χρηστος1011
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 2.922
- Πόντοι
- 606
καλησπερα τι εφαγα σημερα το μεσημερι οποιος θελει και μπορει μια εγγραφη στο καναλι μου και ενα λαικ

ναι , παμε αστεραρα και παμε αστεραρα .. φαε την πουτσα τωρα
δεν ηθελες γκολ γκολ
![]()
οδηγουσα πινοντας γρανιτα φραουλα ,ακουγοντας Σταματη Γονιδη στη διαπασων , παραθυρα ανοιχτα φουλ - εξτρα!!!
εντελως τυχαια , κοντοζυγωνω στο..... Μακεδονια Παλλας ! με πιανει το κοκκινο,ανοιγω εφαρμογη... γελωντας και τα μουστακια μου
.....ημουν τοσο σιγουρος για την ΤΡΙΠΟΛΙΤΣΑ!!!!
την κρισιμη στιγμη που ετοιμαζομαι, αντικρυζω την αποστολη της ομαδας @HollywoodInRosa !!...λεω κακο σημαδι αυτο..!!!
....... ε λοιπον , αυτο ηταν...!
βλεποντας το χιναρι ,μια κραυγη ακουστηκε σε ολη τη Νεα Παραλιανομιζαν οτι επαθα εγκεφαλικο ή κατι τετοιο !
οι αστυνομικοι σε ετοιμοτητα,το ιδιο και οι αυλικοι του Μακεδονια Παλλας !!!
στο τελος φωναξα ενα " ΣΑΣ ΓΑΜΑΕΙ Ο ΑΡΗΣ " και γκαζωσα
καθημερινες ιστοριες στη νυφη του Θερμαΐκου![]()
Kανα σαλατικό δεν βλέπω..
καλησπερα τι εφαγα σημερα το μεσημερι οποιος θελει και μπορει μια εγγραφη στο καναλι μου και ενα λαικ![]()
Να σου πω την αλήθεια - με επιφύλαξη την έριξα Άσσο. Βέβαια χαμηλός είναι (κάτω του 1.75) αλλά τούτες ημέρες έχουν γαμηθεί οι αφρικανοί της πρώην αποικιοκρατικής χώρας και σπάνε κάμποσα φαβορί.Λυων-Χαβρη g/g over2,5
Να σου πω την αλήθεια - με επιφύλαξη την έριξα Άσσο. Βέβαια χαμηλός είναι (κάτω του 1.75) αλλά τούτες ημέρες έχουν γαμηθεί οι αφρικανοί της πρώην αποικιοκρατικής χώρας και σπάνε κάμποσα φαβορί.
Η Χάβρα των Ιουδαίων νεοφώτιστη είναι στην κατηγορία, η γηπεδούχος έτσι κι αλλιώς πάει κατά διαβόλου, ε καιρός δεν είναι να κερδίσει τιμώντας και το όποιο όνομα έχει;
Ποσο το ήθελες;Κάνα διφραγκο;take it or leave it.Πλάκα έχουν στη Novi ρε!
Νίκη Ολυμπιακού με Κηφισιά δίνει 1,16
Νίκη Ολυμπιακού στο ημίχρονο δίνει 1,48
Αλλά ΚΑΙ τα δύο μαζί (Η/Τ) δίνουν 1,57!!!!
Γιατί δεν πας σε ΠΡΟΠΟτζηδικο να μυρίσεις λίγο παππουδιλα να μην σε πρήζουν οι λογαριασμοί;!καλημερα στο καλυτερο σαιτ και θρεντ της ΓηςΣημερα ρεπο εκτακτο
ξυπνησα στις 6 πηγα για ελληνικο καφε κουλουρι θεσσαλονικης με σουσαμι
6-7 χιλιομετρα πολυ γρηγορο περπατημα επιστροφη σπιτι 6 σετ επι 20 καμψεις στο καπακι ενα σουβλακι κοτοπουλο με μια κουταλια του γλυκου ελαιολαδο απο πανω και λιγο λεμονι και μια φετα ψωμι με προζυμι ολικης. και τωρα παω για φραπεδαρα και ματι περατζαδα
Πω πω ενα κουπονι που εχει σημερα στο στοιχημα την φεγενορντ την βλεπω ασσο απο την φουενλαμπραδα(ξερω απο μπασκετ
) μεχρι την σαντορινη
αυτος ο οπαπ εχεις μεσα στον λογαριασμο σου 10 ευρω βαζεις αλλα 50 σε δινει δωρο 25 ευρω μπονους και τα δικα σου τα λεφτα στα κανει ενα με το μπονους δηλαδη το 10 ευρω πρεπει να το κανω 200 ευρω μαζι με τα 25(του μπονους) σε 12 μερες για να ειναι δικα μου τα δικα μου τα λεφτα αααα οπαπ δεν θα τα παμε καλα![]()
Γιατί δεν πας σε ΠΡΟΠΟτζηδικο να μυρίσεις λίγο παππουδιλα να μην σε πρήζουν οι λογαριασμοί;!
Είναι ξεκάθαρα τα πράγματα εκεί...
Bαζε μάσκα ρε παικτη...η παππουδιλα περνάει μέσα από την μάσκα ενώ η αρνητική επίδραση του καπνού συγκρατείται κάπως.γιατι καπνιζουν μεσα ο κοσμος σαν μαυροι
μια ζωη μεσα στα προποτζηδικα απο την καπνιλα εγινα
![]()
![]()