Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 109K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 323 32,2%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 228 22,7%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 452 45,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.003
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
16.553
Πόντοι
3.846
οι πρεμιερες δινονται για εκπληξεις παντως
Δεν αντιλέγω αλλά όπως δείχνω στους πίνακες έχω και παράμετρο την ημερομηνία, άρα βλέπω και πότε εμφανίστηκε το τάδε παιχνίδι που προσεγγίζει τα κριτήρια.
Αυτό που με νευριάζει είναι ότι προχθές πέτυχα 108 απόδοση σκορ - αν καθόταν η τριάδα θα ήμουν νοσοκομείο τώρα από στραβοκαύλιασμα - και τώρα πάνε κάδο οι δύο Άσσοι.
Δεν ξέρω τι φταίει, όμως εδώ και τρία χρόνια οι Σουηδίες 1/2 με δυσκολεύουν - και για τον ίδιο λόγο έπαψα να παρακολουθώ τους Κερατάδες 1/2 (Φινλανδία).
Οι Νορβηγοί όντως φέτος με έχουν πάει πολύ καλά - ειδικά η πρώτη που είναι το βαρύ πυροβολικό - όμως 4 μήνες το χειμώνα μου γαμήθηκαν τα πάντα να προετοιμάζω τις βάσεις δεδομένων τους με τις ώρες και τις νύχτες.
Όπως είχαμε πει έχω παρακολουθήσει τα πάντα κι έχω φακελώσει της κάθε κωλοτρυπίδας την υφαλοκρηπίδα.
Ιταλία 2 αξίζει να κοιτάς σε βάθος χρόνου. Από μεικτές Αφρικής 1/2 μόνο Λυών, Μαρσέιγ, Μονακό βλέπω κανένα βίντεο και την Παρί Σεν Ζερμέν εκτός έδρας για να αξίζει κάπως το διπλό. Οι Μπορντώ, Σεντ Ετιέν πήγαν στο διάολο στη δεύτερη εθνική από πέρυσι.
Ελλαδιστάν δεν βλέπω βίντεο γιατί είναι τρισάθλια καφενεία - καλύτερα να δω τίποτα ματς στο Περού παρά αυτούς - ενίοτε ρίχνω κανένα παιχνίδι.
Το Τσάμπιονς Αγγλίας είναι δεδομένο απρόβλεπτη συμπεριφορά κι εκεί παίζω συστήματα 2/3, 3/4, 4/5 ή 4/5/6 με σκορ κι ανατροπές κι αν θέλει ας τα δώσει.
Ισπανία 1/2 έχει ωραία παιχνίδια για να βλέπεις όμως είναι δύσκολες κατηγορίες κι αυτές.
Τέλος την υπόλοιπη κεντρική Ευρώπη την έχω σουτάρει για τους λόγους που εξήγησα...
Το λάθος που κάνετε όλοι σας είναι που ασχολείστε με πολλούς γαμέτες, εδώ δεν βγάζω άκρη με τόσα δεδομένα & αρχεία καταγραφής στοιχημάτων που έχω ρίξει, εσύ θυμάσαι πριν μια βδομάδα ποιος σε έκαψε και σε τι απόδοση ήταν το στοίχημα;

Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
16.553
Πόντοι
3.846
Οριακά κέρδος μια Φυλής η δυάδα και την ξαργύρωσα τι να κάνω, το φοβάμαι...

Τα μεμονωμένα φυσικά τα άφησα κι ας γίνει της πουτάνας....
Βέβαια ξανάριξα μισό Μεταξουργείο ως δυάδα παρολί το οποίο κι αυτό θα αφήσω μέχρι τέλους, τουλάχιστον έχω ενάμισο Μεταξουργείο κέρδος και βλέπουμε....
Η Μόλντε είχε επί μια βδομάδα διπλό στο 1.66-1.67 κι από χθες βράδυ άρχισε σταδιακά να ανεβαίνει, το μεσημέρι ήταν στο 1.75 (όριο βάσης δεδομένων) και τώρα 1.80, παρακολουθήσατε τις εξελίξεις, έχω πει και περί ταλαντώσεων, απορίες στον Τσίπρα, το Μητσοτάκη, τον Κουτσούμπα και την Αχχχχτσιόγλου....

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.922
Πόντοι
606
Τετράδα@86.29

Ισοπαλία​

3.70

Τελικό Αποτέλεσμα​

RWD Μόλενμπικ 47 v Γκενκ​

CA Παραναένσε PR​

1.84

Τελικό Αποτέλεσμα​

CA Παραναένσε PR v Κρουζέιρο​

Ισοπαλία​

3.90

Τελικό Αποτέλεσμα​

Φλουμινένσε v Σάντος​

Ισοπαλία​

3.25

Τελικό Αποτέλεσμα​

Ιντερνασιονάλ v Κουιαμπά​

Ποντάρισμα€0.50
Συνολική πιθανή επιστροφή€43.15

καλησπερα στο καλυτερο σαιτ και θρεντ της Γης:hi:το βελγικο προιστορια στην εδρα της

RWD Μόλενμπικ εχουν ερθει 4 χ με 1-1:priest::grin:

Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
16.553
Πόντοι
3.846
το βελγικο προιστορια στην εδρα της

RWD Μόλενμπικ εχουν ερθει 4 χ με 1-1:priest::grin:

Μόνο που έληξε 0-4....

ΡΕ ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΤΕ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΛΑΙΓΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ

Τόσους πίνακες σας έχω δείξει, ούτε έχετε πάρει χαμπάρι τι παίζει. Οι δύο αυτές ομάδες όταν παίζουν μεταξύ τους είναι του over 2.5 & GG (7/8 ματς). Βλέπεις εσύ τα σκορ να ακολουθούν κάποια λογική εξέλιξη ανάλογα με την απόδοση του Άσσου (είναι προς αύξουσα ταξινομημένοι).
Το όποτε έχω δώσει σκορ - αυτό έγινε με συγκρίσεις όχι των ιστορικώς καταγραφέντων αποτελεσμάτων αλλά και των αποδόσεων 1Χ2 με τις εξελίξεις των τιμών. Κι εν τέλει πέρασε το ένα από τα δύο (κόλλησε 1-1 από το ημίτονο).

Η Μόλντε είχε επί μια βδομάδα διπλό στο 1.66-1.67 κι από χθες βράδυ..... (κλπ κλπ)
Κι έληξε 0-1....
Έπρεπε να σας πάρω τηλέφωνο εδώ μέσα για να το ρίξετε.
Ποντάρετε πίπες - δεν θα κάτσω να κάνω mention σε άλλα σχόλια - και θα τη δείτε τη ντούντα του κριαριού με του τραγιού μαζί.

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.922
Πόντοι
606
Τετράδα@7.28

Over 2.5​

1.60

Συνολικά Γκολ O/U 2.5​

Μπράουνσβαϊγκ v Χόλσταϊν Κίελ​

Over 2.5​

1.60

Συνολικά Γκολ O/U 2.5​

Γκρόιτερ Φιρτ v Πάντερμπορν 07​

Μίντιλαντ​

1.80

Τελικό Αποτέλεσμα​

Μίντιλαντ v Σίλκεμποργκ​

Ναι​

1.58

Να Σκοράρουν και οι 2 Ομάδες​

Βασιλεία v Βίντερτουρ​

Ποντάρισμα€1.25
Συνολική πιθανή επιστροφή€9.10

:hi::priest:

Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
16.553
Πόντοι
3.846
Με αρκετή επιφύλαξη (157 γερμανικά 2ης δεδομένα) μία ώρα πριν την έναρξη δείτε σε σύστημα 2/3 τα:
  • Χόλσταϊν Κίελ & Πάντερμπορν => 2,
  • Χάνσα Ροστόκ => 1
  • Τρέλεμποργκ - Λαντσκρόνα => δεν βγάζω άκρη (860 σουηδικά 2ης δεδομένα).

Νομίζω είναι κόρη του...
Aπ' την πίττα που δεν τρως, τι σε νοιάζει κι αν καεί...
Παίξε κι εσύ τους μήνες με κάτι αποδόσεις του 1.30 και 1.40 και θα δεις....
Κι ειδικά κάτι βαρετές χώρες όπως Χιλή εκεί θα πάτ€ καλύτερα...

ΒΑΡΕΤΕΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΟΡΕΞΗ
ΡουμανοβουλγαροGOALάρες, Εσθονία, Λιθουανία, Βολιβία, Ισημερινός & σε δεύτερη μοίρα κοκάκηδες Κολομβίας

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.120
Πόντοι
16.235
Με αρκετή επιφύλαξη (157 γερμανικά 2ης δεδομένα) μία ώρα πριν την έναρξη δείτε σε σύστημα 2/3 τα:
  • Χάνσα Ροστόκ => 1
  • Τρέλεμποργκ - Λαντσκρόνα => δεν βγάζω άκρη (860 σουηδικά 2ης δεδομένα).

Aπ' την πίττα που δεν τρως, τι σε νοιάζει κι αν καεί...
Παίξε κι εσύ τους μήνες με κάτι αποδόσεις του 1.30 και 1.40 και θα δεις....
Κι ειδικά κάτι βαρετές χώρες όπως Χιλή εκεί θα πάτ€ καλύτερα...

ΒΑΡΕΤΕΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΟΡΕΞΗ
ΡουμανοβουλγαροGOALάρες, Εσθονία, Λιθουανία, Βολιβία, Ισημερινός & σε δεύτερη μοίρα κοκάκηδες Κολομβίας
Γιατί απορρίπτεις τις Σκανδιναβικές που είναι σε πλήρη αγωνιστική δράση;

Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
16.553
Πόντοι
3.846
Να σου πει ο Τσίπρας, με τον Κουτσούμπα ΔΕΝ ΓΡΑΦΩ 100000000000 ΦΟΡΕΣ ΤΑ ΙΔΙΑ, διάβασε τα προηγούμενα σχόλια, δεν έχω χρόνο & όρεξη συνέχεια.

Λατσκρόνα => Χ2 διπλή ευκαιρία ή 2 ντρο νο μπετ, αλλά και πάλι ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ άκρη εύκολα ο κυρ Παντελής.
Γερμανία 2η => δεν θα δώσω άλλη ανάλυση και δεν ξέρω αν ποντάρω αφού δεν έχω επάρκεια δεδομένων εκεί.

Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
16.553
Πόντοι
3.846
LATSKRONA PAEI KALA 0-3!

KOGIOT:

Μπράουνσβαϊγκ & Γκρόιτερ Φιρτ => over diada παρολί τζαστ φορ κυρ Παντελής έλεγχος - γιατί δεν αξίζουν οι αποδόσεις.

Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
16.553
Πόντοι
3.846
  • Χάνσα Ροστόκ => 1
Τελικά καλύτερα να έριχνα αυτό όπου θα περνούσε η δυάδα ΓΚΡ....

Tippeligaen ΧΩΡΙΣ κυρ Παντελή, τώρα στρατοκλανίζω:
Ρόζα Ρόζενμποργκ και Μπραν Άσσοι.
Ανάλογα με τη διαθεσιμότητα και την όρεξη ίσως δώσω λάηβ τις τελικές προτάσεις (με ανοικτό τον κυρ Υπολογιστή).

Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
16.553
Πόντοι
3.846
ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΙPPELIGAEN ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑ ΠΡΙΝ

Ξεχάστε τα όλα, έριξα σκορ και βόμβες υπέρ των κοριτσιών αλλά ως μοναχοφάης ΔΕΝ τα έδωσα εγκαίρως :rockon:
Η Ρόζα Ρόζεμποργκ τον ρουφάει 0-2 με το καλημέρα, ρίχτε το σκορ 2-2 οι ρισκαδόροι. Τα άλλα δύο στον Τσίπρα και τον Κουτσούμπα....

Υ. Γ. ΜΓ :2funny::2funny:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.922
Πόντοι
606
Τετράδα@12.57

Ναι​

1.91

Αμέρικα Μινέιρο v Παλμέιρας​

Ναι​

2.15

Μποταφόγκο v Κοριτίμπα​

Over 2.5​

1.70

Συνολικά Γκολ O/U 2.5​

Παλεστίνο v Ντεπόρτες Κοπιαπό​

Ναι​

1.80

Χάιντουκ v Ριέκα​

Ποντάρισμα€0.50
Συνολική πιθανή επιστροφή€6.28

:hi::priest::grin:

Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
16.553
Πόντοι
3.846
Ρίξε 2-1 τους πουστοκαρναβαλάδες - παίζουν καράτε από νωρίς με κόκκινη στο 15ο λεπτό κι έτσι βούτηξα τον Άσσο - τα γκολ μπήκαν με το καλημέρα και πες του άλλου που έχει φαγωθεί με τη Χιλή ας τσεκάρει την κουκουρίκο Κουρίκο Ούνιδο ως ΧΧΧ, τώρα σκορ 1-1 τι στο διάολο αν το φέρουν 0-0 ας καβαληθούν στον Κόλο Κόλο. Εξαφανιζόλ....

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
35.884
Πόντοι
10.656
η ντορμουντ εκανε ολη σχεδον την προετοιμασια εναντιον αμπαλων και εβαζε 3-4-5-6 γκολ σε καθε ματς...
Η γιουναιτεντ ειχε ζορικους αντιπαλους και εφαγε τα σκαμπιλια της.

Το ματσακι ειναι ξημερωματα, αξιζουν πονταρισματα σε γγ/οβερ κτλ αλλα εγω θα μεινω στο διπλο (3.10) ή dnb (κοντα στο 2.00). Προφανως funbet με λιγα στα δυσκολα φιλικα, ο κουβας ειναι αγκαλια με το καλημερα, εδω χανουμε τα ευκολα επισημα...

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.922
Πόντοι
606
καλημερα στο καλυτερο σαιτ και θρεντ της γης:hi: Παιδια οποιος ξερει και θελει ας απαντησει :grin: χρωσταω 2900 στον ενφια παω λογιστη του λεω με εστειλαν μαιλ υπενθυμιση για τελευταια φορα για να κανω ρυθμιση :confused: με λεει μισο χτυπαει 2-3 κουμπακια με λεει το συστημα σε βγαζει 24 μηνες να πληρωσεις 300 ευρω τον μηνα:grin: καλα του λεω χρωσταω 2900 6 χρονια και σε 2 χρονια θα πληρωσω 7000 χιλιαδες ευρω:globeos-haha: μηπως εκανε καποιο λαθος παιδια? με λεει ειναι προσαυξησεις :grin: του λεω δανεικα να παρω απο τοκογλυφο πιο λιγο τοκο θα με παρει:grin: και με εβγαλε ενα χαρτι ταυτοτητα οφειλης με 130 ευρω με λεει αν το πληρωσεις ελα να σε βγαλω αλλο:grin: τι τραβαμε και εμεις οι μερακληδες ρε παιδια:hi:

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
35.884
Πόντοι
10.656
η ντορμουντ εκανε ολη σχεδον την προετοιμασια εναντιον αμπαλων και εβαζε 3-4-5-6 γκολ σε καθε ματς...
Η γιουναιτεντ ειχε ζορικους αντιπαλους και εφαγε τα σκαμπιλια της.

Το ματσακι ειναι ξημερωματα, αξιζουν πονταρισματα σε γγ/οβερ κτλ αλλα εγω θα μεινω στο διπλο (3.10) ή dnb (κοντα στο 2.00). Προφανως funbet με λιγα στα δυσκολα φιλικα, ο κουβας ειναι αγκαλια με το καλημερα, εδω χανουμε τα ευκολα επισημα...
1690799894370.png

επιτελους πιασαμε και κατι
2-3 τελικο σκορ

:coffee:

σημερα δεν εχει τιποτα απολυτως, 2 σουηδικα 2 ρουμανικα πουτσες μπλε. Ρεπο και παραλια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom