Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 149K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 119 29,2%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 45 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 167 40,9%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 30 7,4%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 31 7,6%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 18 4,4%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 28 6,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    408

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
17.072
Πόντοι
2.606
μπήκες και εσύ στο κρου με τις υπόλοιπες κωλοτρυπιδες που γράφουν υπονοούμενα για μάνες ε; :sad2::sad2::sad2:

να τα βλέπουν αυτά κάποιοι παναθηναϊκοί που χαριεντίζονται μαζί σου και αγοράζουν σοτο ότι εδώ είστε μια παρέα με καλό κλίμα κλπ :coffee:

τις προάλλες τσαντιστηκε ο άλλος ο τυπος επειδή κάποιος τον είπε ηλιθιο. τώρα γραφεί ο άλλος τα γνωστά πουστριλικια για μαμάδες και μπαμπάδες και δεν ανοίγει μύτη. ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΕΚΑΤΕΡΩΘΕΝ :tooth::tooth::tooth:
Τύπε είμαι υπόλογος για αυτά που γράφω όχι για αυτά που καταλαβαίνεις εσύ για πες μας τώρα για την ταμπακέρα :zfuck:

Magi

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
14
Like
9.735
Πόντοι
3.296
GqsLngnXUAAt4Bb
Τύπε είμαι υπόλογος για αυτά που γράφω όχι για αυτά που καταλαβαίνεις εσύ για πες μας τώρα για την ταμπακέρα :zfuck:
Η γαυριελα ξερει..:tooth::tooth:

Εγγρ.
17 Ιουλ 2020
Κριτικές
35
Like
11.944
Πόντοι
4.696
μπήκες και εσύ στο κρου με τις υπόλοιπες κωλοτρυπιδες που γράφουν υπονοούμενα για μάνες ε; :sad2::sad2::sad2:

να τα βλέπουν αυτά κάποιοι παναθηναϊκοί που χαριεντίζονται μαζί σου και αγοράζουν σοτο ότι εδώ είστε μια παρέα με καλό κλίμα κλπ :coffee:

τις προάλλες τσαντιστηκε ο άλλος ο τυπος επειδή κάποιος τον είπε ηλιθιο. τώρα γραφεί ο άλλος τα γνωστά πουστριλικια για μαμάδες και μπαμπάδες και δεν ανοίγει μύτη. ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΕΚΑΤΕΡΩΘΕΝ :tooth::tooth::tooth:
Εδώ είμαι.
Ρετρέ, άκου αγόρι μου.

Τις "μάχες μου" εδώ μέσα τις έδωσα.
Οι γαύροι είναι γαύροι...ότι και να γίνει αν δεν το πάρει κανείς στο χαβαλέ άκρη δε βγαίνει.
Τα έγραψα στα σοβαρά, πλακώθηκα, σφάχτηκα...ΒΑΡΕΘΗΚΑ.
Κι ήμουνα και μόνος...

Η "δκση" από την άλλη είναι χειρότερη. Ο αντισθέ με μπάναρε 3 φορες από το νήμα τους επειδή τα έχωνα. Ακόμα μπαν έχω.
Του τα έσουρα χύμα, μέχρι που έφυγα από το σάη λόγω τσαντιλας για κανά μήνα.
Καί?
Πούτσες μπλε.
Οι γαύροι έχουν ασυλία στα πάντα.
Να'ρχισουμε τα ραντεβού θανάτου? Κι άλλες πούτσες μπλε.

Άστο ρε αγόρι μου, λέμε καμιά μαλακία με όσους γαύρους κάπου την παλεύουν και τέλος.
Αλλιώς την κάνουμε εντελώς κι από το νήμα κι ασχολούμαστε με τον ζαν όπου τον πετυχαίνουμε.
Έχει γινει κι αυτός υπό εξαφάνιση είδος...

Yx1

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2025
Like
140
Πόντοι
1
Κανα Μιλκο πίνετε?:2funny::2funny::2funny:
Τι έγινε ρε παιδιά?
Ου Στρατους λέει ότι το μοναδικό ευρωπαϊκό τρόπαιο ελληνικής ποδοσφαιρικής ομάδας είναι μεγαλύτερη επιτυχία απο τη μεγαλειώδη πορεία του Παναθηναϊκού που κατέληξε με τριάρια με σβηστές μηχανές εντός έδρας από το Βοουτερ και πέρασε μέσα απο το σπαρμένο με κοπριά γήπεδο της Λέγκια Βαρσοβίας?
:2funny::2funny::2funny:

Συνημμένα

• received_1203282667486488.jpeg
    received_1203282667486488.jpeg
    31,2 KB · Εμφανίσεις: 8
Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
16.551
Πόντοι
3.846
Έχει γινει κι αυτός υπό εξαφάνιση είδος...
Και πολύ καλά θα κάνει να μην επιστρέψει και το χαχα στο σχόλιο σου οφείλεται για τούτο που λες...
Το να τσακωθείς για ΧΧΧ θέματα άντε να το δεχτώ, τσοντάδικο είμαστε, αλλά για την οποιαδήποτε ομάδα BOEING...

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
74.076
Πόντοι
12.756
Και πολύ καλά θα κάνει να μην επιστρέψει και το χαχα στο σχόλιο σου οφείλεται για τούτο που λες...
Το να τσακωθείς για ΧΧΧ θέματα άντε να το δεχτώ, τσοντάδικο είμαστε, αλλά για την οποιαδήποτε ομάδα BOEING...
ναι ο @dimigoall ειναι μουνης:coffee:

Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
16.551
Πόντοι
3.846
ντομινος 12αρα με κατι ζαμπονια κλπ
Θα σου ανέβει η χοληστερίνη και η γλυκοζηλιωμένη ρε...
Εκτός κι αν η Κυρά σου έχει μουναρίτσα με γεύση φράουλας και άρωμα κανέλλα Κεϋλάνης...
ΓΚΡ παλιοκαριόλη για αυτό δεν με βολεύεις με καμμία από το σόι της, θες να πεθάνω ενωρίτερα να χαρούν οι οχτροί;
Πάω να κάνω το τρίτο σετ κάμψεων και μετά :coffee: με απογευματινή βόλτα...

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
74.076
Πόντοι
12.756
Θα σου ανέβει η χοληστερίνη και η γλυκοζηλιωμένη ρε...
Εκτός κι αν η Κυρά σου έχει μουναρίτσα με γεύση φράουλας και άρωμα κανέλλα Κεϋλάνης...
ΓΚΡ παλιοκαριόλη για αυτό δεν με βολεύεις με καμμία από το σόι της, θες να πεθάνω ενωρίτερα να χαρούν οι οχτροί;
Πάω να κάνω το τρίτο σετ κάμψεων και μετά :coffee: με απογευματινή βόλτα...
δεν εχω Ντουντα χοληστερινες και τριγλυκεριδια προσφατα εκανα εξετασεις...λιγο ανεβασμενη ειναι μια τιμη καποιος συνδυασμος δεν θυμαμαι τωρα αλλα καμμια ανησυχια:coffee:

dimigoall

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
66
Like
62.968
Πόντοι
36.036

brabus67

Σπουδαίος