που ασχολειται κι αυτος με το στοιχημα και μιλαμε καθημερινα γι αυτο, του ειχα πει οτι θα το επαιζα ξερο Χ, αλλα δικη μου  :jerking:, το επαιξα σκορ 0-0 και αυτο γιατι θα επρεπε να το παιξω και Χ, οπως ακριβως πιστευα...ΑΡα, δικη μου καθαρα  :jerking:...
Το θεμα δεν ειναι να κατηγορεις τους παντες και τα παντα για στημενα και τριχες, το θεμα ειναι τι κανεις εσυ...
Τι σε συμφερει λοιπον?Να παιξεις το 1,30 π.χ. της Μπενφικα, ή να παιξεις την κοντρα???
Εγω λεω το δευτερο φυσικα και βεβαιαως δεν θα κοντραρω καθε φορα την Μπενφικα, αλλα σε καποιες περιστασεις στην πρεμιερα φυσικα και μυριζει καποια αναποδια, τι θεμα δεν ειναι να το μυριστεις, αλλα να το παιξεις...
Το ματς το αφησα στο 0-2 και απο εδω εμαθα ποσο ηρθε, ε ουτε και γω το περιμενα να γινει απο 0-2 σε 2-2, αλλιως θα το ειχα παιξει, αλλα ηρθε...

Αποψη σου...Ειχα εικονα του παιχνιδιου,γιατι το εβλεπα.

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Αποψη σου...Ειχα εικονα του παιχνιδιου,γιατι το εβλεπα.
Σεβαστη η αποψη σου, οποτε αν πιστευεις οτι ολα στηνονται και υπαρχει συνομωσια για να κονομησουν καποιοι, ή δεν παιζεις γιατι κατανταει κοροιδια, ή  πας και συ με το παραδοξο που τελικα ειναι και το γεγονος οπως τεινει τωρα τελευταια...
Παρεπιπτοντως, οι μ@@κιες δεν εχουν τελος...
Σταμπαρισα πριν, τα δυο γερμανικα να τα βαλω Χ ημιχρονο, 2 τελικο, η Κοτμπους ειχε αποδοση 7,5 και 5,5 νομιζω η Γκροιτερ Φιρτ...
Αφου βαζω την Κοτμπους σε μονο, παω να βαλω και δυαδα την Γκροιτερ Φιρτ, εκει ομως αλλαζω αποφαση και βαζω Παντεμπορν ημιχρονο- Γκροιτερ Τελικο με 23 αποδοση σε δυαδα με την Κοτμπους , αλλα και μονά...
Και τα δυο ημιχρονα ομως εληξαν 0-0 και τωρα στο δευτερο ειναι και τα δυο ματς στο 0-1, βεβαια εχουν αρκετη ωρα ακομα, αλλα αυτη η  :jerking:  μου με εκανε και τσαντιστηκα και εβαλα ολα τα λεφτα μου(ειχα βγαλει ολο το κεφαλαιο την προηγουμενη εβδομαδα λογω των φημων για μπλοκαρισμα του παιχνιδιου και στην ουσια ξεκιναω απο την αρχη...) στο διπλο της Γκροιτερ Φιρτ στο 2,75 αποδοση..
Συνεπεια, να μην μπορω να καλυψω τωρα, καθοτι η Παντεμπορν ειναι αρκετα επικινδυνη και δεν θελω να ξαναβαλω αλλα χρηματα στον λογαριασμο, θα περιμενω τι θα γινει με αυτα τα παιχνιδια...
Τι θελω να πω?
Οτι αλλαξα την αρχικη μου επιλογη λογω απληστιας και ενδεχομενως να το πληρωσω ακριβα...
ΑΝ ειχα παιξει την αρχικη μου σκεψη, με αυτην την εξελιξη θα ημουν στο αλογο καβαλα και θα εκανα ενα ειδος trading, δηλαδη θα καλυπτα, τωρα που χανοντας την ψυχραιμια μου, επαιξα ολα μου τα λεφτα σε μια σχετικα καλη αποδοση, θα ειμαι σε αναμμενα καρβουνα μεχρι το τελος, ξεροντας ομως οτι βαζοντας καποια λεφτα, μπορω να καλυψω, αλλα δεν το κανω...
Η παντεμπορν πιεζει για το 1-1, ενω ευτυχως η Κοτμπους εκανε το 0-2, εδω λοιπον το παιχνιδι κανονικα θα ηταν στην κυριολεξια δικο μου αν ειχα παιξει και τα δυο ματσ Χ-2, καθοτι τωρα θα επαιζα το Χ και τον ασσο της Παντεμπορν που αυτη την στιγμη ειναι στο 6,0 και στο 34,0 αντιστοιχα και αναλογα με το πονταρισμα, θα ημουν σε καθε περιπτωση κερδισμενος...
Για να δουμε ομως...

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
μπαγερν 2-3 γκολ κολωνια χ2δ.ε  χερτα χ2 δε

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
συμφωνω

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
Οσο αφορα το ελ κλασικο.Οι πολλοι θα πεσουν στην Barca,οι και καλα ψαγμενοι θα πεσουν στην Ρεαλ....Θα το φερουν κανα Χ και 0-0 το ματσακι και θα κλαψει κοσμακης...Πολλες απουσιες για τον Πεπε παντως!
ρεαλ καποτε πρεπει να παρει μια καθαρη νικη εστω για εγωιστικους λογους

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Ρε τι γινεται...
Σκεφτομουν να παιξω 2 τελικο την Ζυριχη(4,75) και 2 τελικο την Λουκερνη(4,50) σε σκετη δυαδα...
Σκεφτηκα ομως οτι θα επρεπε να παιξω το ενα παιχνιδι στο ημιχρονο και το αλλο τελικο..
Θεωρουσα οτι καλυτερα θα ηταν να παιξω τη Ζυριχη τελικο διπλο μιας και να χανει ή να ειναι σε ισοπαλια, καλη ομαδα ειναι, θεωρητικα μπορει και να το κερδισει, καθως και τη Λουσερν ημιχρονο διπλο, για το λογο του αιφνιδιασμου που μπορει να πετυχει το αουτσαιντερ...
Βγηκα εξω και μετα απο ωρα γυριζοντας σπιτι ειδα στο ημιχρονο οτι οντως η Λουσερν ηταν διπλο και η Ζυριχη εχανε 1-0 απο τη Βασιλεια...
Λιγο η ζεστη και λιγο η κουραση, νομιζα οτι ειχα παιξει διπλο τελικο την Λουκερνη...
Εχει ομως φαει κοκκινη η Λουκερνη  απο το Α' ημιχρονο και ενω προηγουταν με 1-0...
Σε καποια φαση ισοφαριζεται σε 1-1 και στο 75' βλεπω τη Λουκερνη στο 13 αποδοση και τη Ζυριχη στο 26 παρακαλω...και χτυπαω ξερη τη δυαδα με 335 αποδοση παρακαλω!!!
Μεγαλη βλακεια και παλι, οτι ενω ειναι τοσο μεγαλες οι αποδοσεις, δεν τα επαιξα και μονα...
Στο 84' λοιπον, εκανε το 1-1 η Ζυριχη και στο 90' το 1-2, η Λουκερνη ομως εμεινε στο 1-1 και εχασα την δυαδα και ο παλιομ@@κ@ς δεν εκμεταλευτηκα καθολου το 26 τυης Ζυριχης...
Νομιζοντας οτι επαιξα και την Λουκερνη τελικο, νομισα οτι πηγε στραφι η δυαδα, οποτε τα καταφερα και  :headbang: :headbang: :headbang:...
Τεςπα, πριν λιγο που πηγα να παιξω κατι, βλεπω παραπανω λεφτα στον λογαριασμο και εψαχνα να βρω απο μου ηρθαν, λεω δε μπορει καποιο λαθος εκαναν και μου εδωσαν λεφτα και θα μου τα ξαναπαρουν πισω οταν το καταλαβουν...
Το εψαξα και τελικα ειδα οτι τα ειχα παιξει σωστα...ουφ, να και μια ωραια εκπληξη...
ΕΙχα τσαντιστει επισης γιατι στο ματς Λιβερπουλ-Σαντερλαντ, επαιξα να ισοφαρισει απο 1-0 που εχανε η Σαντερλαντ και κατι ψιλα στο διπλο, να το γυρισει τελικα, αλλα δεν καθησε και ενω το σκεφτηκα και θα επρεπε να το κανω και για το τελικο, γιατι το πιστευα οτι θα γκελαρε η Λιβερπουλ, δεν το εκανα και τελικα βγηκα ζημιωμενος :tickedoff: κιολας...
Θελω να πω, οτι πολυ απλα ηταν προκληση να  κοντραρω τη Λιβερπουλ απο τη στιγμη που εβλεπα 8 το διπλο της Σαντερλαντ και 4,5 το Χ, ποτε μου δεν πιστεψα οτι ειναι το πραγματικο φαβορι η λιβερπουλ και αυτες τις αποδοσεις τις θεωρω δωρακια των μπουκς, ασχετο που την πατησα στο live και δεν το επαιξα τελικο ...

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Εν τω μεταξυ και η Λυων δεν μπορεσε να κερδισει την Αζαξιο, στημενο και αυτο...

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Kαλησπερα.. 363=Σαν Λουις-Μοντερει=2(διπλο) μονο αποδεκτο καλο βετ.

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Ρε τι γινεται...
Σκεφτομουν να παιξω 2 τελικο την Ζυριχη(4,75) και 2 τελικο την Λουκερνη(4,50) σε σκετη δυαδα...
Σκεφτηκα ομως οτι θα επρεπε να παιξω το ενα παιχνιδι στο ημιχρονο και το αλλο τελικο..
Θεωρουσα οτι καλυτερα θα ηταν να παιξω τη Ζυριχη τελικο διπλο μιας και να χανει ή να ειναι σε ισοπαλια, καλη ομαδα ειναι, θεωρητικα μπορει και να το κερδισει, καθως και τη Λουσερν ημιχρονο διπλο, για το λογο του αιφνιδιασμου που μπορει να πετυχει το αουτσαιντερ...
Βγηκα εξω και μετα απο ωρα γυριζοντας σπιτι ειδα στο ημιχρονο οτι οντως η Λουσερν ηταν διπλο και η Ζυριχη εχανε 1-0 απο τη Βασιλεια...
Λιγο η ζεστη και λιγο η κουραση, νομιζα οτι ειχα παιξει διπλο τελικο την Λουκερνη...
Εχει ομως φαει κοκκινη η Λουκερνη  απο το Α' ημιχρονο και ενω προηγουταν με 1-0...
Σε καποια φαση ισοφαριζεται σε 1-1 και στο 75' βλεπω τη Λουκερνη στο 13 αποδοση και τη Ζυριχη στο 26 παρακαλω...και χτυπαω ξερη τη δυαδα με 335 αποδοση παρακαλω!!!
Μεγαλη βλακεια και παλι, οτι ενω ειναι τοσο μεγαλες οι αποδοσεις, δεν τα επαιξα και μονα...
Στο 84' λοιπον, εκανε το 1-1 η Ζυριχη και στο 90' το 1-2, η Λουκερνη ομως εμεινε στο 1-1 και εχασα την δυαδα και ο παλιομ@@κ@ς δεν εκμεταλευτηκα καθολου το 26 τυης Ζυριχης...
Νομιζοντας οτι επαιξα και την Λουκερνη τελικο, νομισα οτι πηγε στραφι η δυαδα, οποτε τα καταφερα και  :headbang: :headbang: :headbang:...
Τεςπα, πριν λιγο που πηγα να παιξω κατι, βλεπω παραπανω λεφτα στον λογαριασμο και εψαχνα να βρω απο μου ηρθαν, λεω δε μπορει καποιο λαθος εκαναν και μου εδωσαν λεφτα και θα μου τα ξαναπαρουν πισω οταν το καταλαβουν...
Το εψαξα και τελικα ειδα οτι τα ειχα παιξει σωστα...ουφ, να και μια ωραια εκπληξη...
ΕΙχα τσαντιστει επισης γιατι στο ματς Λιβερπουλ-Σαντερλαντ, επαιξα να ισοφαρισει απο 1-0 που εχανε η Σαντερλαντ και κατι ψιλα στο διπλο, να το γυρισει τελικα, αλλα δεν καθησε και ενω το σκεφτηκα και θα επρεπε να το κανω και για το τελικο, γιατι το πιστευα οτι θα γκελαρε η Λιβερπουλ, δεν το εκανα και τελικα βγηκα ζημιωμενος :tickedoff: κιολας...
Θελω να πω, οτι πολυ απλα ηταν προκληση να  κοντραρω τη Λιβερπουλ απο τη στιγμη που εβλεπα 8 το διπλο της Σαντερλαντ και 4,5 το Χ, ποτε μου δεν πιστεψα οτι ειναι το πραγματικο φαβορι η λιβερπουλ και αυτες τις αποδοσεις τις θεωρω δωρακια των μπουκς, ασχετο που την πατησα στο live και δεν το επαιξα τελικο ...
Μαν εχεις δικιο οι αποδωσεις των μπουκ ειναι καθαρα για ψυχολογικους σκοπους και δεν εχουν καμια σχεση με την πραγματικοτητα..Και εκει που ειναι εξπερ ειναι στην αγγλια που με τον τροπο τους σε κατεθυνουν στο αντιθετο σημειο απο το πραγματικο φαβορι..Στην αγγλια τους βγαζω το καπελο στο ποσο πολυ μας αποπροσανατολιζουν..

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Μαν εχεις δικιο οι αποδωσεις των μπουκ ειναι καθαρα για ψυχολογικους σκοπους και δεν εχουν καμια σχεση με την πραγματικοτητα..Και εκει που ειναι εξπερ ειναι στην αγγλια που με τον τροπο τους σε κατεθυνουν στο αντιθετο σημειο απο το πραγματικο φαβορι..Στην αγγλια τους βγαζω το καπελο στο ποσο πολυ μας αποπροσανατολιζουν..
Το θεμα φιλε, ειναι, να μην ψαρωνεις,ειδικα σε αυτο το παιχνιδι, δεν πεαιζαν αυτες οι αποδοσεις

Επισκέπτης
σερφαροντας στην bet365 βρηκα ενα στοιχημα που στα ματια μου φαινετε πολυ καλο.στον σημερινο αγωνα Motogp εχει νικητη πρωτου γυρου ,δηλαδη ποιος αναβατης θα ειναι πρωτος μετα το τελος του πρωτου γυρου.στον ντανι πετροζα διναι 2,10 αποδοση αρκετα μεγαλη αν αναλογιστουμε ποσο καλος ειναι ο δανι στις εκκινησεις και το οτι ξεκινα απο την pole.
εδω τριτος ειναι στην γραμμη εκκινησεις και στην πρωτη στροφη πεταγετε πρωτος,σημερα εχει ακομα  καλυτερες πιθανοτητες.

Επισκέπτης
σερφαροντας στην bet365 βρηκα ενα στοιχημα που στα ματια μου φαινετε πολυ καλο.στον σημερινο αγωνα Motogp εχει νικητη πρωτου γυρου ,δηλαδη ποιος αναβατης θα ειναι πρωτος μετα το τελος του πρωτου γυρου.στον ντανι πετροζα διναι 2,10 αποδοση αρκετα μεγαλη αν αναλογιστουμε ποσο καλος ειναι ο δανι στις εκκινησεις και το οτι ξεκινα απο την pole.
εδω τριτος ειναι στην γραμμη εκκινησεις και στην πρωτη στροφη πεταγετε πρωτος,σημερα εχει ακομα  καλυτερες πιθανοτητες.
επεσε στο 1,66.
οποιος προλαβε τον κυριο ειδε...

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
455
Πόντοι
2.046