argyrotoxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 64
- Like
- 55.114
- Πόντοι
- 16.235
Βαστά αεράμυνα μαρή Νάπολι,άντε να το κυκλωσουμε ...
Στο είπα Χ2 πήγαινε αλλά να ποντάρω τι;Η γαυριελα ξερει..![]()
Τι να μου πεις και τι να σου πω ..ο ενας παιδικος φιλος του πρεζεμπορα ο αλλος προσπαθει να μας πείσει οτι το πεναλτι ειναι το απολυτο θεαμα για το ελληνικο ποδοσφαιρο..Στο είπα Χ2 πήγαινε αλλά να ποντάρω τι;
Ήλπιζα ότι θα βάζατε ένα γκολ και να ξαργύρωνα το σκορ...
Έλα κάτω τον Ιούλιο θα σε πάω σε 5στερο έχει δίκιο ο Κούλης @dimigoall τι τροχόσπιτα και @@ρια γύφτοι των Αρφαρών είμαστε να πάμε τα κορίτσια οπουδήποτε![]()
Μιλάμε αργότερα έχει συννεφιά κι ευκαιρία για υπαίθρια γυμναστική, θα κάνω και βολές με κούτσουρα από τα νεύρα της Νορβηγίας, ΓΚΡ....
ΝΑΙΣτο είπα Χ2 πήγαινε αλλά να ποντάρω τι;
Ήλπιζα ότι θα βάζατε ένα γκολ και να ξαργύρωνα το σκορ...
Έλα κάτω τον Ιούλιο θα σε πάω σε 5στερο έχει δίκιο ο Κούλης @dimigoall τι τροχόσπιτα και @@ρια γύφτοι των Αρφαρών είμαστε να πάμε τα κορίτσια οπουδήποτε![]()
Μιλάμε αργότερα έχει συννεφιά κι ευκαιρία για υπαίθρια γυμναστική, θα κάνω και βολές με κούτσουρα από τα νεύρα της Νορβηγίας, ΓΚΡ....
Αλουμινίου γι'αυτό προσέχω μην τα κλέψουν τίποταΤα παραθυρα τα εχεις ξυλινα η αλουμίνιου![]()
ΓΚΡ...ΝΑΙ
Στείλε τά πράγματα![]()
Ωραία, τουλάχιστον η Κυρά σε σκουπίζει όταν ιδρώνειςδεν εχω Ντουντα χοληστερινες και τριγλυκεριδια προσφατα εκανα εξετασεις...λιγο ανεβασμενη ειναι μια τιμη καποιος συνδυασμος δεν θυμαμαι τωρα αλλα καμμια ανησυχια![]()
Σε 4-5 χρόνια που θα βγάλει πορτοκάλια η μπολιασμένη νεραντζιά ευελπιστώ να έχω φτιάξει χρυσή φωλιά ως γαμιστρώναΈσφιξες Ντούντα ?![]()
Σφάξε τον κόκκορα και στείλτον να τον κάνω κοκκινιστό με χοντρά μακαρόνιαΣε 4-5 χρόνια που θα βγάλει πορτοκάλια η μπολιασμένη νεραντζιά ευελπιστώ να έχω φτιάξει χρυσή φωλιά ως γαμιστρώνα
Επομένως ας ρισκάρω κανένα ινδικό σκορ σε 1 ώρα και κάτι![]()
Έχεις όμως Βασίλισσα με ικανότητες μαγειρικήςΣφάξε τον κόκκορα και στείλτον να τον κάνω κοκκινιστό με χοντρά μακαρόνια![]()
ναιBwin μαύρα χάλια ομως
Μπουρδελο τελειως
Το ψωμί όμως να είναι ολικής άλεσης ή σίκαλης για τους ινσουλινοεξαρτημένουςυπάρχει πολύ ψωμί.